- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.041
ama bütün hafta çalıştıktan sonra evde biraz keyif yapmak istiyor insannnn
işte çalış evde çalış ben ne zaman dinlencem deyip saldım çayıra mevlam kayıra durumu yaşıyoruz bizzzz
ya evlat hayırsızsa, anasına hakaret ediyorsa ve anne de onu istemiyorsa ? hakaret dediğim bildiğiniz küfür ama dümdüz. 40 yaşına gelip de bi baltaya sap olamamışsa, 1 gün bile sigortası yoksa, devamlı tehdit ve hakaret yoluyla anasından para sızdırıyorsa ? asalak gibi yaşıyorsa yani. evladın yükü de bir yere kadar. bu durumda ne yapılabilir ?
kızlar hayıt tohumunu aktalarda bulursunuz, minik minik boncuk gibi...hatta ben migrosun aktarından almıştım, 1 çay kaşığında biraz daha az hayıt tohumunu bir bardak su da kaynatın, 10-15 dk üstü kapalı demleyin süzüp için, sabah akşam yapın bunu ama...bi de evde havanda dövmek zor oluyor, aktara söyleyin de çektirsin onu bi güzel, valla süper bişe hem adetlerin düzenli ve sancısı az geçiyo, mucize gibi
Yok canım yaa sen nasıl hissediyorsan öylesindir:)) Benimde eşim yay bizde alakasızız ..
Anne bir avukata danışacak ,şiddet varsa polise gidecek raporla belgeleyecek mahkemeyi açacak,mahkemeyi çektiği sıkıntılar konusunda ikna edecek...ve bu çok zor bir süreç
ya evlat hayırsızsa, anasına hakaret ediyorsa ve anne de onu istemiyorsa ? hakaret dediğim bildiğiniz küfür ama dümdüz. 40 yaşına gelip de bi baltaya sap olamamışsa, 1 gün bile sigortası yoksa, devamlı tehdit ve hakaret yoluyla anasından para sızdırıyorsa ? asalak gibi yaşıyorsa yani. evladın yükü de bir yere kadar. bu durumda ne yapılabilir ?
bizdeki bu hukuk sistemini anlamıyorum zaten. haklı olan bile savunamıyor kendini. annenin şahitlerinin olması bunu kolaylaştırır mı acaba ? dayak yok ama hakaret var, zorla para almak ve tehdit var
9 ay karnında taşı yıllarca emek ver sevgi ver karşılığı bu olsun öylemii..Allahım islah etsin
Canım hayıt prolaktini yüksek olanların içtiği bir şey gerçi başka faydaları var ama sen önce sonuçlarını al duruma göre tavsiyelerimiz olur ama doktor ne derse o tatlım.
Cetvellerde pek yakışmış maaşallah
asbelovecim canım ben paylaşmıştım yazıyı denk gelmedinmi tatlım.
aktarda çokda uygun fiyata satılıyor yuvarlak yuvarlak bişey önü dövüp içiyorsun cnm.
çayı nasıl hazırlanır?
Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.
alıntıdır,,
kızlar hayıt tohumunu aktalarda bulursunuz, minik minik boncuk gibi...hatta ben migrosun aktarından almıştım, 1 çay kaşığında biraz daha az hayıt tohumunu bir bardak su da kaynatın, 10-15 dk üstü kapalı demleyin süzüp için, sabah akşam yapın bunu ama...bi de evde havanda dövmek zor oluyor, aktara söyleyin de çektirsin onu bi güzel, valla süper bişe hem adetlerin düzenli ve sancısı az geçiyo, mucize gibi
Aynen canım yaa ..inan haftasonu ev işi yapmaya kalktığımda kendime acıyıp bırakıyorum :))
canım sana 100 okudum ben...yarın içinde 100 alıyorum (ezberimde ve inanki gözlerimi kapatarak okuyorum ,kalpten yani..içinde kuşku olmasınhayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah
Toplam:313
bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka
bende geçen balık ayıkladım (hamsi) eşim diyoki bu balığın yarısı nerdeehoşgeldin tatlımmm yine kızdırmışlar seniiii
ya şu hayıt suyu ne biriniz bana da anlatılabilir mi nerden alınıo nasıl içilio ölcem meraktan amaaaa
balık sadece yemesini severim hayatta ayıklamışlığım yoktur yani ellemem banane
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?Benim karnım ağrıyor çokBu arada gündüz okudum ama yazamadım Rainbowcum başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.