Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sağ ol canım bebişin nasıl bu arada serklajsız bebek:))

canım ucuna değil de etrafına fazla ellemeden bitkisel yağ sürüyorum. ucunu uyarmamak lazım Arda Bey de dedi...

bakma canım doğunca bakarsın...

oh oh ne güzel keyfin yerinde...

memorialden aradılar okudun mu memnun musunuz dediler...

hayırlısıyla ol da sağlıkla iyi haberlerle dön inşallah

şekerin gayet normal,zaten gizli şeker için de yükleme yapılıyor,gizli şekerin olsaydı o şeker 140 değil 200lere yaklaşırdı,140 tokluk şekerin sınırıdır,gayet iyisin maşallah

ben kullanıyorum ferro sanol duodenal,her gece yatmadan bi tane içiyorum,gebe olduğumu öğrenmeden önce kansızlık çıkmıştı o gündür devam ediorum doktor da devam dedi,bu arada göğüs ucu kaşıntısı ve pullanma bende de var ama hiç ellemiyorum bir de pamuklu bir iç çamaşırı aldım,gerekirse pamuklu mendil falan da koyabilisin iç çamaşırları da kaşındırıyor,ben geçe hamileliğimde bephanten sürüştüm dr ye sormadan valla azarlamıştı beni bana niye sormadın diye çok tehlikeliymiş,oksitosin denen rahmin kasılmasını sağlayan bir hormon salgılatıyormuş göğüs ucunun uyarılması,ve hatta bak Allah'ın işine,bebek emdikçe annenin rahmi kasılır ve eski haline dönmeye çalışırmış

okudum okudum begendim bile :)))

acaba arda bey durum hakkında uyardı mı ki aradılar diye düşündüm
iyi yapmışsın şikayetleri dile getirmekle
bende femicalde herkese anlattım bütün hemşirelere bile :)))

hatta damardan kan bulamadılar diye anlatınca arda bey bile burda aldırsan olmazdı böyle birşey dedi

Canım sağ ol. Şeker konusunda test yapınca bana da yardımcı olursun di mi?

Canım bir şey sürmüyorum göğüs ucuma kearına yağ sürüyorum. demek bepanten de zararlıymış. canım ben atlet giymiyorum sütyen de takmıyorum... gecelik var üstümde yalnızca...

Canım sanki Ataşehirden değil de genel merkezden aradılar 212 li numaraydı bir de özellikle operasyonla ilgili sıkıntım var mı onu sordular ben de diğerlerini sıraladım...

Femicalde dönüyorlar canım hiç dönmedikleri olmadı ama ben oraya gitmiyorum diye fazla rahatsız etmek istemiyorum hemşireleri mecbur kalınca arıyorum zaten tanıyorlar beni:))

Bu sefer ilgiden memnun kaldın mı?

genel anlamda femicalden rahatsızlık duymuyorum, sadece soğuk geliyorlardı bana bu sefer o düşüncen tamamen gitti
arda beyde çok ilgili fakat fazlası ile rahattı
yani benim endişe ile sorduğum sorularda o espiri ile karışık gülerek yanıtladı
birde bebeği pek göremedik, pozisyon ters dedi resim bile vermediler
biraz daha bebeği görmek isterdim

Canım ben ilk gittiğimde Yeşim hemşre benimle ilgilenmişti ve güzel bir diyalog olmuştu dosyamı çok beğenmişti çok düzenli diye daha içeri Arda Beyin yanına gitmeden demiş...:)) Sonra derya hanımla telefonda diyalog kurduk...

BEN de cd yi alacağım bu sefer... cd verseler arada bakardık bana medipolden verdiler arada bbakıyorum ona 2-3 dakikalık bir görüntü...

bunlar oğlumdan
büyük ısrar üzerine

benim oğlan da gönderir öyle...

4lü ne zaman çıkar?

