- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.761
canım göğüs uçlarını sakın sıkma rahimde kasılmaya neden olursun bunu duyardım ama nolacakki derdim doğumdan sonra daha iyi anladım süt sağdıkça sancılarım iki kat artıyodu..o sıvı kolostrum normal gelmesi
Canım göğüs ucun kurudugu için kasiniyordur, bı kremle nemlendirmen yeterli, eğer küçük küçük açılmalar olursa fito krem öneririm....süt gelmesi de normal, abimin eşinin 6. Aydan sonra sabahları uyandiginda pijaması hep islanmis oluyodu
cnm hadi sana da bebişine de hayırlı serklajlar,
sakın endişe etme, insan o kadar çabuk toparlıyor ki kendini
ben unuttum bile
dualarımız seninleeee
evet cnm çarşamba da bodrum kısmetse :))
ayağım daha iyi ama hala tam basamıyorum ve çok şişiyor :26:
zaten saat 4 e kadar hep evin içindeyim uzanıyourm ayağıma buz koyuyorum
kendi evimde oldugumdan daha iyi dinleniyorum
biz burda 7 büyüğüz 1 benim çüçük oğlum
herkes fır dönüyor, bana da dinlenmek kalıyor
fıstıgımda karnımda dinleniyor bol bol
ne güzel şimdiden sütlenmişsin
bende bir baksam mı acaba gelir mi ki
keşke bu bebeğimde booollll booooll sütüm olsa
oğlumda olmamıştı çok
ama sen de diğer arkadaşların dediği gibi sıkma daha çok
Merhaba arkadaslar yarın sabah hastaneye gidiyorum serkaj icin kaç gün yatcam bilmiyorum narkozla yapıyorlar değilmi?hiç konuşmadım bunları doktorla biraz endiseliyim hAstaneden sonra annemde kalcam bı süre tabletimi yanıma alcam belki Ordan girebilirim nete
Selamlar herkese...
ben cuma gün işe başladım hic icime sinmese deama ağrım sızım yok cok sükür, kasığımdaki ağrılarda azaldı magnezyumdan olabilir mi?
bide şeker yüklemesinde tam 140 çıktı, sınır değermiş herhangibirsey vermedi, sanki 100 gr.lık şeker yüklemesi yapıp onada baksaydı diyorum şimdi...
sizler neler yaptınız okuycam simdi, umarım üzücü bi gelişme yoktur hic kimsede :26:
Arzucuğum bence de iyi yapmışsın ilacı bırakmakla artık gerekmez bencede...Ben proluton dışında bir şey kullanmıyorum Arda Bey kan hapı da vermedi tahlil de istemedi kızlar siz kan hapı kullanıyor musunuz?
sağ ol canım bebişin nasıl bu arada serklajsız bebek:))
canım ucuna değil de etrafına fazla ellemeden bitkisel yağ sürüyorum. ucunu uyarmamak lazım Arda Bey de dedi...
bakma canım doğunca bakarsın...
oh oh ne güzel keyfin yerinde...
memorialden aradılar okudun mu memnun musunuz dediler...
hayırlısıyla ol da sağlıkla iyi haberlerle dön inşallah
şekerin gayet normal,zaten gizli şeker için de yükleme yapılıyor,gizli şekerin olsaydı o şeker 140 değil 200lere yaklaşırdı,140 tokluk şekerin sınırıdır,gayet iyisin maşallah
ben kullanıyorum ferro sanol duodenal,her gece yatmadan bi tane içiyorum,gebe olduğumu öğrenmeden önce kansızlık çıkmıştı o gündür devam ediorum doktor da devam dedi,bu arada göğüs ucu kaşıntısı ve pullanma bende de var ama hiç ellemiyorum bir de pamuklu bir iç çamaşırı aldım,gerekirse pamuklu mendil falan da koyabilisin iç çamaşırları da kaşındırıyor,ben geçe hamileliğimde bephanten sürüştüm dr ye sormadan valla azarlamıştı beni bana niye sormadın diye çok tehlikeliymiş,oksitosin denen rahmin kasılmasını sağlayan bir hormon salgılatıyormuş göğüs ucunun uyarılması,ve hatta bak Allah'ın işine,bebek emdikçe annenin rahmi kasılır ve eski haline dönmeye çalışırmış
okudum okudum begendim bile :)))
acaba arda bey durum hakkında uyardı mı ki aradılar diye düşündüm
iyi yapmışsın şikayetleri dile getirmekle
bende femicalde herkese anlattım bütün hemşirelere bile :)))
hatta damardan kan bulamadılar diye anlatınca arda bey bile burda aldırsan olmazdı böyle birşey dedi
Canım sağ ol. Şeker konusunda test yapınca bana da yardımcı olursun di mi?
