ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
yoruldum yavvv, dün bademle 1 saat bahçede koştuk bacaklarım çok ağrıyo hamlamışım
ablacım başınız sağolsun
yehan uzatma hasta etme adamı
burda anlattın anlattın nazar değdi
bol bol dua oku, akşam uyurken eşine ve kendi üstüne üfle, naz ve felak surelerini
feryal ben sana bas bas bağırmadım mı hayıt suyu iç diye
ben 3 aydır hayıt içiyom valla maşallah adetleri çooooookk düzenli oldu
bi de bugün okulda beni kullanmaya çalıştı yaşlı öğretmenler, sınavlarını bana verdiler okuyayım diye, boş bi anıma geldi tamam dedim ama sonradan cevap anahtarı da hazırla yok şunu hazırla dediler, sonradan dank etti salaklığıma geldi yani çok sinirlendim
bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka
kız çok güldümmmm, çocuk gibi laf mı değiştiriyo bi de bakarlar işin içinden çıkamayınca tamam derler
benim eşim çok yardımcı olurdu bana ama artık yardım etmediği gibi bi de fena halde dağıtmaya da başladı, fırçayı çekiyom 2 gündür, görecek o gününü...bi de bugün gitmiş balık almış, guuuuuuuuyaaaa beni yemek derdiden kurtardı ama pisliğini ben temizlicem yine