- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.841
ay bana arkadaş geliyor desene,izmirde olacak olmana sevindim :))) bir de o dijital ovulasyon testinin faydasını gördüm ben,hem okuması daha kolay :)
Canim,inşallah arkadas olabilirim..clearblue istedim aksam üstü 1 saat sonra geldi yerleri karsiyakadaymis teslim ettiler parayı alıp gittiler...hamileliğimde böyle kolay olsa keske
Canım serklaj için Namık Demir ve Orçun Sezer i tavsiye ederim Kent hastanesinden...Ayrıca Karşıyaka sahilde Şenay Aycan ı da takip için tavsiye ederim...Aklına gelen her soruyu sorabilirsin...Ultrasonda söylersen muhakkak her defasında rahim ağzını ölçer,her defasında sana hareketli cd verir..Her defasında bebeğini ayrıntılı olarak inceler ultrasonda...Şipşak bakıp kafasından atmaya çalışmaz... Yine Alsancakta Kadomer de Levent Erkan da iyidir...Ama Şenay Aycan daha iyi.........Memnun ayrılırsın....
Tesekkür ederim Canim...Orcun Sezer Tubadan aklimdaydi Namık Demir'i daha önceki yazılarından biliyorum cok iyi bir Dr ama ulaşılması zordu sanırım diğer tavsiye ettigin dr larla ortaya karışık bişeyler yaparım artik
canım seyretmede:18::18::18::18:kız regtete izmir gülü nasılsın
İyiyim Canim sen nasilsin
Kızlar bu arada bilgisayardan girince kk son sayfaları göstermiyordu telden okudum ve yazıyorum simdi:26: