- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.841
ay bana arkadaş geliyor desene,izmirde olacak olmana sevindim :))) bir de o dijital ovulasyon testinin faydasını gördüm ben,hem okuması daha kolay :)
Canım serklaj için Namık Demir ve Orçun Sezer i tavsiye ederim Kent hastanesinden...Ayrıca Karşıyaka sahilde Şenay Aycan ı da takip için tavsiye ederim...Aklına gelen her soruyu sorabilirsin...Ultrasonda söylersen muhakkak her defasında rahim ağzını ölçer,her defasında sana hareketli cd verir..Her defasında bebeğini ayrıntılı olarak inceler ultrasonda...Şipşak bakıp kafasından atmaya çalışmaz... Yine Alsancakta Kadomer de Levent Erkan da iyidir...Ama Şenay Aycan daha iyi.........Memnun ayrılırsın....
canım seyretmede:18::18::18::18:kız regtete izmir gülü nasılsın
chnb boşver canım,bak paşam bin pişman izledigine,garibim hepimizin yerine de izledi :)
amin canım inşallah guzel haberlerle doneriz,hem kendim icin hem feryal icin heyecanlıyım,onun icin de onemli bir adım bu,hayırlı bir yoldur inşallah tuttugu!
Canim,inşallah arkadas olabilirim..clearblue istedim aksam üstü 1 saat sonra geldi yerleri karsiyakadaymis teslim ettiler parayı alıp gittiler...hamileliğimde böyle kolay olsa keske
Tesekkür ederim Canim...Orcun Sezer Tubadan aklimdaydi Namık Demir'i daha önceki yazılarından biliyorum cok iyi bir Dr ama ulaşılması zordu sanırım diğer tavsiye ettigin dr larla ortaya karışık bişeyler yaparım artik
İyiyim Canim sen nasilsin
Kızlar bu arada bilgisayardan girince kk son sayfaları göstermiyordu telden okudum ve yazıyorum simdi:26:
Merhaba arkadaslar dün sabah serkajim yapıldı doktor guzel geçtiğini söyledi doktorumla fazla konuşamadım yarı baygindim sonda taktılar serkaj olan arkadaslara sormak istediğim bı kaç soru var sondacikinca wc ye kalktımbacaklarimin arasından. Sarı su aktı basta idral sandim ama değil sanırım ilacli su eve geldigimde de vajinada pamuk farkettim tampon seklinde konmuş simdi ben o pamuğu çıkartayım mı sizinde böyle oldumu?
geçmiş olsun canım serklajının başarılı geçmesine çok sevindim, benimde yarın onbeşgün olacak..sarı su ilk kalkınca bir süre geliyor o vajinadan gelen ilaçlı bir sumu yoksa rahimde işlem olduğu için kendiliğinden mi geliyor bilmiyorum ama bendede geldi ve normal sayılıyor iki üç gün de çok az lekelenmeler oluyor açık kahve veya sarımtırak renkte endişelenme, vajinadaki tamponu önceki serklajımı cemil hoca yaptığında banada koymuşlardı ertesi gün sonda çıktıktan sonra hastanenin doktoru gelip çıkarmıştı, sende çıkarabilirsin artık herhalde istersen ara bir sor zaten çok canı acıtıyor ben çıkınca çok rahatlamıştım, ama bu sefer bana çapada yapıldı ve tampon koymamışlardı..
İcimi rahatlarttin saol tamponu cikarticam yerine bazlı bez koymama gerek vardı şimdilik hastanenin verdig hasta bezlerini kullanıyorum Cemil beye ulaşmakta cok zor sen Serkajdan sonra ilk kontrolüne. Nezaman gittin?
Merhaba arkadaslar dün sabah serkajim yapıldı doktor guzel geçtiğini söyledi doktorumla fazla konuşamadım yarı baygindim sonda taktılar serkaj olan arkadaslara sormak istediğim bı kaç soru var sondacikinca wc ye kalktımbacaklarimin arasından. Sarı su aktı basta idral sandim ama değil sanırım ilacli su eve geldigimde de vajinada pamuk farkettim tampon seklinde konmuş simdi ben o pamuğu çıkartayım mı sizinde böyle oldumu?
