- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.861
başka topikten de bir arkadaşın ismail beye bugün randevusu var...
tesadufen mi İsmail beyin yanında yoksa burdaki tavsiyelerin etkisi var mı,İsmail beye bahsetmis mi burda yazıstıgından
ayy mafya gibi olduk
canım ben bahsetmiştim burada yazılanlardan yalnız ismail bey pahalı diye medikalparktan bir bayana yumurta takibine gidecekmiş 45 tl ye hamile olunca giderim yazmış... bu bayan da perinatologmuş kim ki acaba?:44:
Yaren nasılsın? Yatabiliyor musun?
evet canım o hafta sonu kaybetmiştim cuma kavga ettik pazar ömürüm gittiİnşallah canım bekliyoruz haberlerinizi...
İnşallah kolaycacık olur ilk aydan...
Çok sevindim canım. Canım benim serklajım 3 saat ve farklı yöntemle olduğu için burada olanlardan farklı şeyler yaşadım. Pamuk da yoktu ben de... Tekrar hayırlı olsun...
Canım benim de bir hafta önden gidiyor erken döllenme değil diyorum dr ye ovulasyonla tespit ettim diyorum:))İyi oluyor bence de...
Canım katılıyorum sana hepimiz şu veya bu şekilde bir şeyler yaşadık sürekli kafadamızda geçmişi düşünüp sıkıcı şeylerle canımızı sıkmamak lazım.
PAŞAM böyle her vesilede geçmişi düşünürsen panik atağın da geçmez canım. Daha dün söz vermiştin geçmişi kapatacağına... Bence insanları olduğu gibi kabul etmeyi dene sürekli kafanda kurma. Kızında son hafta kayınvalidene sinirlenmiştin temizlik ya da yemekle ilgiliydi sanırım. Stres de olumsuz etkiliyor hepimizi.
Bizim de görümcemlerde neredeyse her gün ciddi tartışmalar oluyor evde 4 sabit çocuk 5 de neredeyse haftanın 4-5 günü gelen kalan 1 i kız 4 erkek çocuk en büyük 10 en küçük 2.5 yaşında. Düşün curcunayı... Ama insanlardan hayatlarını bana göre düzenlemelerini bekleyemem. Bir odam bile yok (şu an büyük görümceme geldik odam var) o kalabalıkta bazen wc ye bile zor yer buluyorum. Dediğim gibi herkes bir şekilde farklı sorun yaşıyor takılırsa kendimize bebişlere zarar. Salla gitsin...
Aaaa beni de aradılar burada olduğumu tespit etmişler tanışmaya çağırdılar gelemem dedim. devletten de troid ve şeker için randevu aldım...
bu arada kızlar c vitamini sistit için çok iyiymiş asitleri enfeksiyonun üremesine engelmiş özellikle kızılcık şurubu çok etkiliymiş...
tesadufen mi İsmail beyin yanında yoksa burdaki tavsiyelerin etkisi var mı,İsmail beye bahsetmis mi burda yazıstıgından
ayy mafya gibi olduk
kızlar saolun ilginiz için feryal sen ve sofikada arayIP SORMANIZ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR İYİ GÜNLERİMİDE KÖTÜ GÜNLERİMİDE HEP BURDA PAYLAŞTIM HEP YARDIMCI OLDUNUZ İNŞALLAH BİRGÜN BEN BEBEKLERİMİ ALMAYa gidiyorum dediğimdede sevincimi birlikte paylaşıcaz yine..bebişlerime gelince kilo almaya başlamışlar dün arda 910gr berende 934grdı bugünkü durumlarını akşama öğrenicez bereni bugün makineden çıkarıcaz demişti sabah doktor inş. bi aksilik olmazda çıkar berenim kurtulur o kocaman hortumlardan.... sofikacım sizde feryalle birlikte gidiyormuşsunuz inş.güzel haberler alırsınız feryal dualarımdasın biran önce kavuş yavruna (yavrularına) inş. benden haberler bukadar yine yazarım akşama görüşünce
hayır canım hiç yatamıyorum ve bu duruma çok canım sıkılıyor, bugün ara ara belimde ağrıyor sanki korkuyorum kendimi yoruyorum birşey olucak diye normal mi acaba? kızım sürekli ilgi istiyor, sürekli onun ihtiyaçları için eğilip doğrulıyorum ve bu beni çok yoruyor, havalarda bunalttı iyice annem geliyor yardıma kaç gündür ondaydım, oda tansiyon hastası yoruluyor bizle ilgilendikçe onada üzülüyorum yük olmak çok zoruma gidiyor buda çok canımı sıkıyor offf, kontrolümde daha gelmedi cuma gidicem ne durumdayım bilmiyorum.. benden böyle işte şu beş ayı bir atlatsam sağ salim diyorum dua ediyorum sürekli..sen nasılsın?
