- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.821
hiç yazmadım amaçoğunuzu takip ediyor ve tanıyorum
kızlar gunaydın
ne zamandır aklımda yazayım diyorum ama unutuyorum,
esim en son her zaman aldıgımız tuvalet kagıdı dısında bir marka almıs,solo.hersey normal gorunuyor ilk basta ama ben baticonlu suyla temizlenip de tuvalet kagıdıyla kurulanınca kagıt masmavi oluyor,diger tuvalet kagıdında boyle bir durum olmamıstı hic.Acaba bu tuvalet kagıdnın cok kimyasal icerdigini yada camasir suyuna batırıldıgını mı gosteriyor,cunku bana hic normal gelmedi bu durumsizi de uyarayım dedim
ameliyat görüntüsü icermektedir,hassasiyeti olanlar lutfen izlemesin
kızlar normal serklaj videosu bulamadım,cok da aramadım gerci ama şunu buldum:
SHIRODKAR OPERATION - YouTube
cok eski bir shirodkar serklaj uygulaması,ben tamamını izleyemedim yav bu arada :44:
serklajı yapılan kadının gecmisi(33 yaşında-20 haftalık hamile) :
1942- miadında ölü dogum
1946-20 haftalık dogum
1947-12 haftalık düşük
1949-30 haftalık dogum-yaşıyor
1951-24 haftalık erken dogum
1952-26 haftalık erken dogum
1954- ölü dogum-32 haftalık suların erken gelmesi sonucu kordonu sarkıtması ve bebegi anne karnında öldürmesi
1955-16 haftalık düşük
bu arada sanırım o zaman ultrason bile yok ve adam kadının haftasını karından elle muayene ile tespit ediyor
I GOT MY CERCLAGE REMOVED! 36 WEEKS PREGNANT UPDATE - YouTube
36.haftasında serklajı alınan bir kadın ve 03:24 te serklaj ipini gosteriyor,ipi gormek isteyenler icin koydum,yoksa sıkıcı bir video
Bugun
OMER ve AYSENUR umun dogum gunu.
Koskoca bir yil.
Hergun biraz daha azalan bir aci ama omur boyu surecek bir sizi icimde.
Insanlar sadece bebegi kucaginda olanlari anne goruyor.ama bizlerde anneyiz ve onlar bizim evlatlarimiz hemde en kiymetlileri.
Aksam dr dan randevu aldim.yarin aksam saat 9 a.
Esim cok uzun zamandan beri ilk defa keske yine 2 tane olsa bu sefer kucagimizda olsa olmazmi dedi.
ne guzel olur hemde cok guzel.
bakalim dr ne diyecek.ne olur dua edin kizlar iyi haberlerle geleyim.
Selam Kızlar
Chnb,arkadaşım haftaların birbir ilerliyor çok mutlu oluyorum..hep böyle devam etsin inşallah
rahim ağzı yetersizliğine yazan tüm arkadaşlarım selamlar
sağol canım azaltma ve düşüğümü de sayarsak 8 kaybım var hatta...evet baa da rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu..ilk gebeliğim 3üz dü ikiye indirildi kalan iki bebeğimden birini 13 haftalıkke düşürdüm ve acile dikiş atıldı 3. bebek dursun diye ama 27 haftalıkken suyumun gelmesiyle sezaryenle alındı900 gr doğdu ve 3 gün yaşadı...
ikinci gebeliğim beşiz gebelik bu arada ilki aşılama ikinci tüp...ikiye indirildi tekrar herşey yolundaydı 14 haftalıkken rahim ağzı ölçüldü 3 cm ve açılmam başlamıştıhemen diki atıldı 24 haftada sonra başlayan sürekli sertleşmelerin sonucunda 26+4 te yine sezaryenle ikizlerim doğdu biri 2 saat yaşadı hiç göremedim diğeri yine 3 gün hep sabah ezanıyla çaldı tlf sanki herşey birbirinin aynıydı çoooooooooook acılar çektim çooookkk.. .....son olarak yine tüp bu sefer tek tuttu çok şükür bu seferde plaseta previa rahim boyum hep iyi gidiyodu ama bu seferde plaseenta rahim ağzını kapatıyodu 12 haftalıkke şarıl şarıl kanama....5 kez kanama yaşadım 16 haftadan sonra bitti şükür ama yine de kuzum dayanamadı erken geldi durumu iyiydi şükür sadece 9 gün kaldı küvözde aslında hiç kalmaz diyoduk ama bikaç küçük sıkıntısı vardı...şimdi kollarımda aşağı indirmiyorum bişey olmasın kusmasın diye öyle zor geldi ki...sizi benden çok kimse anlayamaz...hep duacıyım..
hiç yazmadım amaçoğunuzu takip ediyor ve tanıyorum
feryalcim benim randevum 8 de canım yarın,cıkısta beklerim seni gormus olurum randevu oncesi
Yarinki randevun aklimdaydi ozellikle yakin bir saate almaya calistim.
