-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.101
gunaydin canlar..
mlkyyy cnm senin yattigin hastane ozel mi cnm gunlugu ne kadar kuvezi falan iyimi kuvez dr pr.doc. mi
efilum cnm magnezyum gunde bi defa ise yaramaz cnm ben 7.haftada gunde bi defa aliyordum bende gunde uc defa toplam 1500 mg falan oluyor ostaocarede mg az cnm gunde uc tane alsan dahi 1000 bile olmuyor..
ben hergun muz yiyorum maden suyu bende gaz sancisi yapiyor korkuyorum icmeye...
Canım inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.gelişmelerden haberdar et bizi canım.banada acil serklaj yapıldı 24te ve 25de o günden bu yana yatıyorum 30+5oldum.her gebeliğim böyle geçicekmiş olurda bugünlerimi gözyaşlarımı hergun yediğim iğnelerimi korku paranoyaklığımı unuturda bı bebek daha düşünürsem bende ondan yaptırırım kimbilir..güzel haberlerini bekliyorum
Gurbetci peki sen o magnezyumn faydasni gordnmu benmki bitmk uzere olmzsa bende ondn alaym
Gece cok skintilandm ama yinede icimde bir umutla hayal etym gurbetci ve merra zamaninda dogm yapiyorsnz ve buraya yaziyorsnz butun skinti agri ve kasilmalara ragmen biz vaktnde dogurdk sira efulim mlkyyy ve asosta kizlr hic uzulmeyn vaktnde dogm yapacksnz diye bize teselli veriyosnz insaallah hayallerm gerck olur
Metal canım sen ne güzel yavrularına kavusmussun daeısı bizlere inşallah.kilolarıda iyiymiş maşallah barekallah...benim kızım daha 1400.hastanedeyim doğum yapanları görüyorum ki 47gundr bı cok doğuma şahit oldum bikaç işi hariç hepsının beneği yokun bakıma girmeden yanına geldi.çok imreniyorum onlara.bende yasarmıyım diye iç çekiyorum,hamilelik çok yordu bizi korkunç bı lohusa depresyonu yolda sanki:)
Ya bide bana 7haftadr proluton depot yapılıyo sizde yaptırıyomusunuz ne işe yarıyodurki..?
metal abla..
sende de gebelik sekeri vardi 100 te hangi saatin veye saatlerin yuksek cikmisti..
bide hamilelik sekeri olan bebeklerin cigeri daha gec gelisiyormus dogrumu bi bilgin varmi?