sağol canım azaltma ve düşüğümü de sayarsak 8 kaybım var hatta...evet baa da rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu..ilk gebeliğim 3üz dü ikiye indirildi kalan iki bebeğimden birini 13 haftalıkke düşürdüm ve acile dikiş atıldı 3. bebek dursun diye ama 27 haftalıkken suyumun gelmesiyle sezaryenle alındı
900 gr doğdu ve 3 gün yaşadı...
ikinci gebeliğim beşiz gebelik bu arada ilki aşılama ikinci tüp...ikiye indirildi tekrar herşey yolundaydı 14 haftalıkken rahim ağzı ölçüldü 3 cm ve açılmam başlamıştı
hemen diki atıldı 24 haftada sonra başlayan sürekli sertleşmelerin sonucunda 26+4 te yine sezaryenle ikizlerim doğdu biri 2 saat yaşadı hiç göremedim diğeri yine 3 gün hep sabah ezanıyla çaldı tlf sanki herşey birbirinin aynıydı
çoooooooooook acılar çektim çooookkk..
.....son olarak yine tüp bu sefer tek tuttu çok şükür bu seferde plaseta previa rahim boyum hep iyi gidiyodu ama bu seferde plaseenta rahim ağzını kapatıyodu 12 haftalıkke şarıl şarıl kanama....5 kez kanama yaşadım 16 haftadan sonra bitti şükür ama yine de kuzum dayanamadı erken geldi durumu iyiydi şükür sadece 9 gün kaldı küvözde aslında hiç kalmaz diyoduk ama bikaç küçük sıkıntısı vardı...şimdi kollarımda aşağı indirmiyorum bişey olmasın kusmasın diye öyle zor geldi ki...sizi benden çok kimse anlayamaz...hep duacıyım..