- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.681
canım kendini hazır hissetmiyorsan biraz daha bekle.çünkü serklajdan sonraki süreç de çok zor ve yıpratıcı geçiyor heran stresli oluyorsun bebeğime birşey olmasın diye.dediğin gibi serklajdan sonra düğüne de gidemezsin 1-2 ay daha bekle bence.
inş hakkında hayırlısı olur."geçmiş tarih oluyor , gelecek ise bir bilmece.sen anı yaşamaya bak"
allah en doğru zamanda sağlıcakla evladına kavuşmayı nasip etsin.yaşı sorun yapma canım.artık insanlar okudukları,çalıştıkları için anca vakit bulabiliyorlar.ben de 30 um.allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun. Umarım tez atlatırsın. Sırayla okunuyor tefriciye. şükür okunmaya başlananlarda sıkıntı yok...maşallah...
hapykelebeği sordun sanırım şükür iyi bebek...
bence de femicali ara sor. sen açık sözlüsün ben bazen düşündüğümü yazmam şimdi sana yazayım:))
o zaman da dedim Arda bey gibi bu işin duayenlerinden bir dr senden evraklarını istemiş sen cd kaybolur diye göndermiyorsun. bilgisayarcıya gidip kopyasını gönderseydin. zaman geçti epey bu teklifi yapalıç. istersen femicale sor. şahsi olarak da bence bu işler telefonla olmaz. canım cahil biri değilsin ki her şey yazıyor bir gün günübirliğine bile gelebilirsin... ben istanbulda olsaydım misafir de eder götürürdüm de...
canım faceden oğlumu sormuşsun bir türlü dönemedim şükür... biraz iri bebek o yüzden sanırım tembellik yapıyor hareketli değil biraz motor gelişimi geriden. 3 hafta erken doğdu sayılır ondan da olabilirmiş. dr biraz korkuttu bizi işte...
deme öyle eyciğim Allahın izniyle olacak bu kez...
canım bence de bekle. çünkü düğün de varmış hamile kalırsan serklajlı bence gitme. o yüzden kardeşinin heyecanını yaşamak istiyorsan ertele...
canım bu iş belli olmuyor dediğin gibi. son dönemlerde melike ve melek81 hep çalıştı. hidenisko da çalışmıştı serklajlı topik kurucumuz...
ben de 38 e getirdim büyük oğlumu pıhtılaşma bilmeden. 2 düşüğüm ve 25 haftalık erken doğum var...
paşammm bence de tahlil yaptır...
tüh keşke aynı yerde olsaydık.
AYNI HİSLER...AYNI SİTEMLER VE DUYULAN KELİMELER BİLE AYNI MELEKCİM.
HATTA KOCAM BANA O MİNİCİK BEDENİNİ MEZARA BEN KOYDUM DAHA NE KADAR ACI YAŞAMAMI BEKLIYORSUN DEDİ.
BUNA NE DENİLEBİLİRDİ Kİ...
mmery korunmayı bıraktı canım:)))
teşekkür ederim güzel dileklerin için...hakkımızda hayırlısı olsun.
fikir istersen açıkça söylüyeyim.ben olsam dügün bekleyemezdim sanırım.
ben mutlu degilken,kafam sorularla doluyken dügüne gitsem ne olcak,ailemde anlayısla karsılar sanırım.
hem zaten hemen hamile kalacagız diye birseyde yok
tabi bu benim fikrim....sen kendini ne zaman hazır hissedersen olsun
aaa ne güzel. kıvırcık ı biliyorum. hatta özelden yazıstım 6AY önce..
keşke gelip buraya da yazsaydı oldugu seyleri.......
ben sölücem Arda beye. dikin beni dicem.bu sartsa bizde olsun...
birdaha tehlikeye atamam takip falan da istemem dicem
Slm canım ,hamilelik zaten insanın tüm duygularını değiştiriyor yaşadıkların çok yeni ve sanırım sende kendini tam hazır hissetmiyorsun bence biraz daha bekleyebilirsin ama bu süreci iyi değerlendir kendini iyice topla ve güçlü hissettiğin ay da çalışmalara başlayın sonra gelsin sağlıkla doğuracağın bebişin inşallah :))
diloş pkolulara arda bey zayıfla diyor paşama zayıfla dedi... ilaç da verdi şeker ilacı zayıflamaya yardımcı...