Spiral: Rahim içine bakırlı ve hormonlu çeşitleri olan bir spiral takılır. Bu yöntemle uzun süreli bir koruma sağlanır. Uzman bir doktor tarafından uygulanması gerekir. Çünkü kişinin hamile kalmaması gerekir. Spiral döllenmeyi engellemez sadece yumurtanın döllendikten sonra rahime tutunmasını engeller. Bunun sonucunda çeşitli etkilere yol açabilir. Örneğin, çeşitli enfeksiyonlar sonucunda kısırlık, düzensiz kanamalar ve ağrılar görülebilir.

kızlar ya bunu okuyunca çok üzüldüm 5 sene kullandım ben spiral. bunu bilmiyordum kimbilir kaç kere döllenme olmuştur43:

tabiki de yardımcı olurum ama inşallah yardıma da ihtiyacın olmaz sütyen takmıyor musun ay ben takmazsam yere düşeceklermiş gibi acıyor zaten normalde de büyüklerdi şimdi pamela anderson'a taş çıkartırım heee

açıkçası hiç duymamıştım ben de şaşırdım,biz de eşim korunuyor bana bu tarz şeyler yasak olduğu için (şeker hastalığının bana getirdiği tek güzel şey,eşim bu konuda ısrarcı olamazdı) korunmak için kadın milleti nelere katlanıyor yaaa,ya hormonları alt üst oluyor ya da böyle alet edevatla uğraşıyor,en güzeli erkekler korunuversin bi zahmet..

Ewet bebek büyüdükçe ağır geleceğinden düşme olasılığı %90 hamile olan kişininn mümkün oldukça hareket etmemesi lazım

kızlar merhaba ben eve döndüm, eşimde geldi sağ salim.. şimdilik bir sıkıntım yok, çok şükür sizlerde bıraktığım gibisiniz iyisiniz..

eylülgülüde yarın oluyormuş serklaj hayırlısıyla sağ salim gider gelir inşallah, Allah yardımcısı olsun..

Canım bende ne sütyen ne kilot var her yer fora... Benim göğüslerim küçük hamileyken bir beden büyür emzirirken de öyle ve 2 yıl emzirdim oğlumu hiç sarkmadı... ben yalnız dışarı çıkarken takarım...Maşallah sarkmadı da hiç...

Ben de büyük olsun isterdim de yazın sıcakta zordur...

Canım bana da biri dedi bakayım dedim çok üzüldüm nihayetinde döllenme oluyormuş yazık ya...

canım maşallah sanırım sıkıntı da olmamış ne güzel...

ay sorma cumartesi günü hiç bir sütyenime sığamadığım için yenisini almak için çıktık eşimle,satıcı kadın böyle anneanne işi şeyler çıkardı neyse büyüdüğüyle kalmasın da :2::2::2:sonrasında da inşallah yavrucuğuma bol bol süt olsun,100 numara olsun ben hiç şikayet etmem yeter ki,biliyorsun işte aynı şeyler olmasın,emzirme sütyeni satmak için delirdi kadın nasıl olsa lazım olacakdiyor,içimden diyorum nereden biliyorsun...

Saol canım insallah

kan yarın gidecekmiş teste
cumaya çıkar dediler

Uyuduktan sonra sorun bı an icin epidural gibi zannettim ağrı hissetmeseler psikolojik olarak etkilenirim insallah hayirlisiyla atlatirim yarını

Saol canım insallah ilk olunca ister istemez endiseliniyorum

EYLULGULU
Serklajin hayirli olsun.
bebegin ve sen hayirlisiyyla atlatin ve gjzel haberlerle gelin insallah.

RANA
Hosgeldin.herseyin iyi olmasina sevindim son gune kadarda insallah.
CHNB
Kan hapini genellikle 20.haftadan itibaren verilyorlar.
Banada doktorun 22.haftadan sonra vermisti.eger gecmiste kan orani ile ilgili bir sorunun yoksa.

DENIZANASI
Bende seker aramasi test yuksek cikinca tedbir amacli yapildi.hamile degilim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…