- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.021
bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka
yok buralardayım annem geldi bakamadım:)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmyoruldum yavvv, dün bademle 1 saat bahçede koştuk bacaklarım çok ağrıyo hamlamışım
ablacım başınız sağolsun
yehan uzatma hasta etme adamıburda anlattın anlattın nazar değdi bol bol dua oku, akşam uyurken eşine ve kendi üstüne üfle, naz ve felak surelerini
feryal ben sana bas bas bağırmadım mı hayıt suyu iç diye
ben 3 aydır hayıt içiyom valla maşallah adetleri çooooookk düzenli oldu
bi de bugün okulda beni kullanmaya çalıştı yaşlı öğretmenler, sınavlarını bana verdiler okuyayım diye, boş bi anıma geldi tamam dedim ama sonradan cevap anahtarı da hazırla yok şunu hazırla dediler, sonradan dank etti salaklığıma geldi yani çok sinirlendim
kız çok güldümmmm, çocuk gibi laf mı değiştiriyo bi de bakarlar işin içinden çıkamayınca tamam derler
benim eşim çok yardımcı olurdu bana ama artık yardım etmediği gibi bi de fena halde dağıtmaya da başladı, fırçayı çekiyom 2 gündür, görecek o gününü...bi de bugün gitmiş balık almış, guuuuuuuuyaaaa beni yemek derdiden kurtardı ama pisliğini ben temizlicem yine
Bende ev işi yapmaktan bunalmış vaziyetteyim yap yap aynı.Bugün yine ev kalktı bakalım sabaha ne halde olacak burası :
özom hoş geldin.ay canım benim sana işmi yüklediler uyanık köfteler :) alıştırma yavrum taviz tavizi getirir.Evet canım ya hayıta başlıcam haklısın sen nasıl içiyorsun yaz bana.Kız benim koca ilk günden böyle dün oturduğu çekyata bi baktım sigara külü dökmüş cinler bir çıktı tepeme oda başka odadaydı söyleniyorumya sen insanmısın ya vicdansız vs... bazı ağır kelimelerarkadan bir ses kimmiş o kim olcak sen dedim bu ne diyorum insanlık hali ya taktığın şeye bak demezmi öfff.
Ya ben kendime söylesem aramız çok iyi diyi hemen bir kavga patlar nazara çok geliyoruz çok özocum haklısın yehan oku felak nas ayetel kürsi zaten cepte :)) bide teyzem bana derdiki birinden bişey isteyeceksen misal patrondan zam 50 besmele çek 51.onun yanında çek yüzüne üflene istersen ok dermiş
Haftasonu dinleniriz artık.Ya kış rehaveti,yada dün güneş tutulmuş o akrep burçlarını etkiliyor ondandır belkide :)))))))
Ev işi nankördür derler bir yeri yap ertesi gün başka iş çıkar,bende yapamıyorum zaten haftasonu iyice evde yayıyoruz ortalık gazete ,dergi kahve keyfi halinde :))
OLEYYY BENDE yaptımmm saolll rainbowcummmm
Güle güle kullanın huzuurlu sağlıklı işte anla.... geceleriniz olsun inşAllah
Artık gelecem yanına çök yap diyecem o kadar oldum heeeeeee
mirastan men etme var sanırım. bugün nette biraz araştırdım da öyle anladım ama evlatlıktan men kalktı diye duymuştum acaba değişme oldu mu diye merak ettim..
abla gel gerçekten yaaaaa :)
akrepçiğim biliyormusun ben 1 saat önce doğsam akrepmişim aslında yaymışımdiyorum ne olcak şimdi karakterimmi değişecek :)) kocamla aynı burç oldum yani hiç alakasız iki karakter ben yine akrep gibi yaşamak istiyorum burcumu bırakamammmmmmm
Mirastan men etme şartları ağırdır.Mahkemeyi iknaya tabi diye biliyorum.Evlatlıktan men benim bildiğimde kalktı.Şöyle emsal davalar var mesela evladı 40 yıldır kayıp olsun... baba vefat etmişse ve o evlat babasının ölümünün ardından ortaya çıkmışsa o mirastan pay alır.Devlet o hakkı verir mutlaka.Malı kardeşler pay etmiş olsa bile o kayıp evlat bu kez hakkını kardeşlerinden alır.Birde mesela adam evladının birini kayırdı malın çoğunu diğer evlada yaptı.Babanın vafatından sonra diğer kardeş e dava açarsa ondaki hakkını yine alır.Yani devlet aradaki küslüğü düşünmez evlatsa mutlaka payını verir.
tatlim ne zaman icilmesi gerekiyor benim bugun 6.gunummm baska onerilerin varmi bizeee birazdan doktora gidecem hormon tahlili yaptirdim ins birsey cikmaz