- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.701
Endol ne canim,hap mi,bene pihtilasma var ama clexane kullancakmisim,keske hap olsaydi
al bendende okadar canım ben bile korkuyormya gene giderse haftasında biliyorsn dikişe ragmen drmadı bebegim canım okadar sıkkınki kaynımın dügünü oldu eltim oglanı öyle bir giydirmiş gözlerim dold yeminle içim acıyor pazardan alınsa alıcamda allah vericek allahımıza da edelimde evlatlarımızla sınamasın bizleri işşallah bende bu ay bırakıcam nisanda sabahlar olmasınd eriz artık
kızlar aklıma birşey geldi tanarak sormam lazım kimseye soramam çok korkyorm çünkü
ben 26 adet olmam lazımdı cuma akşamaı eşimle evcilik oynadık anlayın iştesilinme bezine açık kahverenki akıntım gelmiş eşim dedi baktım ay dedim galiba adet olcam neyse wc gittim küçük abdsetimi yaptım sildim tuvalet kagıdıyla çok açık pembemsi akn geldi dedim adet olcam 2 gündür ped önümdeydi allahım bakıyom adet olmuyorm bende abdeslendim namazıma başladım yeni şimdi soruma gelince bu kan neyin nesi birde açık kahverengi akıntım dünde evcilik oynadık gene geldi sebebi ney enfeksiyonmu kaptım acaba idraraımı yaparken yanıyor syda içmiyorm biri akıl versin sizinde öle oldum kanama biri ses versim doktorada gidemedim korkuyorm altkattakı komşma ddim geçen ay banada oldu dedi korkma dedi sizlerde oldmu sesimi duyn ne olr
aryacım hpoş geldim aramıza üzülerekten diyorm bende 3 melegimi kaybettim dikişe ragmen drmadı malesef işşallah bndan sonra rabbim evlat acısı göstermez bizlere
Canim valla inan ruh gibiyim ben hic bir heyecani yasamak istemiyorum olayim cok farkli yatiyorum kalkiyorum agliyorum aklimda sadece bebek var hicbirseye adapte olamiyorum kimseyi gormek istemiyorum birilerinle karsilasmak istemiyorum yan komsunun bebegi var inan bu aralar onuda hic istemiyorum sadece birgun bende anne olabilecekmiyim diye dusunuyorum surekli birde iste hemen tutmazsa falan diye dusunuyorum ondan birakasim var korunmayi ama iste tutarsa hemen serklaj olayi dugunden 10-15 gun onceye gelir ben gidip dugunde hep otursam bacaklarimi uzatip yinede bir sikinti olurmu acaba?
canım açıkcası artık gözüm yemiyor tüp bebegi korkuyorum cesaretimi yitirdim sanırım( bakalım rabbim nezaman nasip ederse. valla çoguna kalırsa hepsi riskli gbelkik druu yine aynı druma devam edicem dilek incesu kontv varsa orda çıkıyor bu hafta bebekleri olan çıkıyormuş böbrek yetmezligi varmış ölürsün demişler birçok tedavi olmuş almış kucagına kanal D de haberlerde çıktılar sanırım bu hafat onlar var cumartesi saat 10 kontv:) bakabilen baksn belki yardımcı olur .
seninde oglunu sallarken cvp yazıyorum msjın gözümden kaçmadı:) çoook tatlı maşallah size.
Bu metformin grubu bi ilaç glifor ya da glukofen ismiyle çok rahatlıkla bulunuyor. Eğer pkolu olanlar varsa alıp kullanabilirler gerçekten çok faydali bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bi 12 kilo kadar verdim devamda ediyorum. Aslında bu ay denememiz olmazsa daha da vereceğim diyorum bakalım. Kolay gebelik elde edemediğimiz için ben beklemek istemedim kiloma rağmen bu ay yumurta takibi istedim.. Yarında kontrolüm var bakalım büyümüşmü.. Kendi doktorumla detaylı bi şekilde bende konuşcam bu kez servikal yetmezlik konusunu..Ben sizin yaptırdığınız şu genetik testler felan hiç birini yaptırmadım.. Aklımda hiç yoktu aniden karar verdik bu ay tedaviye.. hayırlısı artık..
evet test lerimi yollamak çözüm değil ....nisanda kocam 20 günlüğüne gidiyor....bende istanbula gideyim diyorum 1-2 gün bakayım...görünmekte istiyorum çünkü....
