Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız biz de atlatırız tüm sürecleri 🙏
Insallah, hepimizin yolu aynı değil. Kimi kolaylıkla anlatıyor kimi de bizim.gibi mesaketle. Sonu iyi olsun inşallah
Simdi 2 yaşında bicirik.bir oğlum var. Oysa ne kadar uzak geliyordu ama nasipse verdiysem yaradan bu sağlık işlemleri araci sadece, bize düzeni yapıp bekliyoruz

Insallah, hepimizin yolu aynı değil. Kimi kolaylıkla anlatıyor kimi de bizim.gibi mesaketle. Sonu iyi olsun inşallah
Simdi 2 yaşında bicirik.bir oğlum var. Oysa ne kadar uzak geliyordu ama nasipse verdiysem yaradan bu sağlık işlemleri araci sadece, bize düzeni yapıp bekliyoruz
Aminnn, İnşallah bana da sizin gibi yazmak nasip olur. Herseyın hayırlısı Allah'ın dediği oluyor işin sonunda zaten. Operasyonu geçirdim, şükür bir sıkıntım da şuanlık yok buradan sonrası Allah'a kaldı artık 🥲

Aminnn, İnşallah bana da sizin gibi yazmak nasip olur. Herseyın hayırlısı Allah'ın dediği oluyor işin sonunda zaten. Operasyonu geçirdim, şükür bir sıkıntım da şuanlık yok buradan sonrası Allah'a kaldı artık 🥲
İlk adım attin sonu da güzel olsun 8nsallah

Çok sıkıntılı bir sürecin ardından yavrumu kucağıma aldım rahim ağzı yetmezligi gebelik boyunca sıkıntılı bir süreç endişeler kaygılar korkular ama Rabbime şükürler olsun şuan yanımda mis gibi kokan yavrumla birlikte uyuyoruz kormayin dikiş tutuyor sona ulaştığım için çok mutluyum gerçekten zahmetsiz rahmet olmazmış

X