- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.001
kızlar canım sıkılıyor ya hiç iş yapasım yok gerçi işlerin hepsini devrettim ama yeni işlerede elim gitmiyor ya
Al benden de o kadar..hiiçç birşey yapasım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar canım sıkılıyor ya hiç iş yapasım yok gerçi işlerin hepsini devrettim ama yeni işlerede elim gitmiyor ya
Al benden de o kadar..hiiçç birşey yapasım yok
Bende ev işi yapmaktan bunalmış vaziyetteyim yap yap aynı.Bugün yine ev kalktı bakalım sabaha ne halde olacak burası :
gögüslerin yanlardan ağrıosa inşAllah bebiş wardır bnm hep normal her yere agrırdı bu ay farklıydı yanlardanacımaya baslamıştıı (
Hoşgeldin henüz yok canım ama ben Yehandan bekliyorum hayırlısı bakalım :))
acaba yehan eczaneye mi gitti
Yehan hadi ver hayırlı bir haberr.:)
Lilypie - Trying to Conceive 15 to 80 day cycle ticker scene selection
bu sayfada cetveli seçiyorsun.nex deyip ileri gidiyorsun oradada yine seçim yapıyorsun .
tekrar nex deyince ovulation select yazan yere tıklıyorsun yukarıya son reglin tarihini yazıyorsun altada kaç günde bir olduğunu yazıyorsun.Bayrakların üzerindeki yerede mesajın varsa yazıyorsun.nex deyip cetvelini hazırlamış oluyorsun..
Sonrada cetvelin hemn altında • Image URL • yazan yere tıklıyorsun.Altta bir kod çıkacak o kodu çizelgeye yapıştırıyorsun oldu bitii.
çizelgede
Forum ayarları-Profil ayarların da..
http://lt2f.lilypie.com/B1ixp2.png
Rimelcim beğendiysen cnm kullanabilirisn yada yapılışını anlatayım
bende kaç akşamdır yatak odasıyla uğraşıyorum ancak kuruldu şimdi yerleşmesi falan filan.Dün eşimle konuştum evi dağıtmasından ve bana hiç yardımcı olmamasından o kadar bıktımki bak dedim en büyük stresim bu artık yapma böyle ama beni dinleyen kim,biliyomusun dün şöyle oldu böyle oldu bişeyler anlatıyor bana ya dedim konu değiştirme beni anladınmı tamam diyor ama umutsuz vaka
ayy cok begendııımm peki ben bunu nası yapıstırcamki profılıme mı yapıstırcam? :26:
yaa topikle çok alakasız bişi sorucam ama kızlar mazur görün beni. bilgisi olan varsa belki yardımcı olur diye sormak istiyorum. evlatlıktan men etme diye birşey vardı bir zamanlar. belli şartları doğrultusunda, gereklerine uyulduğunda evlatlıktan men edebiliyordu herkes. acaba hala böle bir kanun yasa var mı ?
ne yıllık izin ne bayram izni kaldı :)) kendimi işi sermiş gibi hissediyorum