GRBET İYİ GİDİYOR MAŞŞALLAH ALLAHIM BOZMASIN TGBADAD VARDI 2 DİKİŞTE DRMŞT BEBEGİM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLICAM İŞŞALLAH ALLAH YARDIM EDİCEK BİRDE MÜJDELİ BİR HABERİM VAR EŞİM İŞE GİDİCEK DIRAŞI İL DIŞINA ANTALYAYA 20 GÜNLÜGÜNE 5 TL KADAR EMEGİNİ VERİCEKLERMİŞ YEMEK YOL PARASI YATAK VS ONLARDANMIŞ BİR OTEL İŞİ ALMIŞ KESİN DEGİL AMA İŞŞALLAH OLRBORCMN BİR KISMINI ÖDERİM İŞŞALLAH ÇOK MTLYM YA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSN HER NAMAZLARIMDA DUA EDİYORM RABBİM BEN SANA İTAAT ETTİM KLN OLDM SECDEMİ YAPIYORM DUAMI GERİ ÇEVİRME DİYE İNANIN SEVİNÇTEN AGLADIM KAÇ ZAMANDIR İŞ SIKINTISI VARDI TEK ÜÜZNTÜM EŞİMDEN AYRI KALICAM DOGUM GÜNÜMDE YANIMDA OLMUCAK HOŞ OLSADA BİRŞEY DEGİŞMİCEK KUTLYAMICAZ ONA AYIRACAK NE ZAMANI NE PARAMIZ VAR DÜN BİR MESAJ ATTMIŞ YASİN TOPLYORM DİYE AMA KİM NUMARA VAR İSİM YOK :44::44:BEBEK DEYİNCE AKAN SLAR DRU BENİM İÇİN BİLİYORSUNUZ
kızlar bir arkadaşım 500 yasin topluyor bebek için 2 hafta süresi var allah rızası için okumak isteyen yazsın buraya neticede bu bebek okuyanlardan şimdiden allah razı olsun şimdilik 2 tane toplayabildim söylüyüm dedim allahın kelamı fazla zamanınızı almaz
ay canım pardon unutmusum hamile kalıyımda inan istemem evcilik oynamayı ama canınız çektiyse artık dogumdan sonra sıpalar izin verirse sizde oynarsınzı ne olucek
altakattakine dedim abla geçen ay bended ols öle zorlamadan olmştr dedi dedim kızım o zorlama nasıl olyoraman dedim ne zorlaması ama buı aralar tuafim tansiyıonm çok düşüyor eşime diyorm acabamı eşim olmaz diyor tamam dedim çıkarsa bebek filan deriz dedim sütçüden
canım bende yara vardı yaktırdım ben ogluma hamile kalmadan en son arda bey muayene etti oda şbattaydı galiba sskaya gidicek işşallah adet olmazsam birde hamile kalıyormşm korunurken derlerya insanın istemedi ot burnunda tütermiş ben kazayla hamile kalanlara çok gülüyorum nasıl kaldılar diye onlarda bana gülmesinallahım herşeyin hayırlısını versin işşallah
26 adet olmam laızm bbem arkadaşta diyor test yap belkim bebek vardır :44::44lurmuki acaba:18::18:
sen tam anlat bakalım bak ben anlatıyorum 26 adet olucaktım 22 evcilik oynadık çok az bembemsi akıntı geldi wc sonra birde akıntım açık kahverengi sütlü kahve gibi geldi korkuyorm işşallah birşey çıkmaz sende nasıl geldi gününden öncemi sonramı anlat dinliyorm:18::18:
Metalcim merracim saolun amin insallah iki bucuk aydanda az kaldi:)
dua edin bana cok sık kasilmam oldu yine 1saat 15 dk boyunca hic gecmediheemen arada magnezyum ictim kesti sukur okadar uzun surmesi normalmi bilirsiniz siz 10 dk da bir 5 dk da bir hep kasilma halindeydim o sure boyunca dua edin lutfen
dua edin bana cok sık kasilmam oldu yine 1saat 15 dk boyunca hic gecmediheemen arada magnezyum ictim kesti sukur okadar uzun surmesi normalmi bilirsiniz siz 10 dk da bir 5 dk da bir hep kasilma halindeydim o sure boyunca dua edin lutfen
Geçmiş olsun canım bir saat içinde dört den fazla olursa Dr bilğilendirmende fayda var.
19asos03 allah yardımcın olsun,inşallah normaldir,geçeicidir,dualarım seninle,inşallah herşey yolunda gider ve 38.haftayı görürsün.dr.a ne zaman gideceksin?
Asos canım bence de dr ye sor. sen hastanede yatmıyor muydun? yat gerekirse...
bir de Allah korusun erken olursa donanımlı hastane ayarla aklında bulunsun gerek olmaz inşallah ama tedbiri al...
kasilmalarim artiyo kizlar dr a gidiyorum ben dua edin