Canim,inşallah arkadas olabilirim..clearblue istedim aksam üstü 1 saat sonra geldi yerleri karsiyakadaymis teslim ettiler parayı alıp gittiler...hamileliğimde böyle kolay olsa keske
Tesekkür ederim Canim...Orcun Sezer Tubadan aklimdaydi Namık Demir'i daha önceki yazılarından biliyorum cok iyi bir Dr ama ulaşılması zordu sanırım diğer tavsiye ettigin dr larla ortaya karışık bişeyler yaparım artik
İyiyim Canim sen nasilsin
Kızlar bu arada bilgisayardan girince kk son sayfaları göstermiyordu telden okudum ve yazıyorum simdi:26:
EYLULGULU
Serklajin hayirli olsun.sorunsuz ve guzel bir sekilde atlatmana sevindim.
bana tampon farkli bir islem sonrasi konulmustu.hastanede almalari daha saglikli olur dusuncesindeyim.arkadaslar hakli dr bir dunya para veriyoruz cekinmeden ara sor.
insallah 1-2 gune hersey normale doner ve bugunden sonra bebekle ilgili guzel haberler aliriz.
PASAM
Esklileri kapat artik
inan sadece kendini gereksiz uzuyorsun.ve sunu bilki ben 10 yillik evliligimde cok uzzucu seyler yasadim.ve cok uzuldugum zamanlar oldu.ama artik disarda kalan kimse icin uzulmuyorum.
Disardaki herkes gereksiz konusur ve can sikar ama senin gercek sikintini sormaz ve onemsemez.
aile hekimliginden aradılar simdi,son gebelik kontrolu icin
gerci fakultede yaptırdıgım tahlilleri not edip vedalasıyoruz ama yine de gitmesem olmaz,en azından ilkel bir aletle de olsa bebegimin kalp atıslarını duyuyorum :)
simdi bir banyo yapıp cıkayım,gorusmek uzere
chnb boşver canım,bak paşam bin pişman izledigine,garibim hepimizin yerine de izledi :)
amin canım inşallah guzel haberlerle doneriz,hem kendim icin hem feryal icin heyecanlıyım,onun icin de onemli bir adım bu,hayırlı bir yoldur inşallah tuttugu!
ben de clearblue kullandım,ilk denediğimiz ay klasik yumurtlama testlerinden kullanmıştım olmadı,sonra bunu kulandım hatta gülenyüz çıkınca eşim fotosunu çekti,dedim sanki hamilelik testi nesini çekiyorsun ama adamın içine doğmuş gibi tuttu işte :) hatta öyle ki bizim bebek 4 gün kadar geriden geliyor ve ben nedenini biliyorum doktorumuz da onayladı çünkü 4 gün daha geç yumurtladım(adetimin 18. günü),bunu bilmenin rahatlığı da var :) hadi darısı başına olsun inşallah
EYLULGULU
PASAM
Esklileri kapat artik
inan sadece kendini gereksiz uzuyorsun.ve sunu bilki ben 10 yillik evliligimde cok uzzucu seyler yasadim.ve cok uzuldugum zamanlar oldu.ama artik disarda kalan kimse icin uzulmuyorum.
Disardaki herkes gereksiz konusur ve can sikar ama senin gercek sikintini sormaz ve onemsemez.
aile hekimliginden aradılar simdi,son gebelik kontrolu icin
gerci fakultede yaptırdıgım tahlilleri not edip vedalasıyoruz ama yine de gitmesem olmaz,en azından ilkel bir aletle de olsa bebegimin kalp atıslarını duyuyorum :)
simdi bir banyo yapıp cıkayım,gorusmek uzere
hayırlısıyla git gel arkadaşım..bu akşamda neler olacak merak ediyorum.bakalım dikişlerin alınmasına ne diyecek ismail bey.feryale ne cevaplar verecek.sabırsızlıkla dönüşünüzü bekliyorum:))
başka topikten de bir arkadaşın ismail beye bugün randevusu var...
başka topikten derken hangi topikten canım?oda bizim gibimi yoksa normal hamilemi?