Canım bir şey sürmüyorum göğüs ucuma kearına yağ sürüyorum. demek bepanten de zararlıymış. canım ben atlet giymiyorum sütyen de takmıyorum...gecelik var üstümde yalnızca...
Canım sanki Ataşehirden değil de genel merkezden aradılar 212 li numaraydı bir de özellikle operasyonla ilgili sıkıntım var mı onu sordular ben de diğerlerini sıraladım...
Femicalde dönüyorlar canım hiç dönmedikleri olmadı ama ben oraya gitmiyorum diye fazla rahatsız etmek istemiyorum hemşireleri mecbur kalınca arıyorum zaten tanıyorlar beni:))
Bu sefer ilgiden memnun kaldın mı?
genel anlamda femicalden rahatsızlık duymuyorum, sadece soğuk geliyorlardı bana bu sefer o düşüncen tamamen gitti
arda beyde çok ilgili fakat fazlası ile rahattı
yani benim endişe ile sorduğum sorularda o espiri ile karışık gülerek yanıtladı
birde bebeği pek göremedik, pozisyon ters dedi resim bile vermediler
biraz daha bebeği görmek isterdim
bunlar oğlumdan
büyük ısrar üzerine
Canım sağ ol. Şeker konusunda test yapınca bana da yardımcı olursun di mi?
Canım bir şey sürmüyorum göğüs ucuma kearına yağ sürüyorum. demek bepanten de zararlıymış. canım ben atlet giymiyorum sütyen de takmıyorum...gecelik var üstümde yalnızca...
Canım sanki Ataşehirden değil de genel merkezden aradılar 212 li numaraydı bir de özellikle operasyonla ilgili sıkıntım var mı onu sordular ben de diğerlerini sıraladım...
Femicalde dönüyorlar canım hiç dönmedikleri olmadı ama ben oraya gitmiyorum diye fazla rahatsız etmek istemiyorum hemşireleri mecbur kalınca arıyorum zaten tanıyorlar beni:))
Bu sefer ilgiden memnun kaldın mı?
Spiral: Rahim içine bakırlı ve hormonlu çeşitleri olan bir spiral takılır. Bu yöntemle uzun süreli bir koruma sağlanır. Uzman bir doktor tarafından uygulanması gerekir. Çünkü kişinin hamile kalmaması gerekir. Spiral döllenmeyi engellemez sadece yumurtanın döllendikten sonra rahime tutunmasını engeller. Bunun sonucunda çeşitli etkilere yol açabilir. Örneğin, çeşitli enfeksiyonlar sonucunda kısırlık, düzensiz kanamalar ve ağrılar görülebilir.
kızlar ya bunu okuyunca çok üzüldüm 5 sene kullandım ben spiral. bunu bilmiyordum kimbilir kaç kere döllenme olmuştur43:
tabiki de yardımcı olurum ama inşallah yardıma da ihtiyacın olmazsütyen takmıyor musun ay ben takmazsam yere düşeceklermiş gibi acıyor zaten normalde de büyüklerdi şimdi pamela anderson'a taş çıkartırım heee
açıkçası hiç duymamıştım ben de şaşırdım,biz de eşim korunuyor bana bu tarz şeyler yasak olduğu için (şeker hastalığının bana getirdiği tek güzel şey,eşim bu konuda ısrarcı olamazdı) korunmak için kadın milleti nelere katlanıyor yaaa,ya hormonları alt üst oluyor ya da böyle alet edevatla uğraşıyor,en güzeli erkekler korunuversin bi zahmet..
kızlar merhaba ben eve döndüm, eşimde geldi sağ salim.. şimdilik bir sıkıntım yok, çok şükür sizlerde bıraktığım gibisiniz iyisiniz..
eylülgülüde yarın oluyormuş serklaj hayırlısıyla sağ salim gider gelir inşallah, Allah yardımcısı olsun..
Canım bende ne sütyen ne kilot var her yer fora...Benim göğüslerim küçük hamileyken bir beden büyür emzirirken de öyle ve 2 yıl emzirdim oğlumu hiç sarkmadı... ben yalnız dışarı çıkarken takarım...Maşallah sarkmadı da hiç...
Ben de büyük olsun isterdim de yazın sıcakta zordur...
