-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.081
yeni bir yöntem öğrendik canım sağol
peki dr un bu yöntemi nezamandır kullanıyormuş, kaç kişiye uygulamış
Canım kasılma esnasında acı hissetmiyosun dimi ani bi sertleşme.drum dısardaki gebelerde senın kadar kasılma yasıyo dedi.düzenli olursa korkalım strese sokuyoruz kendimizi.ve inan suyun çok faydasını gördüm 4ltreyi geçiriyorum.magnezyumda alıyorum.bu kadar geldik dahada ilerleyecek allahın izniyle.allah yardımcımız olsun
Canım başın sag olsun allah sabır versin..inşallah drun başarılıdır bidaha kayıp yasamazsın.iyice araştırdın degilmi yapılacak tekniği.kaç kişiye yapılmış kaçı başarılı olmuş çok araştır naçizane tavsiyem sen daha iyi bilirsin tabi.
3gundr iyiydm yine kasilmalr basladi boyle olnca cok canm skiliyo doktr yok bisey olsa yine marasa gitmj zorunda kalacm babamlrda cenazeye gitti sehr disina hayrlisyla haftaici olsada su dojtr gelseydi icim biraz olsn rahtlicktim okadat kasilmaya ragmn rahmde acilmams rahm boyuda kisalmams ama raht olamiyorm iste bi turlu su 7hafta dolsada bebegm sag salim dogsa rahtlicktm kasilmalr olmasa hamilelk cok guzel dikis bu kadr skinti vermemsti ama bu kasilmalr psikolojimi mahvetti rabbime siginiyorm
metal abla cok saol:))))
evet zor zamanlardan gectik bende demin bi nidilat daha aldim biraz daha iyiyim ayagi kalkinca karnim tas gibi oluyor sende de varmiydi ki??
mlkyy cnm magnezyumu artirdim demissin nasil anlatirmisin bende magnezyum aliyorum diasporal gunde uc kez..
efilum git cnm hem bi nst usg yaparlar
benim adet sancısı gibi bir sancıyla beraber oluyor kasılmam o an bir de kalbim sıkışır karnım sertleşiyor.
ben magnezyumu kalsiyumla birlikte alıyorum hap şeklinde.günde 300mg magnezyum almış oluyorum.
sen kaç mg magnezyum alıyorsun.suyu okadar içemiyorum senin maşallahın var ee wc olayını nasıl yapıyorsun.
ben 2-2,5 litre su içtiğim halde yarım saatte bir wc deyim.
allah seninde yardımcın olsun canım dr un plasentanın durumuyla ilgili yeni bişey söyledi mi
Mlkyyy canm inan iyi deglm dojtorm yok olsa gidp biraz rahtlicm haftamz ayniyms ben sendn 2 gun ondeym ah su 38 i gorsm yada kuveze girmick kadar olsaydi oda 35mi oluyo artk napim saglikli olsnda oda olur simdi bidaha sansimi deneyecm ebelere rica edip serum isticm takarlarsa rahtlarm belki biraz