- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.781
bende ağlarım herhalde bu aralar ağlamaya bahane arıyorum simdi benim anlamadığım bana ilaç verilcek benim gözlerim açık olcak ama ağrı sizi hissetmiyecem dımı?ilaç etkiisni göstermeden işlem yapmıyorlar değilmi ben uyumayı tercih ederim tabi. Bebeğime bı zararı olmayacaksa insallah hayirlisiyla bunuda atlatirim
Kızlar göğsüm kaşınıyor ucunu tuttum süt çıktı bir şey olur mu?
ah canım normal gündede böyle olsalar keşke tek üzldügüm gebelik olmayınca iş güç yapmıyor bu erkek milletisofika akıntı bende de başladı..hatta tırstım bişey geliyor diye..ama beyaz çok şükür..
ben çantayı kapıya koydum üstelik bebe kıyafetleride hazır bez bile aldırdım:)) 2 kilo üstü:))
artık nidilatı bırakıyorum son celestonlerın üstünden de 3 gün geçti..başımı zonklatıyor artık ilaçlar.. bu sıcakta çarpıntıdan gidicem..bundan sonrasına da Allah kerim..
sinem maşalllah atlattınız zor günleri inşallah gerisi çok daha iyi olur..
eylülgülü Allah kolaylık versin..
chnb sen de iyisin maşallah:))
herkese kolay gelsin ..
eşim de fırını siliyor bi yandan da söyleniyor ee iftar üstü..başına vurdu..hiç ellemese sevaba girer diycem de yapıcak iş aıyor galiba..
Arkadaslar gunaydin
az once saglik ocagindan geldim.tahlil sonuclarim cikmis.
hba1c 5.2
Hgb 14.9
nasil sevindim anlatamam.simdi ilk is aksama esimle konusup ismail beyden randevu almak.hayirlisi olur insallah.
Çok sevindim arkadaşım.Demekki yapılan tahlil hatalıymış.Hayırlısıyla bir adımı daha hallettin.Bundan sonrakilerde sorunsuzca gidecek inşallah.
ben iyiyim canım,dun kurşunluya gittik ama cok sıcaktı cok bunaldık,deniz pisti ve cocuklar da denize giremedi onlar da sıkıldı(ben pis yada temiz girmiyorum tabii kedinin cigere baktıgı gibi uzaktan bakıyorum oyle,nasıl canım cekiyor ama tutuyorum kendimi).Kısmet olursa bu hafta buyuk kızımın odasını alıcaz,onu hazırlıycaz,hastane cantamı hazırlamam icin baskı yapıyor annem,oysa ben son ana kadar istemiyorum,sanki o cantayı hazır edince her an doguracakmisim hissine kapılıyorum.Ama yine de ufak ufak hazırlanmamız lazım,artık gunler sayılı çok şukur.
ARKADAŞIM ŞU ALTTA OLAN TAKVİMİ GÖRDÜKÇE ÇOK HEYECANLANIYORUM.35 GÜN KALDI 34 GÜN DERKEN SENİNLE BERABER SAYIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE 40.HAFTADA DOĞUMUNU YAPACAKSIB.SEN O ÇANTAYI HAZIRLAMASANDA EN AZINDA ÇANTANIN İÇİNE GİRECEK OLAN MALZEMELERİ BİR ARAYA TOPLA.BÖYLECE HEM HAZIRLAMAMIŞ OLURSUN HEMDE HAZIRLAMIŞ OLURSUN :))
BU ARADA KENDİNİ DE BU SICAKLARDA FAZLA YORMA ARKADAŞIM.SON ZAMANLARIN DİKKAT ET KENDİNE.ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER BU TATLI TELAŞELERİ.
Merhaba arkadaslar yarın sabah hastaneye gidiyorum serkaj icin kaç gün yatcam bilmiyorum narkozla yapıyorlar değilmi?hiç konuşmadım bunları doktorla biraz endiseliyim hAstaneden sonra annemde kalcam bı süre tabletimi yanıma alcam belki Ordan girebilirim nete[/QUOT
ARKADAŞIM HAYIRLISIYLA SERKLAJIN OLMUŞTUR İNŞALLAH.GEÇMİŞ OLSUN.
kızlar gunaydın
ne zamandır aklımda yazayım diyorum ama unutuyorum,
esim en son her zaman aldıgımız tuvalet kagıdı dısında bir marka almıs,solo.hersey normal gorunuyor ilk basta ama ben baticonlu suyla temizlenip de tuvalet kagıdıyla kurulanınca kagıt masmavi oluyor,diger tuvalet kagıdında boyle bir durum olmamıstı hic.Acaba bu tuvalet kagıdnın cok kimyasal icerdigini yada camasir suyuna batırıldıgını mı gosteriyor,cunku bana hic normal gelmedi bu durumsizi de uyarayım dedim
ben iyiyim canım,dun kurşunluya gittik ama cok sıcaktı cok bunaldık,deniz pisti ve cocuklar da denize giremedi onlar da sıkıldı(ben pis yada temiz girmiyorum tabii kedinin cigere baktıgı gibi uzaktan bakıyorum oyle,nasıl canım cekiyor ama tutuyorum kendimi).Kısmet olursa bu hafta buyuk kızımın odasını alıcaz,onu hazırlıycaz,hastane cantamı hazırlamam icin baskı yapıyor annem,oysa ben son ana kadar istemiyorum,sanki o cantayı hazır edince her an doguracakmisim hissine kapılıyorum.Ama yine de ufak ufak hazırlanmamız lazım,artık gunler sayılı çok şukur.
