RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özom hoş geldin.ay canım benim sana işmi yüklediler uyanık köfteler :) alıştırma yavrum taviz tavizi getirir.Evet canım ya hayıta başlıcam haklısın sen nasıl içiyorsun yaz bana.Kız benim koca ilk günden böyle dün oturduğu çekyata bi baktım sigara külü dökmüş cinler bir çıktı tepeme oda başka odadaydı söyleniyorumya sen insanmısın ya vicdansız vs... bazı ağır kelimeler arkadan bir ses kimmiş o kim olcak sen dedim bu ne diyorum insanlık hali ya taktığın şeye bak demezmi öfff.

Ya ben kendime söylesem aramız çok iyi diyi hemen bir kavga patlar nazara çok geliyoruz çok özocum haklısın yehan oku felak nas ayetel kürsi zaten cepte :)) bide teyzem bana derdiki birinden bişey isteyeceksen misal patrondan zam 50 besmele çek 51.onun yanında çek yüzüne üfle ne istersen ok dermiş

Güle güle kullanın huzuurlu sağlıklı işte anla .... geceleriniz olsun inşAllah

yok buralardayım annem geldi bakamadım:)

Artık gelecem yanına çök yap diyecem o kadar oldum heeeeeee

hoşgeldin tatlımmm yine kızdırmışlar seniiii
ya şu hayıt suyu ne biriniz bana da anlatılabilir mi nerden alınıo nasıl içilio ölcem meraktan amaaaa
balık sadece yemesini severim hayatta ayıklamışlığım yoktur yani ellemem banane

O tür şeylerde bunu da kullanabilirsiniz
Allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut
çok işe yaramışlığı vardır yani

Haftasonu dinleniriz artık.Ya kış rehaveti,yada dün güneş tutulmuş o akrep burçlarını etkiliyor ondandır belkide :)))))))

akrepçiğim biliyormusun ben 1 saat önce doğsam akrepmişim aslında yaymışım diyorum ne olcak şimdi karakterimmi değişecek :)) kocamla aynı burç oldum yani hiç alakasız iki karakter ben yine akrep gibi yaşamak istiyorum burcumu bırakamammmmmmm

Ev işi nankördür derler bir yeri yap ertesi gün başka iş çıkar,bende yapamıyorum zaten haftasonu iyice evde yayıyoruz ortalık gazete ,dergi kahve keyfi halinde :))

ama bütün hafta çalıştıktan sonra evde biraz keyif yapmak istiyor insannnn
işte çalış evde çalış ben ne zaman dinlencem deyip saldım çayıra mevlam kayıra durumu yaşıyoruz bizzzz

Cetvellerde pek yakışmış maaşallah

asbelovecim canım ben paylaşmıştım yazıyı denk gelmedinmi tatlım.
aktarda çokda uygun fiyata satılıyor yuvarlak yuvarlak bişey önü dövüp içiyorsun cnm.

mirastan men etme var sanırım. bugün nette biraz araştırdım da öyle anladım ama evlatlıktan men kalktı diye duymuştum acaba değişme oldu mu diye merak ettim..

Mirastan men etme şartları ağırdır.Mahkemeyi iknaya tabi diye biliyorum.Evlatlıktan men benim bildiğimde kalktı.Şöyle emsal davalar var mesela evladı 40 yıldır kayıp olsun... baba vefat etmişse ve o evlat babasının ölümünün ardından ortaya çıkmışsa o mirastan pay alır.Devlet o hakkı verir mutlaka.Malı kardeşler pay etmiş olsa bile o kayıp evlat bu kez hakkını kardeşlerinden alır.Birde mesela adam evladının birini kayırdı malın çoğunu diğer evlada yaptı.Babanın vafatından sonra diğer kardeş e dava açarsa ondaki hakkını yine alır.Yani devlet aradaki küslüğü düşünmez evlatsa mutlaka payını verir.

çayı nasıl hazırlanır?

Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

alıntıdır,,

kızlar hayıt tohumunu aktalarda bulursunuz, minik minik boncuk gibi...hatta ben migrosun aktarından almıştım, 1 çay kaşığında biraz daha az hayıt tohumunu bir bardak su da kaynatın, 10-15 dk üstü kapalı demleyin süzüp için, sabah akşam yapın bunu ama...bi de evde havanda dövmek zor oluyor, aktara söyleyin de çektirsin onu bi güzel, valla süper bişe hem adetlerin düzenli ve sancısı az geçiyo, mucize gibi

Yok canım yaa sen nasıl hissediyorsan öylesindir:)) Benimde eşim yay bizde alakasızız ..

tatlim ne zaman icilmesi gerekiyor benim bugun 6.gunummm baska onerilerin varmi bizeee birazdan doktora gidecem hormon tahlili yaptirdim ins birsey cikmaz

ya evlat hayırsızsa, anasına hakaret ediyorsa ve anne de onu istemiyorsa ? hakaret dediğim bildiğiniz küfür ama dümdüz. 40 yaşına gelip de bi baltaya sap olamamışsa, 1 gün bile sigortası yoksa, devamlı tehdit ve hakaret yoluyla anasından para sızdırıyorsa ? asalak gibi yaşıyorsa yani. evladın yükü de bir yere kadar. bu durumda ne yapılabilir ?

tatlim ne zaman icilmesi gerekiyor benim bugun 6.gunummm baska onerilerin varmi bizeee birazdan doktora gidecem hormon tahlili yaptirdim ins birsey cikmaz

Canım hayıt prolaktini yüksek olanların içtiği bir şey gerçi başka faydaları var ama sen önce sonuçlarını al duruma göre tavsiyelerimiz olur ama doktor ne derse o tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…