Canım bana da biri dedi bakayım dedim çok üzüldüm nihayetinde döllenme oluyormuş yazık ya...
Saol canım insallahhayırlısıyla ol da sağlıkla iyi haberlerle dön inşallah
şekerin gayet normal,zaten gizli şeker için de yükleme yapılıyor,gizli şekerin olsaydı o şeker 140 değil 200lere yaklaşırdı,140 tokluk şekerin sınırıdır,gayet iyisin maşallah
ben kullanıyorum ferro sanol duodenal,her gece yatmadan bi tane içiyorum,gebe olduğumu öğrenmeden önce kansızlık çıkmıştı o gündür devam ediorum doktor da devam dedi,bu arada göğüs ucu kaşıntısı ve pullanma bende de var ama hiç ellemiyorum bir de pamuklu bir iç çamaşırı aldım,gerekirse pamuklu mendil falan da koyabilisin iç çamaşırları da kaşındırıyor,ben geçe hamileliğimde bephanten sürüştüm dr ye sormadan valla azarlamıştı beni bana niye sormadın diye çok tehlikeliymiş,oksitosin denen rahmin kasılmasını sağlayan bir hormon salgılatıyormuş göğüs ucunun uyarılması,ve hatta bak Allah'ın işine,bebek emdikçe annenin rahmi kasılır ve eski haline dönmeye çalışırmış
Canım ben ilk gittiğimde Yeşim hemşre benimle ilgilenmişti ve güzel bir diyalog olmuştu dosyamı çok beğenmişti çok düzenli diye daha içeri Arda Beyin yanına gitmeden demiş...:)) Sonra derya hanımla telefonda diyalog kurduk...
BEN de cd yi alacağım bu sefer... cd verseler arada bakardık bana medipolden verdiler arada bbakıyorum ona 2-3 dakikalık bir görüntü...
benim oğlan da gönderir öyle...
4lü ne zaman çıkar?
Uyuduktan sonra sorun bı an icin epidural gibi zannettim ağrı hissetmeseler psikolojik olarak etkilenirim insallah hayirlisiyla atlatirim yarınıcanım gozlerin acık olmayacak,uyuyacaksın uyusturucunun etkisiyle-tam anestezi degil dememin nedeni tam anestezide verilen ilaclardan dolayı kendin nefes alıp veremiyorsun ve bogazındanbir boru sokup o sekilde ameliyat boyunca makine yardımı ile nefes aldırılıyorsun,hayati fonksiyonların da makineye baglı olıuyor ve haliyle genel anestezili ameliyatlar daha riskli ve zorlu geciyor.Bizde genel anestezi yok-ama bu uyumuyorsun demek degil-uyusturucu etkisiyle uyuyorsun ve morfin etkisiyle de agrı duymuyorsun,uyusturucunun etkisi kayboldugunda da uyanıyorsun.ilac etkisini gostermeden işlem yapmazlar,bunu test etmek icin cesitli yontemleri var sıkma canını(her ne kadar benim de anestezi ve ameilatla ilgili ciddi fobim olsa da bunca şeyden sonra onu aşmaya calısıyorum)
canım normal sut gelmesi,bende hic gelmiyor,hosh dogumdan sonra da zor iniyor ya iniyor bir sekilde buna sukur
sakın elleme,sıkma,tutma bile canım
koyarım canım bir bakayım
Saol. Canım....Şimdiden gecmis olsun canım, Allah yardımcın olsun, hersey güzel sorunsuz gecer inşallah....
Saol canım insallah ilk olunca ister istemez endiseliniyorumcnm hadi sana da bebişine de hayırlı serklajlar,
sakın endişe etme, insan o kadar çabuk toparlıyor ki kendini
ben unuttum bile
dualarımız seninleeee
evet cnm çarşamba da bodrum kısmetse :))
ayağım daha iyi ama hala tam basamıyorum ve çok şişiyor :26:
zaten saat 4 e kadar hep evin içindeyim uzanıyourm ayağıma buz koyuyorum
kendi evimde oldugumdan daha iyi dinleniyorum
biz burda 7 büyüğüz 1 benim çüçük oğlum
herkes fır dönüyor, bana da dinlenmek kalıyor
fıstıgımda karnımda dinleniyor bol bol
ne güzel şimdiden sütlenmişsin
bende bir baksam mı acaba gelir mi ki
keşke bu bebeğimde booollll booooll sütüm olsa
oğlumda olmamıştı çok
ama sen de diğer arkadaşların dediği gibi sıkma daha çok