- 19 Temmuz 2012
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.041
saol merracım evet top 3 tesinmmery ellerine sağlık
ilk 3 e girmişim rabbime binlerce kere şükürler olsun
temmuzda 3.yilimiz olcak allah kismet ederse
merhaba kizlar ben paşamin arkadasi 13nisanda 23+5 gunluk gebeyken ikiz dogum yaptim nisam karnimda melek olmus zumramda 35 saat yaşadi dedelerinin kucagina verdim 2sinide
1marta 4.5cmdi rahim boyu ozel druma gtmstim
15marta özel drun onerisiyle tip fakultesine gttim hersey normaldi
23marta 2.5cmdi rahim boyu dr normal dedi agrim oldugu icin dogum evine gtmistim
27martada doppler ultrasona grdim bebegin başinda kloroid pleksus kisti goruldu 28.haftada gececek dediler uzuldum hemen ozel drumu aradim randevuyu erken almak icin 29martaydi randevum dr bna gelme tip fakultesine gt diye beni geri cevirdi 15nisandaydi randevum tip fakultesinde ama 10nisandan itibaren az az su geliyordu ben akinti sanmistim
12nişan is donusu dogum evine gttim ve ogrendimki bebegim melek olmuş 3cm acilmam var 13nisanda dogum yaptim kizimi nisami cennete yoladim kardeşi agladi yasiyordu bir umut dedim ama olmadi 14nisanda oda cennete gtti 440 470gram dogdular
ozamana kadar tum doktorlar çalişabilir demişlerdi ama yatip çalişmamam gerekiyormuş rahim dikilmeliymiş toparlanmaya çalisiyorum ama hep sesi kulagimda yavrumun zumramin ve nisamin olurken yaptigi hareket hic silinmiyor gózumden
allah hepimize miadinda dogumlar versin meleklerimiz hz.ibrahime emanet olsun
herkese hayırlı cumalar rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallahhh oğlum için başladığım doğuma kadar bitsin diye niyetlendiğim kuran hatmimi bitirdim çok şükür allahım kabul etsin mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim
Günaydın canlar
Hepinizin cuması mübarek olsun.
Yüce Mevla hamile kalmak için uğraşan tüm canlara tez vakitte sağlıklı bi gebelik ve yavrularını zamanın da kucaklarına almayı nasip etsin.
Şuan yavrularını sağlıkla kucağına almak için emek harcayan canlar mevla güç kuvvet sağlık versin. Günleriniz su gibi akıp geçsin. Bebişleriniz zamanında sağlıklı doğsun.
Bu zorlu süreçleri Rabb'inin izniyle aşıp kuzularını kucaklayan canlar. Yavrularımız sağlıklı ve sıhhatli Salih evlatlar olmayı mevlam nasip etsin. Bizlere sağlık güç kuvvet ve sabır versin.
Eşlerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin. Sağlık ve anlayış versin.
Rızklarımız bol yuvamızda huzur olsun.
Allah'a emanet olun.
Âmin.
merhaba kizlar ben paşamin arkadasi 13nisanda 23+5 gunluk gebeyken ikiz dogum yaptim nisam karnimda melek olmus zumramda 35 saat yaşadi dedelerinin kucagina verdim 2sinide
1marta 4.5cmdi rahim boyu ozel druma gtmstim
15marta özel drun onerisiyle tip fakultesine gttim hersey normaldi
23marta 2.5cmdi rahim boyu dr normal dedi agrim oldugu icin dogum evine gtmistim
27martada doppler ultrasona grdim bebegin başinda kloroid pleksus kisti goruldu 28.haftada gececek dediler uzuldum hemen ozel drumu aradim randevuyu erken almak icin 29martaydi randevum dr bna gelme tip fakultesine gt diye beni geri cevirdi 15nisandaydi randevum tip fakultesinde ama 10nisandan itibaren az az su geliyordu ben akinti sanmistim
12nişan is donusu dogum evine gttim ve ogrendimki bebegim melek olmuş 3cm acilmam var 13nisanda dogum yaptim kizimi nisami cennete yoladim kardeşi agladi yasiyordu bir umut dedim ama olmadi 14nisanda oda cennete gtti 440 470gram dogdular
ozamana kadar tum doktorlar çalişabilir demişlerdi ama yatip çalişmamam gerekiyormuş rahim dikilmeliymiş toparlanmaya çalisiyorum ama hep sesi kulagimda yavrumun zumramin ve nisamin olurken yaptigi hareket hic silinmiyor gózumden
allah hepimize miadinda dogumlar versin meleklerimiz hz.ibrahime emanet olsun
Merra canm ben 65kiloyla hamile kaldm 7kilo verdm verdklerimi tekrat alip ustune 3 kilo aldm toplam 10kilo alms okuyorm ama norml kilomdn 3kilo fazlaym nasil hesaplicm simdi ben 10kilomu aldm 3kilomu
gozun aydın canım
Cok sevindim canim sukurler olsun demekki birdaha o doktora gitmeyeceksin aptalmi ne nasil strese soktu seni simdi bebek haberine geldi sira
Gözün Aydın canım. Şimdi sıra bebişteeee
ragri cnm ben sana demedimmi o dr bence bi daha gitme seni strese soktu kim olsa girer yani ..
simdi sira bebekte yolun acik olsun hadi bakalim mayis ayi bebek haberleriyle dolup tassin:)
arkadasım ne denir ki bu acıya..
