- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.021
özom hoş geldin.ay canım benim sana işmi yüklediler uyanık köfteler :) alıştırma yavrum taviz tavizi getirir.Evet canım ya hayıta başlıcam haklısın sen nasıl içiyorsun yaz bana.Kız benim koca ilk günden böyle dün oturduğu çekyata bi baktım sigara külü dökmüş cinler bir çıktı tepeme oda başka odadaydı söyleniyorumya sen insanmısın ya vicdansız vs... bazı ağır kelimeler arkadan bir ses kimmiş o kim olcak sen dedim bu ne diyorum insanlık hali ya taktığın şeye bak demezmi öfff.
Ya ben kendime söylesem aramız çok iyi diyi hemen bir kavga patlar nazara çok geliyoruz çok özocum haklısın yehan oku felak nas ayetel kürsi zaten cepte :)) bide teyzem bana derdiki birinden bişey isteyeceksen misal patrondan zam 50 besmele çek 51.onun yanında çek yüzüne üfle ne istersen ok dermiş
Ya ben kendime söylesem aramız çok iyi diyi hemen bir kavga patlar nazara çok geliyoruz çok özocum haklısın yehan oku felak nas ayetel kürsi zaten cepte :)) bide teyzem bana derdiki birinden bişey isteyeceksen misal patrondan zam 50 besmele çek 51.onun yanında çek yüzüne üfle ne istersen ok dermiş