RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Lilypie - Trying to Conceive 15 to 80 day cycle ticker scene selection

bu sayfada cetveli seçiyorsun.nex deyip ileri gidiyorsun oradada yine seçim yapıyorsun .

tekrar nex deyince ovulation select yazan yere tıklıyorsun yukarıya son reglin tarihini yazıyorsun altada kaç günde bir olduğunu yazıyorsun.Bayrakların üzerindeki yerede mesajın varsa yazıyorsun.nex deyip cetvelini hazırlamış oluyorsun..

Sonrada cetvelin hemn altında • Image URL • yazan yere tıklıyorsun.Altta bir kod çıkacak o kodu çizelgeye yapıştırıyorsun oldu bitii.

çizelgede

Forum ayarları-Profil ayarların da..

Bende ev işi yapmaktan bunalmış vaziyetteyim yap yap aynı.Bugün yine ev kalktı bakalım sabaha ne halde olacak burası :

bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka

yaa topikle çok alakasız bişi sorucam ama kızlar mazur görün beni. bilgisi olan varsa belki yardımcı olur diye sormak istiyorum. evlatlıktan men etme diye birşey vardı bir zamanlar. belli şartları doğrultusunda, gereklerine uyulduğunda evlatlıktan men edebiliyordu herkes. acaba hala böle bir kanun yasa var mı ?

yaptım oldumu acabaaa çok tşkler cnm.

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm yoruldum yavvv, dün bademle 1 saat bahçede koştuk bacaklarım çok ağrıyo hamlamışım
ablacım başınız sağolsun
yehan uzatma hasta etme adamı burda anlattın anlattın nazar değdi bol bol dua oku, akşam uyurken eşine ve kendi üstüne üfle, naz ve felak surelerini
feryal ben sana bas bas bağırmadım mı hayıt suyu iç diye
ben 3 aydır hayıt içiyom valla maşallah adetleri çooooookk düzenli oldu
bi de bugün okulda beni kullanmaya çalıştı yaşlı öğretmenler, sınavlarını bana verdiler okuyayım diye, boş bi anıma geldi tamam dedim ama sonradan cevap anahtarı da hazırla yok şunu hazırla dediler, sonradan dank etti salaklığıma geldi yani çok sinirlendim

kız çok güldümmmm, çocuk gibi laf mı değiştiriyo bi de bakarlar işin içinden çıkamayınca tamam derler

benim eşim çok yardımcı olurdu bana ama artık yardım etmediği gibi bi de fena halde dağıtmaya da başladı, fırçayı çekiyom 2 gündür, görecek o gününü...bi de bugün gitmiş balık almış, guuuuuuuuyaaaa beni yemek derdiden kurtardı ama pisliğini ben temizlicem yine

yok tatlım kalktı o mirasdan da men edemiyorlar bildiğim kadarıylaaa

mirastan men etme var sanırım. bugün nette biraz araştırdım da öyle anladım ama evlatlıktan men kalktı diye duymuştum acaba değişme oldu mu diye merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…