sen gördn demek bebegini ben görmedim gstermediler ne annem ne eşim.
zaten dogum suni sancıyla olunca ben cok sarsılmıstım dogumdan sonrada hep aynı seyleri söyleyip aglamışım.
ailemi korkutmusum..sonra birkaç kez anneme anlattırdım nasıl bir bebekti diye..bazen çok pişman oluyorum biliyormusun.
atlatmak cok zor..kaç ay geçti yaram halakanıyor ama Allah işte dayanma avunma gücü veriyor.
gözüm aydın canım aklıma hemen meleklerin geldi korudular mı seni acaba:))
enny...İçin nasıl yanıyor kavruluyordur inan burda hepimiz bilioruz..sana cok dua ettim inş. etkisini gösterir senin için en hayırlısı olur.
her zaman gel burdan da özelden de ne istersen dertleşmek konusmak elimden geleni yaparım arkadasım.
bir yerde durmadınki sen nereye ben oraya yorldm yeminle topik topik gezbir daha yerinde dur bakıyım
topigin yüz karası gelmiş maşşallah aldın demek kucagına bebegini benim yerimede çek kokusunu içine
rabbim analı babalı atalı büyütsün işallah
biri mezarmı dedi benim ilk oglmn mezarı var kaynatam tanımadıgımız birinin ayak ucuna gömmüş oglm çok yalvardım götürmedi unuttum dedi içim acıyor 2 bebegimide patolojiye verdik vermek itemedim ama bebeklerin ya gene gdierlerse dediler mezarları yok istemzmiydim 3 yavrumunda mezarı olsun hepsine tek seferde gidip öperdim topraklarını mezar taşını yaptırmazmıydım içim açıyor ben çok kötü bir anneyim karnımda sahip çıkamadım mezar taşları bile yok benim gibi anneyi kim ne etsin
senin adına çok seviniyorm kendi adıma üzülüyorm sabah kalktım adet olmuşum 3 aydır hep cumaya geliyor ve hep 26 sına içimde bir umdt vardı kendimikandırdım galiba s gibi gidiyor kanamam agrım desen fena ne olucak benim bu halim 2 sene ara verdim ya hamile kalamzsam ne olur benim halim
bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlara allah ömür versin kvvet versin bizlerede tattırsın işşallah anneligi keşke benimde olsa dogrsam zamanında saglıklı saatli bende koksnu içime çeksem diyorm paşa sabret sende alıcaksın kucagına acaba kendimimi kandırıyorum bilemiyorum
sizlere bahsetmiştimya 2 bebegini kaybeden arkadaşı ondada rahim agzı açıklıgı çıktı korktgum başıma geldi braya gelicek yardım edelim ona kızlar konşalım acısını dindidirelim sevaptır oda ikizdi 2 kızı cennete gitti
herkeze hayırlı cumalar bu arada
arkadaşlar giremedim nete...
22 nisan akşamı 23 te suyum ve nişan geldi...
hastaneye gittik hemen...
doktorumun dediği gibi kızım bir türlü aşağı inip doğum kanalına inmedi...
bekledik biraz 5cm açıklık oldu hala aşağı inmedi..
doktorum daha fazla beklemedi hemen sezeryana aldı...
hayırlısı böyleymiş demek..
ve 23 nisanın ilk saatlerinde kızım sağlıkla dünyaya geldi..bayram kızı oldu.
3790gr ve 50cm maşallah herşey yolunda...
benim sezeryan sonrası ağrım var normal olarak..
çarşamba eve geldik..büyük kızım az sorun çıkartıyor inşallah düzelir...
şimdilik bizden bukadar...
inşallah sizlerde iyisinizdir ve herşey yolundadır?
Maşallah canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah
Canım hep takip ediyorum sizi sürekli okuyorum çok şükür benim iyi geçiyo haftada bi kaç gün dışarı çıkıyorum çok yorulmadan hava alıyorum canım gebelik şekeri çıktı bende hemde çok yüksek onla uğraşıyorum kaç haftadır diyetisyen endikrinolog arası mekik dokuyorum bebişimin suyunda normalden azmış dikişin üstüne bunlardı çıktı artık bunada şükür diyorum tatlım 27 haftamı bekledim buraya yazmak için az kaldı kızım olucak bu aradacanım nasılsın neden artık hiç yazmıyorsun.umarım herşey yolundadır.allah evladını sana bağışlasın
Canım geliyorum hepinizin haberleri alıyorum ben iyiyim çok şükür unutmaya çalışıyorum serklajı açıklığı ama başka bişii çıkıyor Allah beterinden korusun şimdide şekerle uğraşıyorum doktorum şekeri olan annelerin bebeklerinin erken doğmamalı diyo ee dikişe ne zamana kadar gider bilmiyorum böle canım yanasılsın arkadasım geceleri geliosun görüyorum ama yazmıyorsun bize.
bebegin cinsiyeti belli oldumu ekleyyeyim hemen listeye.
gündüz de merra yazdı sana,merak ettik seni
Canım geliyorum hepinizin haberleri alıyorum ben iyiyim çok şükür unutmaya çalışıyorum serklajı açıklığı ama başka bişii çıkıyor Allah beterinden korusun şimdide şekerle uğraşıyorum doktorum şekeri olan annelerin bebeklerinin erken doğmamalı diyo ee dikişe ne zamana kadar gider bilmiyorum böle canım ya