Slm, cnm ben Arda bey'e gittim pco erken doğuma ve düşüğe neden olur , ayrıca pco olan kadınların mutlaka kilo vermesi gerekir dedi..bazı kadın vardır aşırı kiloya gayet rahat doğum yapar ama hem kilo hemde düşük yada erken doğum varsa mutlaka ciddi kilo verilmesini istiyor
canım geçmiş olsun. Umarım tez atlatırsın. Sırayla okunuyor tefriciye. şükür okunmaya başlananlarda sıkıntı yok...maşallah...
Hapykelebeği sordun sanırım şükür iyi bebek...
Bence de femicali ara sor. Sen açık sözlüsün ben bazen düşündüğümü yazmam şimdi sana yazayım:))
o zaman da dedim arda bey gibi bu işin duayenlerinden bir dr senden evraklarını istemiş sen cd kaybolur diye göndermiyorsun. Bilgisayarcıya gidip kopyasını gönderseydin. Zaman geçti epey bu teklifi yapalıç. Istersen femicale sor. şahsi olarak da bence bu işler telefonla olmaz. Canım cahil biri değilsin ki her şey yazıyor bir gün günübirliğine bile gelebilirsin... Ben istanbulda olsaydım misafir de eder götürürdüm de...
Canım faceden oğlumu sormuşsun bir türlü dönemedim şükür... Biraz iri bebek o yüzden sanırım tembellik yapıyor hareketli değil biraz motor gelişimi geriden. 3 hafta erken doğdu sayılır ondan da olabilirmiş. Dr biraz korkuttu bizi işte...
Deme öyle eyciğim allahın izniyle olacak bu kez...
Canım bence de bekle. çünkü düğün de varmış hamile kalırsan serklajlı bence gitme. O yüzden kardeşinin heyecanını yaşamak istiyorsan ertele...
Canım bu iş belli olmuyor dediğin gibi. Son dönemlerde melike ve melek81 hep çalıştı. Hidenisko da çalışmıştı serklajlı topik kurucumuz...
Ben de 38 e getirdim büyük oğlumu pıhtılaşma bilmeden. 2 düşüğüm ve 25 haftalık erken doğum var...
Paşammm bence de tahlil yaptır...
Evet cnm haklisin senin benden daha zor dikislede gitti ama umudunu hic yitirme bak gurbetcininde dikisle gitmisti bir onceki simdiki dikisi masallah nazar degmesin tutuyor biraz bebekledemi ilgili tam bilemiyorum bende birakayim diyorum ama insan korkuyorda iste
Gunaydin canlar bu gun 28+0 olduk kizcemle beraberce masallah:))
Darisi isteyen herkese insallah..
Umudum cnm valla kendini hazir hisetigin an bence birak daha cok yeni hem rahmin iyice toparlansin cnm ben 3 sene ara verdim onun da etkisi var bence ..
Eger birakmak istiyorsan da evden baglanirsin dugune ikide el cirparsin iste bu :))
Pasam valla cnm 22 sinde olmussa zannetmiyorum yumurtan o zamana kadar coktan catlamistir agri kesici falan icincede gecikiyor..
Ben hamile kaldigim ay lekelenmem oldu yani ben zaten korunmuyordum o ay leke once pembe geldi diger gunde kahverengi oldu ben adet olucam sandim sirtim ve gohsum cok agiriyordu ayni adet olucak gibi ..
Ama yine bi test yap istersen :))
Metal abla masallah hasan basriye tipki abisi valla ayyy masallah subhanallah:)))
Merra cnm magnezyumla ilgili soru sormusun cnm ben ilk basta magnorm kullaniyordum gunde iki kez ama lasilmalarim bu hafta arti dr aradim uce cikar dedi bende cikarinca ishal yapti tekrar aradim diasporal olani al gunde uc kez dedi bende kullaniyorum iyi geliyor ama endol ve nidilat gibi olamaz(
Kasilman siklasirsa bi sase ic dedi gecmezse beni yine ara dedi..