feryal canım benim bu heyecanın hoşuma gidiyor en kısa zamanda tedavi haberini de alacağız...
bade sen 40 çıknca mı gideceksin kime gideceksin senin yalçın kimyada filan geçecek mi sigortan? ayakta ve yatarak olduğu için hiç para vermeyeceksin di mi?[
bugün 42.günüm canım.kısmetse ramazandan sonra ilk adım doğum doktorum..ardındanda araştırma için uludağ ünv.den bir profa gidicem.Sofika ve feryalle konuştuğum kadarıyla tanı amaçlı rahim filmi yada histeroskopi iste diyorlar.Rahimde anomali varmı diye.Riske atma diyorlar yani.. benim rahim ağzı yetmezliğim doğuştan sanırım.çünkü hiç operasyon geçirmedim.
kısmet olurda hamile kalırsam takibimi ismail beye yaptırmayı düşünüyorum.gerçi kendisiyle hiç tanışmadım ama araştırdığım kadarıyla tecrübeli bir doktor.para vericem canım çünkü sigorta sadece uzman doktor parasını karşılıyor..profların %60 ını karşılıyormuş.yani buda uzman doktor parasına tekabül ediyormuş.300 se muayene 120 ödeyecekmişim.
uzman doktorada gidersem mesela ismail beye muayenesi 120 lira bununda %80 ini karşılıyor yani ben 24 lira ödeyecekmişim.
anlayacağın canım muayenelerin ve tahlillerin %80 ini karşılıyor sigorta.Biraz karışık anlattım sanırım:)oruç başıma vurdu galiba:)
Paşam iyi edersin canım insanları çok kaale alma. Süpürme tehlikeli eşin o işleri yapar sen bir yemeğini yapsan yeter sana... Boş ver canım... Ben de yatmazdım bu kadar aslında da su meselesi var diye yatırıyor beni bu sefer sorcam bakalım... gerçi kalk dese de eşim kaldırmaz 28 geçene dek de ben de korkarım gibime geliyor...
Canım benim ya... küçük olunca çocuk yoruyordur akşam babaya çok iş düşüyor sen dinlen o az dışarı çıkarsın Sezini. hem serinlikte o da rahatlar... Annene de yazık tabi... ben de sıcaklardan muzdaribim. zor uyuyorum... Ama şükür halime eşim ve görümcem bakıyorlar oğlan büyük sorun olmuyor... Oğlum gerçek mi sanıyor hayal mi bilmem ama kardeşiyle ses tonunu değiştirerek "kardeşim" diyen cümlelerlre başlıyor ben de bebek olarak cevap veriyorum. Sanki inanıyor onun cevabını benim söylediğimi düşünüyor...
ne güzel bak oğlun kardeşini şimdiden benimsemiş, sahiplenmiş, demekki kıskanmayacak..keşke benim kızımda oğlun kadar büyük olsaydı, onada üzülüyorum tam ilgi alaka zamanı, doğumdan sonrada inşallah kıskançlık kırizlerine girmwz onunla çok ilgilenmiyorum diye..zaten akşamları çıkarıyor eşim biraz önce amcası işten erken gelmişti ona rica ettim o çıkardı bende duş aldım biraz dinlendim..
canım bir o gün gelsinde gerisi boş canım ya aslında sen karından diktiler bence sorun yok ban göre altan dikilse neyse diye düşünüyorum ben:44::44:sen birde sor bakalım yakışıklı mavişimene dicek adam öyle dinliyoki kendini hipnoza almış gibi nerşeyede cevabı var en azından adamın içini rahatlatıyo bebem galiba namaız kılarım degilmi ozaman oturarak ayakta olmazda ne dersin