RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ama bütün hafta çalıştıktan sonra evde biraz keyif yapmak istiyor insannnn:KK17:
işte çalış evde çalış ben ne zaman dinlencem deyip saldım çayıra mevlam kayıra durumu yaşıyoruz bizzzz:KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen canım yaa ..inan haftasonu ev işi yapmaya kalktığımda kendime acıyıp bırakıyorum :))

ya evlat hayırsızsa, anasına hakaret ediyorsa ve anne de onu istemiyorsa ? hakaret dediğim bildiğiniz küfür ama dümdüz. 40 yaşına gelip de bi baltaya sap olamamışsa, 1 gün bile sigortası yoksa, devamlı tehdit ve hakaret yoluyla anasından para sızdırıyorsa ? asalak gibi yaşıyorsa yani. evladın yükü de bir yere kadar. bu durumda ne yapılabilir ?

Anne bir avukata danışacak ,şiddet varsa polise gidecek raporla belgeleyecek mahkemeyi açacak,mahkemeyi çektiği sıkıntılar konusunda ikna edecek...ve bu çok zor bir süreç

kızlar hayıt tohumunu aktalarda bulursunuz, minik minik boncuk gibi...hatta ben migrosun aktarından almıştım, 1 çay kaşığında biraz daha az hayıt tohumunu bir bardak su da kaynatın, 10-15 dk üstü kapalı demleyin süzüp için, sabah akşam yapın bunu ama...bi de evde havanda dövmek zor oluyor, aktara söyleyin de çektirsin onu bi güzel, valla süper bişe hem adetlerin düzenli ve sancısı az geçiyo, mucize gibi

teşekkür ederim canım püf noktalarını atlatman da bir harika.Ya bişey dicem çıkarmam gereken raporlar var sana belgeleri mail atsam yaparmısın canım :KK1::KK1::KK1::KK33::KK33:

Yok canım yaa sen nasıl hissediyorsan öylesindir:)) Benimde eşim yay bizde alakasızız ..

waww tesadüfe bak :))

Anne bir avukata danışacak ,şiddet varsa polise gidecek raporla belgeleyecek mahkemeyi açacak,mahkemeyi çektiği sıkıntılar konusunda ikna edecek...ve bu çok zor bir süreç

bizdeki bu hukuk sistemini anlamıyorum zaten. haklı olan bile savunamıyor kendini. annenin şahitlerinin olması bunu kolaylaştırır mı acaba ? dayak yok ama hakaret var, zorla para almak ve tehdit var

ya evlat hayırsızsa, anasına hakaret ediyorsa ve anne de onu istemiyorsa ? hakaret dediğim bildiğiniz küfür ama dümdüz. 40 yaşına gelip de bi baltaya sap olamamışsa, 1 gün bile sigortası yoksa, devamlı tehdit ve hakaret yoluyla anasından para sızdırıyorsa ? asalak gibi yaşıyorsa yani. evladın yükü de bir yere kadar. bu durumda ne yapılabilir ?

9 ay karnında taşı yıllarca emek ver sevgi ver karşılığı bu olsun öylemii..Allahım islah etsin

bizdeki bu hukuk sistemini anlamıyorum zaten. haklı olan bile savunamıyor kendini. annenin şahitlerinin olması bunu kolaylaştırır mı acaba ? dayak yok ama hakaret var, zorla para almak ve tehdit var

Adamın gözünü çıkarırsın ceza almazsın adamın gözlüğünü kırarsın ömür boyu ceza alırsın:)) Bazı terslikler var ama genelde hukuk madurun yanındadır sadece mahkemeyi iknaya tabi ...o anne ya o evlattan uzaklaşacak izini kaybedecek yada çekecek..çok zor biliyorum ama mahkeme belge bilgi ister..Bence bir avukata danışsın

9 ay karnında taşı yıllarca emek ver sevgi ver karşılığı bu olsun öylemii..Allahım islah etsin

malesef öyle ablacım. o annenin nasıl bir anne olduğunu bilsen.. ne zorluklarla ne emeklerle büyüttüğünü bi bilsen.. offfff ALLAH'ın gücüne gitmesin ama hayırlı evlat olsa gözüne baksan uçup giderdi, böylelerine bişe de olmuyor. 40 yaşından sonra da ıslah olmaz. olmadı valla müge anlıya kadar gidecem ciddiyim yani. hukuk sistemi arkanda kimsen yoksa işlemiyor, vatandaş derdini kendi polisiyle avukatıyla halledemiyor. kapıya gelse polisi arasan, alıp götürüyor ama yarım saat sonra salıyor. neye yarar?

