RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Şimdiden kutlu olsun cnm benim nic sağlıklı senelere eşin tüm sevdiklerin ve yakında göbüşüne konacak belkide konmuşş inşAllah yavrunla:)
Canım hiç belli olmaz Mevlam ol demiştir inşAllah

Çok teşekkür ederim canımm aminn.inşallahannemin beni kucağına aldığı yaşta yani 33te bende bebişimi kucağıma alırım diye dua ediyorumm

scorpionsum sana okumak isterdimmmm ama adetliyim okuyamiyorummmmmm bebisim...ben kara gozlu kara kasliyim esim de oyle ins oyle bir bebegim olur ama beyaz tenli olsun ayyy yazarken bile heyecanlaniyorummmm

ablacım hayalperest arkadaşımın 33 ayetel kürsisi okundu. ALLAH kabul etsin. Ablanın kayınvalidesine de bir fatiha okuyup duasını ettim. Test olayı bu gece kaldı ablam, eşim test almayı unutmuş..

scorpionsum sana okumak isterdimmmm ama adetliyim okuyamiyorummmmmm bebisim...ben kara gozlu kara kasliyim esim de oyle ins oyle bir bebegim olur ama beyaz tenli olsun ayyy yazarken bile heyecanlaniyorummmm

Olsun alppinim birbirimize duamız da yeter ben senin gönlünü biliyorum

Scor cum amin canım inşAllah nasip olsun hayırla sağlıkla kucağına almak.

yehancım Allah razı olsun cnm.Allah kabuletsin.

bizde yarını bekleriz olsun napalım.

sitem etmek icin yazmadim aslinda ama okuyunca oyle yazdigimi farkettim

valla ben o kadar umutsuzum ki bat fln yazasim bile gelmiyor

birkac guun sonra ben de okumaya baslicam dua olayi hosuma gitti ben de katilmak istiyorum

ağzına gönlünüze sağlık kızlar.allahım en kısa zamanda hepimizi anne adayı yapsın inşallh.amin...

ağzına gönlünüze sağlık kızlar.allahım en kısa zamanda hepimizi anne adayı yapsın inşallh.amin...

allah herkesin duasini kabul etsin yurekten edilen dua ediliyor bu beni mutlu ediyor kadin dayanismasi iste..allahim bu topikteki herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…