Iftar saati oldugundan 9 a verdiler.ama evden sn gec 8 de cikicaz.
ikimizin arasinda baska randevu yok sanirim.seni gormek iyi geliek bana.
Arkadaslar cevap yazip destek olan herkese sonsuz tesekkurler.herkese ayri ayri yazmak cok isterim ama cep tlf nundan sizler gibi alt alta alinti alip yazamiyorum.ekran kucuk oldugundan yazdiklarimi goremiyorum.
Sende çok acılar üzüntüler yaşamışsın arkadaşım..Allah sabır versin kolay şeyler değil.Ama mükafatını almışsın.Allah sağlıklı bir ömür versin evlatçığına.
amin kardeşim amin bende bugün ne unuttum diyorumnamazı kılmayı unutmusum amanın ben gidiyimde dua ediyim bari sonra görüşrüz tanıştıgıma çok memnun oldum
buraya takılınca unutuyorum bazı şeyleriallahım unutmasın k.i.b bebeler
canım sık sık altta adını goruyordum,yazmana sevindim
cok şukur saglıcakla almısısn yavrunu kucagına
maşallah size
darısı butun isteyenlerin başına inşallah
Canım markaya bakmadım da ben yaşamadım çok korkardım görsem...
Epey eskiymiş acaba işe yaramış mı? yazık çok da kaybı varmış(
bAKACAĞIM BİRAZDAN:))
cANIM BAŞIN SAĞ OLSUN TEKRAR... Ama şu an seni çok hazır görüyorum iyi olacak her şey inşallah...
Sağ ol canım arkadaşım...
Canım ya... Ben Arda beyin kitabında redüksiyonun rahim ağzı yetmezliğine yol açtığını okudum bence ondan oldu senin doğumların... Artık Allahtan çok embriyo konulmuyor bence en doğrusu bu. Yazık ya diğer bebelere de... Canım benim oğlumun vefatı da sabah 7 de haber verilmişti... Ben gece rüyamda bir akvaryum gördüm içinde yavru balıklar var biri diyor ki buyavru balıklar ölmek üzerinde alayım mı diyor... Süzgeçle alıyor ve balıklar çırpınıp ölüyor. Gece uyandım 2-3 arasıydı meğer yavrum o saatlerde vefat etmiş....
Canım ikizlerin döneminde yazıyordun burada ama adın başkaydı o zaman di mi?
3MELEKANNESİ arkadaşım,Allah bu bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin...Çok güçlü bir insansın....Kayıpların için çok üzüldüm,kalbim buruldu...........
sağol canım benim amin seninkilere de senin eski adın ayşeçinarli mi tatlım...
Narmık,canım ben şuan izmirdeyim ..senin izmirde çok fazla dr tecrüben var..Bu ay dijital yumurtlama takvimi sipariş ettim..Eğer hamile kalırsam eşim istanbula gitmemi istemiyor..Burda hangi dr ye gitmemi tavsiye edersin?
Narmık,canım ben şuan izmirdeyim ..senin izmirde çok fazla dr tecrüben var..Bu ay dijital yumurtlama takvimi sipariş ettim..Eğer hamile kalırsam eşim istanbula gitmemi istemiyor..Burda hangi dr ye gitmemi tavsiye edersin?
canım hadi bakalım en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz
ve bence de hamile kalınca eşinin yanında ol,cok zor gunler yasamıssın yalnız basına
onun yanında olması bile sana daha buyuk guc verir
dualarım seninle
Sofika verdiğin linki açamadım seyredemedim canım:)
Hamilelik takvimi yazmışım..Dijital ovulasyon testi gülen surat çıkanlardan
Evet,zordu gerçekten yanlızlık ..Saol canım hayırlısıyla inşallah eylül başı hamileyim diye yazarım buraya :))
Sofika verdiğin linki açamadım seyredemedim canım:)
canım seyretmede:18::18::18::18:kız regtete izmir gülü nasılsın
Biraz teras sefası yaptım geldim:)) yatarak sefa...
sofika güzel haberler verin bize yarın...
Eylülgülü ses ver...