Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım markaya bakmadım da ben yaşamadım çok korkardım görsem...

Epey eskiymiş acaba işe yaramış mı? yazık çok da kaybı varmış(

I GOT MY CERCLAGE REMOVED! 36 WEEKS PREGNANT UPDATE - YouTube

36.haftasında serklajı alınan bir kadın ve 03:24 te serklaj ipini gosteriyor,ipi gormek isteyenler icin koydum,yoksa sıkıcı bir video

bAKACAĞIM BİRAZDAN:))

cANIM BAŞIN SAĞ OLSUN TEKRAR... Ama şu an seni çok hazır görüyorum iyi olacak her şey inşallah...

Selam Kızlar

Chnb,arkadaşım haftaların birbir ilerliyor çok mutlu oluyorum.. hep böyle devam etsin inşallah

rahim ağzı yetersizliğine yazan tüm arkadaşlarım selamlar

Sağ ol canım arkadaşım...

Canım ya... Ben Arda beyin kitabında redüksiyonun rahim ağzı yetmezliğine yol açtığını okudum bence ondan oldu senin doğumların... Artık Allahtan çok embriyo konulmuyor bence en doğrusu bu. Yazık ya diğer bebelere de... Canım benim oğlumun vefatı da sabah 7 de haber verilmişti... Ben gece rüyamda bir akvaryum gördüm içinde yavru balıklar var biri diyor ki buyavru balıklar ölmek üzerinde alayım mı diyor... Süzgeçle alıyor ve balıklar çırpınıp ölüyor. Gece uyandım 2-3 arasıydı meğer yavrum o saatlerde vefat etmiş....

hiç yazmadım amaçoğunuzu takip ediyor ve tanıyorum

Canım ikizlerin döneminde yazıyordun burada ama adın başkaydı o zaman di mi?

feryalcim benim randevum 8 de canım yarın,cıkısta beklerim seni gormus olurum randevu oncesi

Yarinki randevun aklimdaydi ozellikle yakin bir saate almaya calistim.
Iftar saati oldugundan 9 a verdiler.ama evden sn gec 8 de cikicaz.
ikimizin arasinda baska randevu yok sanirim.seni gormek iyi geliek bana.

Arkadaslar cevap yazip destek olan herkese sonsuz tesekkurler.herkese ayri ayri yazmak cok isterim ama cep tlf nundan sizler gibi alt alta alinti alip yazamiyorum.ekran kucuk oldugundan yazdiklarimi goremiyorum.

3MELEKANNESİ arkadaşım,Allah bu bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin...Çok güçlü bir insansın....Kayıpların için çok üzüldüm,kalbim buruldu...........

evet canım ikimiz arasında başka randevu yoktur buyuk ihtimal,ben beklerim seni sorun degil

ce
Sende çok acılar üzüntüler yaşamışsın arkadaşım..Allah sabır versin kolay şeyler değil.Ama mükafatını almışsın.Allah sağlıklı bir ömür versin evlatçığına.

canım sık sık altta adını goruyordum,yazmana sevindim
cok şukur saglıcakla almısısn yavrunu kucagına
maşallah size
darısı butun isteyenlerin başına inşallah

herkese teşekkür ederim...evet chnb ozceliksena idi eski adım...dediğini biz de düşünüyoz ama bu sefer neden oldu anlamadık..

3MELEKANNESİ arkadaşım,Allah bu bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin...Çok güçlü bir insansın....Kayıpların için çok üzüldüm,kalbim buruldu...........

sağol canım benim amin seninkilere de senin eski adın ayşeçinarli mi tatlım...

Narmık,canım ben şuan izmirdeyim ..senin izmirde çok fazla dr tecrüben var..Bu ay dijital yumurtlama takvimi sipariş ettim..Eğer hamile kalırsam eşim istanbula gitmemi istemiyor..Burda hangi dr ye gitmemi tavsiye edersin?

Narmık,canım ben şuan izmirdeyim ..senin izmirde çok fazla dr tecrüben var..Bu ay dijital yumurtlama takvimi sipariş ettim..Eğer hamile kalırsam eşim istanbula gitmemi istemiyor..Burda hangi dr ye gitmemi tavsiye edersin?

canım hadi bakalım en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz
ve bence de hamile kalınca eşinin yanında ol,cok zor gunler yasamıssın yalnız basına
onun yanında olması bile sana daha buyuk guc verir
dualarım seninle

Hamilelik takvimi yazmışım ..Dijital ovulasyon testi gülen surat çıkanlardan

Evet,zordu gerçekten yanlızlık ..Saol canım hayırlısıyla inşallah eylül başı hamileyim diye yazarım buraya :))

3MELEKANNESİ,Arkadaşım çok zor şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun ( Allah bebeğine uzun sağlıklı analı babalı ömürler versin İnşallah..

Hamilelik takvimi yazmışım ..Dijital ovulasyon testi gülen surat çıkanlardan

Evet,zordu gerçekten yanlızlık ..Saol canım hayırlısıyla inşallah eylül başı hamileyim diye yazarım buraya :))

ay bana arkadaş geliyor desene,izmirde olacak olmana sevindim :))) bir de o dijital ovulasyon testinin faydasını gördüm ben,hem okuması daha kolay :)

3melekannesi canım, allah kucagindaki yavruna uzun, hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşallah...meleklerin icinde allhim tükenmedik sabırlar versin inşallah...

kızlar çok şükür pazarımı marketimi yaptım soframıda hazırladım iftarımı bekliyorum işşallah ezan okunsun suyu bol içicem bugün hem acıktım hemde susadım ben işte yapmadım ama neden böyle olduki:44::44:

Biraz teras sefası yaptım geldim:)) yatarak sefa...

sofika güzel haberler verin bize yarın...

Eylülgülü ses ver...

Canım serklaj için Namık Demir ve Orçun Sezer i tavsiye ederim Kent hastanesinden...Ayrıca Karşıyaka sahilde Şenay Aycan ı da takip için tavsiye ederim...Aklına gelen her soruyu sorabilirsin...Ultrasonda söylersen muhakkak her defasında rahim ağzını ölçer,her defasında sana hareketli cd verir..Her defasında bebeğini ayrıntılı olarak inceler ultrasonda...Şipşak bakıp kafasından atmaya çalışmaz... Yine Alsancakta Kadomer de Levent Erkan da iyidir...Ama Şenay Aycan daha iyi.........Memnun ayrılırsın....

Sofika verdiğin linki açamadım seyredemedim canım:)

canım seyretmede:18::18::18::18:kız regtete izmir gülü nasılsın

chnb boşver canım,bak paşam bin pişman izledigine,garibim hepimizin yerine de izledi :)

Biraz teras sefası yaptım geldim:)) yatarak sefa...

sofika güzel haberler verin bize yarın...

Eylülgülü ses ver...

amin canım inşallah guzel haberlerle doneriz,hem kendim icin hem feryal icin heyecanlıyım,onun icin de onemli bir adım bu,hayırlı bir yoldur inşallah tuttugu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…