RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tatlim ne zaman icilmesi gerekiyor benim bugun 6.gunummm baska onerilerin varmi bizeee birazdan doktora gidecem hormon tahlili yaptirdim ins birsey cikmaz:KK14::KK14::KK14:

canım istediğin zaman içebilirsin...hayıt pkos'a prolaktine çok iyi gelir, adet düzenini sağlar ve yumurtayı geliştirir :KK34:

feryal getir rapor neyim hallederiz bacım, sen bugün pek bi halsizsin :KK16:

8scorpions

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Hayatimsinav:100
Alminna:50
RainbowColors:37
Feryalnur:30
asbelove:50
oz_lem:20

kalan:26

aysunay

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
RainbowColors:33
asbelove:50

Toplam:180

Alminna

Toplam:293

Son düzenleme:
kizlar sizleri icin bende okumak isterdimmm adetim yarin bitiyor okuyacam hepinize allah kismet ederse ins hamis haberleriniz aliriz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

dun gelmedim beni sildilermi die baktim
farkettim ki zaten eklememisler
neyse ben de kendimi size karsi sorumlu hissetmem iyi oldu aslinda
siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da

siz bu ayet el kursileri kime okucanizi nasil anlionuz 1. sayfada hep ayni seyler yaziyor da

canım rainbow'a yaş ve bat bilgilerini gönderseydin keşkke, bi kaç defa duyurdu ama göndermemişsin demekki o yüzden eklememiştir :KK34:

1. sayfa devamlı güncelleniyo canım listenin altında kime okuyacağımız yazıyo bizde ona göre istediğimiz kadar alıp okuyoruz

ayrıca burdaki kimse kimseye kendini sorumlu hissetmiyor, sen de hissetme... sonuçta dua okuyoruz, gönüllülük işi, ister okursun ister okumazsın :KK34:

Haftasonu dinleniriz artık.Ya kış rehaveti,yada dün güneş tutulmuş o akrep burçlarını etkiliyor ondandır belkide :)))))))

Amanınn bendeki uyuşukluk ta ondan sanırımmböyle bi mutsuz haller falann.ahh anacım akrep olmak ta zor işş:KK9:kocişiminde miskinliğinin sebebi anlaşıldıı.bir eve iki akrep fazla geliyoooo:KK52:

canım sana 100 okudum ben...yarın içinde 100 alıyorum (ezberimde ve inanki gözlerimi kapatarak okuyorum ,kalpten yani..içinde kuşku olmasın :KK16:

Allah razı olsun canım Allah kabuletsin inşallah.öyle mutlu oldum ki bat gelmeden bitecek duam inşallah.doğum günü hediyem sizden bana dua.ne mutlu şey anlatamammm:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba dün topiğe batını yazmamı istemiştim beklenen adet tarihini yani sen en son regltarihini eklediğin için seni tabloya kaydedemedim.Sana bununla ilgili mesaj yazdığımı hatırlıyorum ama yazmadıysam bile keşke bunu anlayışla karşılasan.Sitem var sanki mesajında.

Canım sende takdir edersin ki ben sürekli topik başında değilim evim sorumluluklarım var arada bakmadığım zamanlarda sayfalar akıyor görmemiş olabilirim mesajını yada eklemeyi unutmuş olabilirim.Lütfen daha anlayışlı olalım burada bulunma amacımız belli paylaşmak bilgilerimizi aktarmak destek olmak.

Ayetel kürsiyide bat sırasına göre okuyoruz ve sürekli değişiyor tablo ve okunma listesi.

Beklenen adet tarihini yazarsan seni eklerim listeye ama 1-2 gün mesaj yazmayanlarda silinmiyor sadece adını yazdırıphiç gelmeyenler siliniyor .

sevgilerrr

$259816_442960802418648_429451491_n.jpg

ayyy şunun tatlılığına bakar mısınızzzzzzzz ? maşallaaahhhhhhhh nazar değmesiiinnnnn:nazar:

Allah razı olsun canım Allah kabuletsin inşallah.öyle mutlu oldum ki bat gelmeden bitecek duam inşallah.doğum günü hediyem sizden bana dua.ne mutlu şey anlatamammm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllahhhhh.O bat hiç gelmesin bebiş gelsin :nazar: Doğum günün ne zaman cnm.Akrep olduğuna göre bu ay :)

Canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllahhhhh.O bat hiç gelmesin bebiş gelsin :nazar: Doğum günün ne zaman cnm.Akrep olduğuna göre bu ay :)

Aminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasım:KK24:ve bat 17-19kasım arasııı:KK31:olmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz

Aminn cnm ağzından bal damlıyoo.doğumgünüm 17kasım:KK24:ve bat 17-19kasım arasııı:KK31:olmadı gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezz

Şimdiden kutlu olsun cnm benim nic sağlıklı senelere eşin tüm sevdiklerin ve yakında göbüşüne konacak belkide konmuşş :nazar: inşAllah yavrunla:)
Canım hiç belli olmaz Mevlam ol demiştir inşAllah

X