ARKADAŞIM ŞU ALTTA OLAN TAKVİMİ GÖRDÜKÇE ÇOK HEYECANLANIYORUM.35 GÜN KALDI 34 GÜN DERKEN SENİNLE BERABER SAYIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE 40.HAFTADA DOĞUMUNU YAPACAKSIB.SEN O ÇANTAYI HAZIRLAMASANDA EN AZINDA ÇANTANIN İÇİNE GİRECEK OLAN MALZEMELERİ BİR ARAYA TOPLA.BÖYLECE HEM HAZIRLAMAMIŞ OLURSUN HEMDE HAZIRLAMIŞ OLURSUN :))
BU ARADA KENDİNİ DE BU SICAKLARDA FAZLA YORMA ARKADAŞIM.SON ZAMANLARIN DİKKAT ET KENDİNE.ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER BU TATLI TELAŞELERİ.
sagol kuzum
ben de heyecanlanıyorum aslında artık,cok merak ediyorum kızımı,Allah´ım sag saglim kucagıma almayı kısmet etsin,evlatlarıma saglıklı uzun ömürler versin inşallah.Allah izin verir de hersey yolunda giderse sen de seneey bu zamanlarda bu haftalarda olacaksın inşallah :))
Hersey cok guzel olsun,herkes cok mutlu olsun dilerim
ve gece dayanamadım,kızımın eski miniklerini indirdim,ilk bir ay giyilebilecekleri ayırdım,bugun yarın granul sabun alıp yıkayıp utusunu yapıcam inşallah.Allah´ım guzel saglıklı gunlerde giydirmeyi nasip etsin insallah.
canım inan bilgim yok ablamda kullanıyo onu ama patikon derken
canım ben sirkeli su yerine baticonlu su ile taharetleniyorum gunde bir defa,ve o defadan sonra kurulanırken bakıyorum da tuvalet kagıdı mor gibi oluyor,e demek ki bir maddeye tepki olusuyor :44:
kızlar normal serklaj videosu bulamadım,cok da aramadım gerci ama şunu buldum:
SHIRODKAR OPERATION - YouTube
cok eski bir shirodkar serklaj uygulaması,ben tamamını izleyemedim yav bu arada :44:
serklajı yapılan kadının gecmisi(33 yaşında-20 haftalık hamile) :
1942- miadında ölü dogum
1946-20 haftalık dogum
1947-12 haftalık düşük
1949-30 haftalık dogum-yaşıyor
1951-24 haftalık erken dogum
1952-26 haftalık erken dogum
1954- ölü dogum-32 haftalık suların erken gelmesi sonucu kordonu sarkıtması ve bebegi anne karnında öldürmesi
1955-16 haftalık düşük
bu arada sanırım o zaman ultrason bile yok ve adam kadının haftasını karından elle muayene ile tespit ediyor
canım aklı olan bunu seytermez ya midem kalktı yeminle terlemeye başladım midemde bulanıyo bayılazaımkızlar normal serklaj videosu bulamadım,cok da aramadım gerci ama şunu buldum:
SHIRODKAR OPERATION - YouTube
cok eski bir shirodkar serklaj uygulaması,ben tamamını izleyemedim yav bu arada :44:
serklajı yapılan kadının gecmisi(33 yaşında-20 haftalık hamile) :
1942- miadında ölü dogum
1946-20 haftalık dogum
1947-12 haftalık düşük
1949-30 haftalık dogum-yaşıyor
1951-24 haftalık erken dogum
1952-26 haftalık erken dogum
1954- ölü dogum-32 haftalık suların erken gelmesi sonucu kordonu sarkıtması ve bebegi anne karnında öldürmesi
1955-16 haftalık düşük
bu arada sanırım o zaman ultrason bile yok ve adam kadının haftasını karından elle muayene ile tespit ediyor
ben çok kötü oldum ya ben briaz uzanayım az kalsın bayılıcaktımmidemde bulanıyo oruçlu oruçlu:111::111::111:vallahi çok terldim başımda dönüyo amanın
canım aklı olan bunu seytermez ya midem kalktı yeminle terlemeye başladım midemde bulanıyo bayılazaımhamileler seyretmesin çok korkutucu kendim gözümün önüne geldim
hay Allah yaa,paşam seni bayag etkiledi sanırım,ozur dilerim arkadasım,başına uyarı koymam lazımdı,şimdi koydum gerci ama sen izlemiş oldun artık
ben kendim de tam izleyemedim başta da dedigim gibi :44:
Bugun
OMER ve AYSENUR umun dogum gunu.
Koskoca bir yil.
Hergun biraz daha azalan bir aci ama omur boyu surecek bir sizi icimde.
Insanlar sadece bebegi kucaginda olanlari anne goruyor.ama bizlerde anneyiz ve onlar bizim evlatlarimiz hemde en kiymetlileri.
Aksam dr dan randevu aldim.yarin aksam saat 9 a.
Esim cok uzun zamandan beri ilk defa keske yine 2 tane olsa bu sefer kucagimizda olsa olmazmi dedi.
ne guzel olur hemde cok guzel.
bakalim dr ne diyecek.ne olur dua edin kizlar iyi haberlerle geleyim.
Bugun
Koskoca bir yil.
Insanlar sadece bebegi kucaginda olanlari anne goruyor.ama bizlerde anneyiz ve onlar bizim evlatlarimiz hemde en kiymetlileri.
Esim cok uzun zamandan beri ilk defa keske yine 2 tane olsa bu sefer kucagimizda olsa olmazmi dedi.
Bugun
Koskoca bir yil.
Bugun
Koskoca bir yil.