- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.061
İşte diyet yapıyorum tatlım ama İnan açım uyku uyuyamıyorum açlıktan inşallah canım ya benimde hedefim 28 onuda burdan öğrendim 28in önemini daha sık gelicem canım İnan hepiniz dualarımdasınızgeçmiş olsun canım ah bu seker gebelerde cıkıyor cok.diyet ya da dikkat et mutlaka şekerli şeylere.
sen gönlünü ferah tut iyi olacak hersey insallah.haftan cok iyi önce 28 sonra 38leri görüces.
sen yazmıssın bilemedim birde ben yazdım üzerine:) olsun sen arada ses ver merak ederiz biz:)
Canım iyigeceler yatıyım artık belki uyurum öpüyorum
İşte diyet yapıyorum tatlım ama İnan açım uyku uyuyamıyorum açlıktan inşallah canım ya benimde hedefim 28 onuda burdan öğrendim 28in önemini daha sık gelicem canım İnan hepiniz dualarımdasınız
Gerçekten böyle duyunca mutlu oluyorum benim insilüne gerek kalmıcak galiba diyetle düşürebildim ama tek derdim açımgeçmiş olsun canım.inş hep birlikte 38leri de görürüz.
duyaydın vardı onunda şekeri baya yüksekti,insülin iğnesi kullanıyordu ama 38 de doğum yaptı yüreğini ferah tut cnm
3gundr iyiydm yine kasilmalr basladi boyle olnca cok canm skiliyo doktr yok bisey olsa yine marasa gitmj zorunda kalacm babamlrda cenazeye gitti sehr disina hayrlisyla haftaici olsada su dojtr gelseydi icim biraz olsn rahtlicktim okadat kasilmaya ragmn rahmde acilmams rahm boyuda kisalmams ama raht olamiyorm iste bi turlu su 7hafta dolsada bebegm sag salim dogsa rahtlicktm kasilmalr olmasa hamilelk cok guzel dikis bu kadr skinti vermemsti ama bu kasilmalr psikolojimi mahvetti rabbime siginiyorm
Merhaba
Ben de bir cogunuz gibi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 21 haftalık kızımı 10 gün önce acıl serklaja ragmen kaybettım, doktorum anı bir açılma olduğu ıcın farkedılmesı mümkün değildi dedi. Şansızlığım en baştan rahîmde septum ile kendini göstermişti ve ameliyat olmuştum sanırım tam temizlenememesı nedeniyle ilk haftalar kanamam oldu, doktorum bunun da neden olabıleceğini söyledi, enfeksıyon yaratmış olabılır dedı. Ameliyatı yapan ilk doktorumdu ama ben ikinci doktorum ile yola devam ediyorum. Sımdı yeniden ameliyat olucam hısteroskopi ve laporoskopi ile ardından da hamileliğimın 13. Haftası total cervıcal occlusion denilen bir yöntem ıle rahîm tamamen kapatılacak. Bu normal serklajdan çok daha başarılı (%90 ustu) ve enfeksıyon rıskını sıfırlayan bır yontemmıs. Bunu su an Turkıyede sadece benım doktorum yapıyormuş ( kendısı Avusturya'dan geldı ve orada profesör) ben doktoruma çok güvenıyorum ama beklemedeyım ne yazıkkı denemeler ıcın 6 ayım var, bu süre ıcerısınde belkı sızın ısınızı yarar bu bılgı. Doktorum doçent Gürkan arıkan bahcecı Fulya tüp bebek merkezı. Herkese sağlıklı bebişler dılıyorum....