Bide ben bi soru sordum pihtilasmasi olup endol kullanan var mi diye..
Ben gecen gece kullandim kizimin hareketleri azaldi odum koptu sizdede oldumu oyle seyler..
Slm, cnm ben Arda bey'e gittim pco erken doğuma ve düşüğe neden olur , ayrıca pco olan kadınların mutlaka kilo vermesi gerekir dedi..bazı kadın vardır aşırı kiloya gayet rahat doğum yapar ama hem kilo hemde düşük yada erken doğum varsa mutlaka ciddi kilo verilmesini istiyor
bende kullanıyorum ama tabletini değil toz olanı sabah - akşam
Umudum cnm valla kendini hazir hisetigin an bence birak daha cok yeni hem rahmin iyice toparlansin cnm ben 3 sene ara verdim onun da etkisi var bence ..
Eger birakmak istiyorsan da evden baglanirsin dugune ikide el cirparsin iste bu :))
Pasam valla cnm 22 sinde olmussa zannetmiyorum yumurtan o zamana kadar coktan catlamistir agri kesici falan icincede gecikiyor..
Ben hamile kaldigim ay lekelenmem oldu yani ben zaten korunmuyordum o ay leke once pembe geldi diger gunde kahverengi oldu ben adet olucam sandim sirtim ve gohsum cok agiriyordu ayni adet olucak gibi ..
Metal abla masallah hasan basriye tipki abisi valla ayyy masallah subhanallah:)))
Merra cnm magnezyumla ilgili soru sormusun cnm ben ilk basta magnorm kullaniyordum gunde iki kez ama lasilmalarim bu hafta arti dr aradim uce cikar dedi bende cikarinca ishal yapti tekrar aradim diasporal olani al gunde uc kez dedi bende kullaniyorum iyi geliyor ama endol ve nidilat gibi olamaz(
Ben gecen gece kullandim kizimin hareketleri azaldi odum koptu sizdede oldumu oyle seyler..
Bir kaç sayfa geriye bakındım.. herkesler iyi gibi..ben çalışmaya devam... yoğun olan işim nedeniyle gündüz giremiyorum..akşam da oğlum ve evde ki işler sağolsun..
Happykelebek in bebeği nasıl? Doğuran var mı?
Evet merracim hic hazir hissetmiyorum ama iste yas olayindan dolayi vakit kaybetmekte istemiyorum birde hemen tutmayacagi tutar iste bunlari dusunmekten anida pek yasayamiyorum bu aralar yine moralim cok bozuk birde benim olay belki hatirlarsin kasim sonu gibi olmustu tam 4 ay oldu yani doktor nisanda birakin dedi iste benimde bu hafta yumurtlama donemi bakalim artik yarina kadar karar vericem hayirlisiysa dogacaksa tutsun birdaha ayni acilari yasamayalim benimle ayni anda hamile bir arkadas vardi aramizda 2,5 ay vardi geziyor tozuyor hergun biryerde keske oyle hamile olabilseydim biz gezmeyi birak dogacakmi acaba bebegimiz diyoruz
Canim valla inan ruh gibiyim ben hic bir heyecani yasamak istemiyorum olayim cok farkli yatiyorum kalkiyorum agliyorum aklimda sadece bebek var hicbirseye adapte olamiyorum kimseyi gormek istemiyorum birilerinle karsilasmak istemiyorum yan komsunun bebegi var inan bu aralar onuda hic istemiyorum sadece birgun bende anne olabilecekmiyim diye dusunuyorum surekli birde iste hemen tutmazsa falan diye dusunuyorum ondan birakasim var korunmayi ama iste tutarsa hemen serklaj olayi dugunden 10-15 gun onceye gelir ben gidip dugunde hep otursam bacaklarimi uzatip yinede bir sikinti olurmu acaba?