Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kız delü sen uyumadan olayı yapmıyorlar haberin yok ben kızımda ameliyat haneye girdigimde elime taktılar kalpbim üstüne taktılar ipre kaçı vurdu allah bilir korkudan doktor geldi güzelcene afedersin girdi bacaklarımın arasına ben konuşuyor korkudan canım bu ne heyecan dedi güldü adam güleç biriydielini koydu bacagıma dedi bak igneyi görüyomusun evet dedin ha işte unu vurucaz san dedi peh dedim bunu uyuytucak beni dedim canım nasılsın dedi başım yüüzm uyuşuyo dedim derin bir uykuya daldım hatta bayan doktor ban sizde pc vatrmı dedi var deyince maşşallah dedi parmaklarını hiç durmadı öle yazdı dedişimi gene olsa rahimimi dikseler korkmam yane sadece chnb gibi olursam korkarım kesin:18::18::18::18:kaderimde ne varsa onu çekerim artık
Kızlar göğsüm kaşınıyor ucunu tuttum süt çıktı bir şey olur mu?
benim başıma hiç gelmedi sen baya baya anne oluyon galib akız sütelri boşuna verme sıpama yetsin
ah canım normal gündede böyle olsalar keşke tek üzldügüm gebelik olmayınca iş güç yapmıyor bu erkek milletiben karra verdim gebeligi düşünürsen ne zaman allah biliri evi dip köşe temizlicem sonra gebe kalıcam marketi vs eksikleri alayım evi kendime göre hazırlıcam mesela biber dolmalarını doldurucam öle koyucam biraz eziyetim çok olucak ama yemegimi kendim yapmak istiyorum kimseye agzımı eyemem daha unutmadım ömürümde bir tabak çorba için agladıgımıyemeye gelince sag olsun sülalen komşular gelirlerdi hamile kaldım tık yok insanın hırsına giiyorama birdaha gebe kalırsam kimseye demeyi düşünmüyorum taksi bile çagırsam köşeye gelmesini isticem normal gebeler gibi yrümek istiyorum arda bey yürüyebilrisin metroyla otobüsle gelebilrisin dedi nasip bakalım bakıcez
kızlar sinem girip rapor verdimi yavrularım nasıl :18::18::18:

kızlar gunaydın
ne zamandır aklımda yazayım diyorum ama unutuyorum,
esim en son her zaman aldıgımız tuvalet kagıdı dısında bir marka almıs,solo.hersey normal gorunuyor ilk basta ama ben baticonlu suyla temizlenip de tuvalet kagıdıyla kurulanınca kagıt masmavi oluyor,diger tuvalet kagıdında boyle bir durum olmamıstı hic.Acaba bu tuvalet kagıdnın cok kimyasal icerdigini yada camasir suyuna batırıldıgını mı gosteriyor,cunku bana hic normal gelmedi bu durum sizi de uyarayım dedim

canım inan bilgim yok ablamda kullanıyo onu ama patikon derken

ameliyat görüntüsü icermektedir,hassasiyeti olanlar lutfen izlemesin

kızlar normal serklaj videosu bulamadım,cok da aramadım gerci ama şunu buldum:

SHIRODKAR OPERATION - YouTube

cok eski bir shirodkar serklaj uygulaması,ben tamamını izleyemedim yav bu arada :44:

serklajı yapılan kadının gecmisi(33 yaşında-20 haftalık hamile) :

1942- miadında ölü dogum
1946-20 haftalık dogum
1947-12 haftalık düşük
1949-30 haftalık dogum-yaşıyor
1951-24 haftalık erken dogum
1952-26 haftalık erken dogum
1954- ölü dogum-32 haftalık suların erken gelmesi sonucu kordonu sarkıtması ve bebegi anne karnında öldürmesi
1955-16 haftalık düşük

bu arada sanırım o zaman ultrason bile yok ve adam kadının haftasını karından elle muayene ile tespit ediyor

