Selam Kızlar
Eylülgülü,canım güzel haberlerle gel inşallah
Paşam,selam canım kilolar gidiyor maşallah sana
Eylüle manken gibi olacaksın
Chnb,arkadaşım haftaların birbir ilerliyor çok mutlu oluyorum..
hep böyle devam etsin inşallah
Hidenisko,arkadaşım geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin inşallah iyi tatiller
Sofika,sana ve bebişine 41 kere maşallah canım darısı tüm arkadaşlara
rahim ağzı yetersizliğine yazan tüm arkadaşlarım selamlar
canıminan okadar açımki şuan yemek yiyeyemdim sanki evlatlarıma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyo ben kendimden vazgeçtim canım inan okadar hasretimki bebek kokusuna allah affetsin erkek kardeşimin karısı dogurdu benim dogurdugum yerde onca bebek vardı zor tuttum kendimi ablam aradı memleketteki dedi paşa sen çok zor durumdasın seni okadar iyi anlıyorumki dedi gözlerimden akan yaşı görseydin
dışarı çıktım gelinin yanından gittim tuvalete agzımı kapadım oturudm kluzetin üstüne nasılaglıyorum heryer bebek allahım dedim ne olur bende göresyim saglıklı bir şekilde anne olmayı dedim eşim okadar hakediyoki baba olmayı evlatlaarım için vericembu pis bogazımı tutucam vericem mecburum 4 bebegimede hamile kalınca ya gene gdierse diye dert yanmıcam 1 sefer daha denicem olmadı bu defteri kapatıcam
milet ne güzel kilo verdin dedi bilmiyolarki bebekelrim için veriyorum diyemedim bazılarına ban okadar acıyolarki herkez dua ediyor senide olsun diye annem çok agladı yavrum işşallah seneye seninkinide severiz dedi hasip
6 kilo fazlam var gelde gör sen ben bu kiloları nasıl verdim nelerden vazgeçtim şu 6 kiloyuda verebilsem sonra 70 diye hayal edicem herşey bebekelrim için arda bey dedyse bir bildigi var galiba
okadar istiyormi herşeyiyle hissediyim yavrularımı seviniyim haftalarım geçtikçe diyeyim kızlar 30 oldum 40 hafta oldumm bu çocugun doası yok vs nede çokisterdim adaklarım okadar çokki yapıcam yeterki olsun
emanetim annem annem seni nasıl bekliyor bir bilsen oruçlunun suya hasreti gibi çölün suya hasreti gibi
git tabii canım,havan degissin,moral topla
memleket nere bu arada kuzum,nereye yolculuk
amasya canım memleketim aslen artvinliymişiz dededmler ama amasyada 3 katlı tribleks evimiz var rahmetli babam yaptırmıştı sefsını süremeden vefat etti hem babacıgımıda özledim mezarına gdierim topragını ellerim öperim derim bak baba paşan geldi çok özledim ban kızımd eyişini ben babamı çok özledim öyle böyle degil şimdi belkim yavrularım dedilerinin yanındalar dır işşallah göz kulan olurlar birbirlerine degilmi
Onlar cennetin en guzel yerindeler ve cok mutlular.
Birbirleriyle birliktelerdir merak etme cunku onlar melek.
Ve birgun sonsuza dek birlikte olucaz ve diledigimizce sarilip opucez kokluycaz
Ama sen guclu ol pasam ve gonulden inan
Cok yakin bir zamanda kucuk mucizenin seninle olacagina
canım ibrahin peygamberimizle sare hanımı annelik babalık yapıyo onlara meleklerde bizim suratimizdenmiş hemde derlermiş gelinyavrularım sizleriemziriyim bizimkilerde sen annem gibi kokmuyorsun dermiş bu lafı duydumya aklım aher geldiginde aglarım
işşallah öteki tarafa gidince kucagıma vericeklerya 3 alıcam sarılıcam koklucam bakın yavrularım anneniz geldi doyana kadar için dicem işşallah
Beni de aglatin pasam...sen ki bir kusa bile annelik yapiyosun bugünlerin mükafatını alacaksınız inşallah, güzel allahım bundan sonra hep güldürsün yüzünü inşallah...
tek istedigim evlatlarımı görüyümallahım işşallah günahım çok yokturda evlatlaarımdan ayrı kalmıyım elimin egriligi yok hırsızlıgımyok haram yemişligim yok birtek eltim ve kaynanam yüzünden çok günahım var allahta affetsin
paşam çok üzüldüm kaç haftalıklardı benim de cennette 3meleğim var 3 kızım
...biri ikiz gebelik 27 hafta tek gebelik 26 hafta ikiz 3 gün yaşadılar ...ama çok şükür üçücü
.gebeliğimde caım kızım kollarımda...35+4 te geldi bu seferda hem de dikişsiz...inşallah size de nasip olur...
canımbenim ilki 20 haftalıktı 2 bebegimde 18 haftalıktı 3 kızımda 17 hafta 6 günlüktü rahimini kızımda dikti doktorlar gene durmadı o etlerim acıdı yerimden bile kalkmadı o kahrolasıca yataga çakılı kaldım geneolmadı ne yapayım yaradan benden çok seviyomuş oda gitti
şimdi eylülü bekliyorum bakalım ozamanbebeg vesile olucaz işşallah
tek istedigim bundan sonraki yavrularım saglıklı hayırlı gelsinler anne kabimi acıtmasınlaar işşallah
ben her martın 6 sında her eylülün 22 sinde ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum
allahım günahlarımı affetsin işşallah