- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
-
- Konu Sahibi hidennisko
cok gecmis olsun sana..
benim daha bebek düsünmeden belliydi doktorum cok temkinli davrandi o yuzden..rahim ameliyati oldum septum vardi bende rahimde perde
12. haftada rahim agzina bakilacak dedi ve bakildi dikis gerekli dedi
hemen dikis atildi,simdi rahim kasilmalarini engelleyen ilac kullaniyorum ve her ay penisilin vuruluyorum.19. haftaya girdim,insallah saglikla alirim bebegimi
bu arada düsünürsen doktorumun isminide veririm cok iyi bir doktor
merhaba bendede septum vardı histereskopi ameliyatı oldum. ama doktorum hamileliklerimde dikiş atılacak diye bişey dememişti. şuan 6.ya hamileyim 5 tane düşüğüm var, son bebeğimi 5.5 aylıkken kaybettim rahimde açılma olduğundan dolayı. ameliyat yapan doktoruda bıraktım zaten. şimdiki doktorum 3. ayım dolunca dikiş atılacağını söyledi. 9 haftalık hamileyim. dikiş atıldıktan sonra yatak istirahati ne kadar yaptın doğuma kadar yatıldığını söyleyenler var. maşallah 19. haftaya girmişsin Allah kucağınada almayı nasip etsin.
Arkadaşim Ultrasonla Görülmüyor.alttan Bakiliyor.çok Basit Bi şey. Ama Her Doktor Göremiyor.ben Beş Tanesine Gittm 1 Tanesi Farketti.hamile Kalmadan ölçtür.çok Iyi Birine Git.birde Bu Sorunu Yaşadiğim Halde Bazi Dktorlar Dikiş Atmam Iyice Emin Olalim Diyor.böyle Bi Riski Göze Almamak Lazim
doktorun adını almak isterim.bende tekrar bi dokora gittim.oda aynı şeyi söykedi doğuştan kollum (sanırım rahim ağzı)kısaymış.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.birde acı bademde prof.rıza madazlı varmış onada gidicem.senin doktoruna nasıl ulaşırım.birde en son gittiğim doktor dikişle gebeliğini yüzde doksan tamamlarsın dedi.sen sürekli yatıyormusun.beni arada haberdar edersen çok memnun olurm.aynı sorunu yaşayan biriyle konuşmak iyi geliyor.ne olu çabuk cevap yaz bu sefer.a.s.
cok gecmis olsun sana..
benim daha bebek düsünmeden belliydi doktorum cok temkinli davrandi o yuzden..rahim ameliyati oldum septum vardi bende rahimde perde
12. haftada rahim agzina bakilacak dedi ve bakildi dikis gerekli dedi
hemen dikis atildi,simdi rahim kasilmalarini engelleyen ilac kullaniyorum ve her ay penisilin vuruluyorum.19. haftaya girdim,insallah saglikla alirim bebegimi
bu arada düsünürsen doktorumun isminide veririm cok iyi bir doktor
bak bu adres benim doktorum sitesi
www.mayaklinik.com
çok teşekkürler.ama sen sakayadsın değil i.ben istanuldayı.gerçi sakaryaya gidip muaynede olabilirim ama takipler önemli.dikişini de omu yaptı.kaç haftalık oldun. rahim ağzı ne durumda şimdibebişin nasıl.senin için hep dua ediyorum.yaşadıklarımı düşmanıma bile dilemem.doktorum psikolojik travma yşadığımı söylüyor.merak ediyorum buları atlatıp i gün bebeğimi elime alabilecekiyim.ara ara haberleşelim.gelişmeleri çok duymak çok güzel.hele bi de güzel haberi alırsak.bu arada"kızı mı olucak oğlun mu.
bak bu adres benim doktorum sitesi
www.mayaklinik.com
çok teşekkürler.ama sen sakayadsın değil i.ben istanuldayı.gerçi sakaryaya gidip muaynede olabilirim ama takipler önemli.dikişini de omu yaptı.kaç haftalık oldun. rahim ağzı ne durumda şimdibebişin nasıl.senin için hep dua ediyorum.yaşadıklarımı düşmanıma bile dilemem.doktorum psikolojik travma yşadığımı söylüyor.merak ediyorum buları atlatıp i gün bebeğimi elime alabilecekiyim.ara ara haberleşelim.gelişmeleri çok duymak çok güzel.hele bi de güzel haberi alırsak.bu arada"kızı mı olucak oğlun mu.
ben sakaryadayım ama doktorum mecidiyekoyde
istanbulda yani
evet dikiside o yapti,20. haftamdayim ben..rAHİM AGZINDA SIKINTI YOK DA KASİLMALARDAN KORKUYORDUM ONUN İCİNDE İLAC KULLANİYORUM VE DOKTORUM her ay penisilin igne yaziyor onu vuruluyorum, magnezyum iciyorum..
dualarin icin sagol, sen icini rahat tut benim bebegim gayet saglikli gidiyor
bence sende bebgini kucagina alip bu gunlerini hafifi ic burukluguyla hatirlayacksin
benim oglum olacak bu arada
sevgilerra.s.
canım ben de arqanıza yeni katıldım.çok geçmiş olsun.benime sorunum aynı.benimde bu hafta belli olacak dikiş atılıp atılmıyacağı.senin kaç mm di gittiğinde biliyomusun.benim3.89mm arada kalıyomuş dr konturolündeyim.haftaya belli olacak insallah.şimdiden teşekkür ederim.inşallah hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız....
iremcim gecmis olsun
kacinci haftadasin
ben hatirlamiyorum ama sanirim 4 yada 5 ti
cok onemli teshis konmasi
dikis zor degil sonrasi insani yoruyor
aldigim ilaclar ritm bozuklugu yapiyor
ama bebgim icin deger
insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
bize yaz gelismeleri