- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.121
Yine uykusz bir gece gecirdm saat 12bucukta lavaboya diye uyandm uyu uyuyabiliyosn dua ettm ne olur allahm uyuyum diyirm yok kasilmalr basladi sagima soluma donuyorm yok yok saat 3bucukta uykm geldi bukez namz icin uyanamam diye bekledm namzdn sonra zorla uyudm sabahta karnm tas gibiydi halada var ne olack boyle bilmiyorm insaallah vaktnde dogm yaparz
sahbamus canm maraslimisn hemsermsin yani ben goksunda oturuyorm malum kucuk yer doktr gidince marasa gonderiyolr
Gurbetci dedign igne ne ignesi anlamadm sana acilde vuruyolrsa nobetci kadin dogumcu vardr o izin verir bunlarn bisey amladigi yok hemen gonderecktide ben israr edince zorla takti kucuck bir bardk serumu
Yine uykusz bir gece gecirdm saat 12bucukta lavaboya diye uyandm uyu uyuyabiliyosn dua ettm ne olur allahm uyuyum diyirm yok kasilmalr basladi sagima soluma donuyorm yok yok saat 3bucukta uykm geldi bukez namz icin uyanamam diye bekledm namzdn sonra zorla uyudm sabahta karnm tas gibiydi halada var ne olack boyle bilmiyorm insaallah vaktnde dogm yaparz
sahbamus canm maraslimisn hemsermsin yani ben goksunda oturuyorm malum kucuk yer doktr gidince marasa gonderiyolr
Gurbetci dedign igne ne ignesi anlamadm sana acilde vuruyolrsa nobetci kadin dogumcu vardr o izin verir bunlarn bisey amladigi yok hemen gonderecktide ben israr edince zorla takti kucuck bir bardk serumu
badeyi göremedim bir kaç gündür:26:
chnb seni de özledim
Gurbetci peki sen o magnezyumn faydasni gordnmu benmki bitmk uzere olmzsa bende ondn alaym
Gece cok skintilandm ama yinede icimde bir umutla hayal etym gurbetci ve merra zamaninda dogm yapiyorsnz ve buraya yaziyorsnz butun skinti agri ve kasilmalara ragmen biz vaktnde dogurdk sira efulim mlkyyy ve asosta kizlr hic uzulmeyn vaktnde dogm yapacksnz diye bize teselli veriyosnz insaallah hayallerm gerck olur
kızlar benim oldum olası hep akıntı gelir benden.... hergün günlük ped kullanırım...her ay belli dönemlerde müthiş akıntı olur...yumurtlama dönemlerinde akıntı olurmuş...şimdi akıntım olduğu zaman yumurtlama dönemimmi oluyor ki???
Bebegin kilosu iyiyse sorun etme hatta ne kadar az kilo alasanız daha iyi doğumdan sonra birde bu kilolardan kurtulma derdi var ben simdi vermeye ugrasiyorum,benim dokyorum sen ac bile kalsan bebek kendi kendini besler demişti hem son haftalarda kilo alımı çoğalıyorSessizligi bende bozaym dicm ama bayagi olms herkz gireli bugun dune gore iyiym cok sukur keske geri kalan gunleri kasilmasz gecrsemde gebelign tadini cikarsam bu arada bende gebelik sekeri cikmadi bidaha bakiliyomuki bide gecen merrayla konustk kilo meselesini ben daha 3 kilo aldm bu kotu bisey mi ya bebegm 28.haftada 1100grmdi onunda kilisu coj degl haftasyla aynidi simdi kac kilo bilmiyorm sadece haftasyla uyumlu diye biliyirm ben almadysm bebek alir diye seviniyidm umarm bebegm almstr hayrlisyla 31 oldk vebegm 2 kilo olsa bide 36 haftalik olsa rahtlicm rabbm hepimzn yardmcisi olsn
Sahbams kiz bide afsinlimisn bendw afsinliyim simdi koyumu soylesm korkarsn adimz cikms iste:) daglica kasabasi eski adiyla maravuz ama benm koyle alakm yok 20yildr goksnda oturuyorz afsinede bayrmlr tatillrde giderz ben sivasta evliym gerci afsinede gidemz oldm burada doktrda hastanede varda canm kadin 23nisanida bahane etms izin alms 1 hafta yoktu ondn skinti oldu yoksa marasa gitmiyrdm ambulnsta cok salli yo dogrmicksnda dogurursn babamn arabasi var cok mecbr kalrsk insaalah kalmayz onunla giderm
Canim ben 31.haftaya girdm cok sukur bundn once 15 ve 18 haftalik olmk uzere 2 dusugm var namazi oturark kiliyorm ne kadr riskli olsada canm namazi birakamzdm bu bebwgi verende sagligi verende rabbim hatta en basta oturark bilwe kilmadmda 22.haftada dusuk tehlikesi atlatnca oturark kilmaya basladmbenm rahm boyum cok kisa degl 2.9 biraz ona guvendm cok sukur bugunlere geldk rabbim insaalkah 38ide gosterir akinti konusna gelince benmde akintm hep cik olur eger hep oluyosa yumurtlama gununu ayirt edemeyebilirsn canm bence yumurtlama testlerndn al burada bircok kusi onunla hamile kaldi tabu bende
Slm kızlar..
Buralar biraz sesiz bu sıralar sanırım
Paşam nerdesin? Adet oldun mu?...
Feryal,canım seni de merak ediyorum ses ver tedavi başladı mı nasılsın?
Ayrıca Bade nerelerdesin canım sen kaç gündür aklımdasın iyimisin herşey yolunda mı?
Mumudihaba sen de aynı şekilde cnm yazmıyorsun Bursa gurubu çok sessizleşti yazın kızlar arada merak ediyoruz