Son düzenleme:

ben çok kötü oldum ya ben briaz uzanayım az kalsın bayılıcaktımmidemde bulanıyo oruçlu oruçlu:111::111::111:vallahi çok terldim başımda dönüyo amanın

canım aklı olan bunu seytermez ya midem kalktı yeminle terlemeye başladım midemde bulanıyo bayılazaımhamileler seyretmesin çok korkutucu kendim gözümün önüne geldim

ben çok kötü oldum ya ben briaz uzanayım az kalsın bayılıcaktımmidemde bulanıyo oruçlu oruçlu:111::111::111:vallahi çok terldim başımda dönüyo amanın

canım aklı olan bunu seytermez ya midem kalktı yeminle terlemeye başladım midemde bulanıyo bayılazaımhamileler seyretmesin çok korkutucu kendim gözümün önüne geldim

hay Allah yaa,paşam seni bayag etkiledi sanırım,ozur dilerim arkadasım,başına uyarı koymam lazımdı,şimdi koydum gerci ama sen izlemiş oldun artık
ben kendim de tam izleyemedim başta da dedigim gibi :44:

Bugun
OMER ve AYSENUR umun dogum gunu.
Koskoca bir yil.
Hergun biraz daha azalan bir aci ama omur boyu surecek bir sizi icimde.
Insanlar sadece bebegi kucaginda olanlari anne goruyor.ama bizlerde anneyiz ve onlar bizim evlatlarimiz hemde en kiymetlileri.

Aksam dr dan randevu aldim.yarin aksam saat 9 a.
Esim cok uzun zamandan beri ilk defa keske yine 2 tane olsa bu sefer kucagimizda olsa olmazmi dedi.
ne guzel olur hemde cok guzel.
bakalim dr ne diyecek.ne olur dua edin kizlar iyi haberlerle geleyim.

hay Allah yaa,paşam seni bayag etkiledi sanırım,ozur dilerim arkadasım,başına uyarı koymam lazımdı,şimdi koydum gerci ama sen izlemiş oldun artık
ben kendim de tam izleyemedim başta da dedigim gibi :44:

önemli degil canım beni kan tutuyoda ben düşünemedim kanın olucagınıben hepinizin yerine izlemiş oldum topikçe siz izlemeyin beni kan tutyoda elim kanasın vs ama regli olunca neden tutmuyokientersan hatunum ben ya hiç gülücegim yoktu yeminle bu arada bugün nedense çok acıktım ya dün hiç birşey yemedim ondan galibaaz kaldı orucun bitmesine adetim bitsin 6 günlerimide tutuyum işşallah memlekete gidicem biraz tatil yapıcem eşim git havan degişsin dedi 2 hafta kalıcam işşallah eşimde gelirse 3 hafta apaşayla köpügü götüresim var annemlerin orda özgürlükleri gidicek eşimede deidm gelrisen 1 haftadan birşey olmaz sen getri işleri yogun olursa eşimde gelmez kimselere emanet edemiyorum paşayı ya ne yapsam :26::26:

cennetten anne ve babalarına bakıyorlardır kuzularınız
sende annesin tabiki, 5 haftalık bebeğini karnında kaybeden biri bile anne benim nazarımda

inşallah Allah gönlünüze göre verir herşeyi

canım yabenimde cennette 3 bebegim var geçen günü eşime diyorumki birbirlerini bulmuşlarmıdır oda bulmuşlardır canım onlar kardeş üzülme burdan daha iyi yaşıyolar sen merak etme ddi gözlerim doldu keşke görebilseydik yaşadıkları yerleri 1 seferde olsa onları seyrederdik

canım benim

Canım bu dünyada herkesin bı sınavı varmış da sizinkiler en zoru heralde, allahım tükenmedik sabırlar versin size, hepinize...güzel allahım gönlünüze göre size sağlıklı hayırlı iki evlat versin, bir ömür hep mutlu olun inşallah, öbür tarafta da bugünlere isyan etmeyip dayanmanın, yeniden denemenin mukafakatini görün inşallah

Selam Kızlar

Eylülgülü,canım güzel haberlerle gel inşallah

Paşam,selam canım kilolar gidiyor maşallah sana Eylüle manken gibi olacaksın

Chnb,arkadaşım haftaların birbir ilerliyor çok mutlu oluyorum.. hep böyle devam etsin inşallah

Hidenisko,arkadaşım geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin inşallah iyi tatiller

Sofika,sana ve bebişine 41 kere maşallah canım darısı tüm arkadaşlara

rahim ağzı yetersizliğine yazan tüm arkadaşlarım selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…