RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ama bütün hafta çalıştıktan sonra evde biraz keyif yapmak istiyor insannnn
işte çalış evde çalış ben ne zaman dinlencem deyip saldım çayıra mevlam kayıra durumu yaşıyoruz bizzzz

Aynen canım yaa ..inan haftasonu ev işi yapmaya kalktığımda kendime acıyıp bırakıyorum :))

Anne bir avukata danışacak ,şiddet varsa polise gidecek raporla belgeleyecek mahkemeyi açacak,mahkemeyi çektiği sıkıntılar konusunda ikna edecek...ve bu çok zor bir süreç

teşekkür ederim canım püf noktalarını atlatman da bir harika.Ya bişey dicem çıkarmam gereken raporlar var sana belgeleri mail atsam yaparmısın canım

Yok canım yaa sen nasıl hissediyorsan öylesindir:)) Benimde eşim yay bizde alakasızız ..

waww tesadüfe bak :))

Anne bir avukata danışacak ,şiddet varsa polise gidecek raporla belgeleyecek mahkemeyi açacak,mahkemeyi çektiği sıkıntılar konusunda ikna edecek...ve bu çok zor bir süreç

bizdeki bu hukuk sistemini anlamıyorum zaten. haklı olan bile savunamıyor kendini. annenin şahitlerinin olması bunu kolaylaştırır mı acaba ? dayak yok ama hakaret var, zorla para almak ve tehdit var

9 ay karnında taşı yıllarca emek ver sevgi ver karşılığı bu olsun öylemii..Allahım islah etsin

bizdeki bu hukuk sistemini anlamıyorum zaten. haklı olan bile savunamıyor kendini. annenin şahitlerinin olması bunu kolaylaştırır mı acaba ? dayak yok ama hakaret var, zorla para almak ve tehdit var

Adamın gözünü çıkarırsın ceza almazsın adamın gözlüğünü kırarsın ömür boyu ceza alırsın:)) Bazı terslikler var ama genelde hukuk madurun yanındadır sadece mahkemeyi iknaya tabi ...o anne ya o evlattan uzaklaşacak izini kaybedecek yada çekecek..çok zor biliyorum ama mahkeme belge bilgi ister..Bence bir avukata danışsın

9 ay karnında taşı yıllarca emek ver sevgi ver karşılığı bu olsun öylemii..Allahım islah etsin

malesef öyle ablacım. o annenin nasıl bir anne olduğunu bilsen.. ne zorluklarla ne emeklerle büyüttüğünü bi bilsen.. offfff ALLAH'ın gücüne gitmesin ama hayırlı evlat olsa gözüne baksan uçup giderdi, böylelerine bişe de olmuyor. 40 yaşından sonra da ıslah olmaz. olmadı valla müge anlıya kadar gidecem ciddiyim yani. hukuk sistemi arkanda kimsen yoksa işlemiyor, vatandaş derdini kendi polisiyle avukatıyla halledemiyor. kapıya gelse polisi arasan, alıp götürüyor ama yarım saat sonra salıyor. neye yarar?

Kızlar ben yavaş yavaş toplanayım.Hepinize güzel bir akşam diliyorum.Sabah döndüğümde güzel haberler alırım inşallah.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?Benim karnım ağrıyor çokBu arada gündüz okudum ama yazamadım Rainbowcum başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.

yok canımcım yaaa bugün acaip yoğunum görmemiş olabilirim eve gidince bakarım sağolasın bitanem

harikasınız şekerlerrrr
Allahım ikinizden de razı olsunnnnnn

Arkadaşlar ben ufak ufak hazırlanayım
Dayım gelmiş balıkesirden onu görmeye gideceğim bu akşam öpüyorum siziiiii

hayalperest42

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:50
seaside:20
yehan:33
firarperest:20
zerbast:20
8scorpions:30
feryalnur:30
RainbowColors:30
asbelove:50
zehra9090:30

Toplam:313

hayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah
canım sana 100 okudum ben...yarın içinde 100 alıyorum (ezberimde ve inanki gözlerimi kapatarak okuyorum ,kalpten yani..içinde kuşku olmasın

toplam 313 okumak gerekiyor yani dimi Rainbow ablacım?

bu ev işi ,nsanı illalah ettiyor resmen yaa ben plan yaptım..3günde bir banyoları yıkancak (ebeveyn +diğer) , 1 gün mutfaga ayırdım pazar harcı vs , 3 günde bir toz al,evi süpür sil yaptım

düzene sokunca işleri iyi oldu.. artık eşim kızmıyor evi m.ok götürüo diye uyuss yardım etse ölür sankiiii... o zaman evi m.okta götürmezdiii.. nese dedim gibi düzene soktum rahata erdim

bende geçen balık ayıkladım (hamsi) eşim diyoki bu balığın yarısı nerdee meğer çöpe attığım kısımlarıda yeniliyormuş ne bilim ömrümde ilk balık ayıklamışım ben :26:

Rainbow ablacım, ablanın k.v içinde bir fatiha ve ayetel kursi okudum allah kabul etsin insallah

bişey dicektm ben unuttum........

neyse iyi akşamlar eşim geldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…