Kızlar ben yavaş yavaş toplanayım.Hepinize güzel bir akşam diliyorum.Sabah döndüğümde güzel haberler alırım inşallah.:KK16:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?Benim karnım ağrıyor çok:KK43:Bu arada gündüz okudum ama yazamadım Rainbowcum başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.

Cetvellerde pek yakışmış maaşallah :nazar:

asbelovecim canım ben paylaşmıştım yazıyı denk gelmedinmi tatlım.
aktarda çokda uygun fiyata satılıyor yuvarlak yuvarlak bişey önü dövüp içiyorsun cnm.

yok canımcım yaaa bugün acaip yoğunum görmemiş olabilirim eve gidince bakarım sağolasın bitanem

çayı nasıl hazırlanır?

Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

alıntıdır,,

kızlar hayıt tohumunu aktalarda bulursunuz, minik minik boncuk gibi...hatta ben migrosun aktarından almıştım, 1 çay kaşığında biraz daha az hayıt tohumunu bir bardak su da kaynatın, 10-15 dk üstü kapalı demleyin süzüp için, sabah akşam yapın bunu ama...bi de evde havanda dövmek zor oluyor, aktara söyleyin de çektirsin onu bi güzel, valla süper bişe hem adetlerin düzenli ve sancısı az geçiyo, mucize gibi

harikasınız şekerlerrrr
Allahım ikinizden de razı olsunnnnnn:KK54::KK54:

Arkadaşlar ben ufak ufak hazırlanayım
Dayım gelmiş balıkesirden onu görmeye gideceğim bu akşam öpüyorum siziiiii:KK54:

hayalperest42

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:50
seaside:20
yehan:33
firarperest:20
zerbast:20
8scorpions:30
feryalnur:30
RainbowColors:30
asbelove:50
zehra9090:30

Toplam:313:21::21::21::21::21:

hayalperste 30 okuyorum canlarımm.bana da okunuyor ne mutlu bat gelmeden duam biter insalah.ve bat gelmez tabi insallah
canım sana 100 okudum ben...yarın içinde 100 alıyorum (ezberimde ve inanki gözlerimi kapatarak okuyorum ,kalpten yani..içinde kuşku olmasın :KK16:

toplam 313 okumak gerekiyor yani dimi Rainbow ablacım?

bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka

bu ev işi ,nsanı illalah ettiyor resmen yaa :KK47: ben plan yaptım..3günde bir banyoları yıkancak (ebeveyn +diğer) , 1 gün mutfaga ayırdım pazar harcı vs , 3 günde bir toz al,evi süpür sil yaptım

düzene sokunca işleri iyi oldu.. artık eşim kızmıyor evi m.ok götürüo diye uyuss yardım etse ölür sankiiii... o zaman evi m.okta götürmezdiii.. nese dedim gibi düzene soktum rahata erdim :KK34::21:

hoşgeldin tatlımmm yine kızdırmışlar seniiii:KK1::KK1:
ya şu hayıt suyu ne biriniz bana da anlatılabilir mi nerden alınıo nasıl içilio ölcem meraktan amaaaa:KK52:
balık sadece yemesini severim hayatta ayıklamışlığım yoktur yani ellemem banane:KK19:
bende geçen balık ayıkladım (hamsi) eşim diyoki bu balığın yarısı nerdee :KK9::KK9::KK9: meğer çöpe attığım kısımlarıda yeniliyormuş :KK52: ne bilim ömrümde ilk balık ayıklamışım ben :26::KK25::KK1:

Rainbow ablacım, ablanın k.v içinde bir fatiha ve ayetel kursi okudum allah kabul etsin insallah

bişey dicektm ben unuttum........

neyse iyi akşamlar eşim geldi benim

X