- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.781
kız delü sen uyumadan olayı yapmıyorlar haberin yok ben kızımda ameliyat haneye girdigimde elime taktılar kalpbim üstüne taktılar ipre kaçı vurdu allah bilir korkudan doktor geldi güzelcene afedersin girdi bacaklarımın arasına ben konuşuyor korkudan canım bu ne heyecan dedi güldü adam güleç biriydielini koydu bacagıma dedi bak igneyi görüyomusun evet dedin ha işte unu vurucaz san dedi peh dedim bunu uyuytucak beni dedim canım nasılsın dedi başım yüüzm uyuşuyo dedim derin bir uykuya daldım hatta bayan doktor ban sizde pc vatrmı dedi var deyince maşşallah dedi parmaklarını hiç durmadı öle yazdı dedişimi gene olsa rahimimi dikseler korkmam yane sadece chnb gibi olursam korkarım kesin:18::18::18::18:kaderimde ne varsa onu çekerim artıkbende ağlarım herhalde bu aralar ağlamaya bahane arıyorum simdi benim anlamadığım bana ilaç verilcek benim gözlerim açık olcak ama ağrı sizi hissetmiyecem dımı?ilaç etkiisni göstermeden işlem yapmıyorlar değilmi ben uyumayı tercih ederim tabi. Bebeğime bı zararı olmayacaksa insallah hayirlisiyla bunuda atlatirim
benim başıma hiç gelmedi sen baya baya anne oluyon galib akız sütelri boşuna verme sıpama yetsinKızlar göğsüm kaşınıyor ucunu tuttum süt çıktı bir şey olur mu?
ah canım normal gündede böyle olsalar keşke tek üzldügüm gebelik olmayınca iş güç yapmıyor bu erkek milletiben karra verdim gebeligi düşünürsen ne zaman allah biliri evi dip köşe temizlicem sonra gebe kalıcam marketi vs eksikleri alayım evi kendime göre hazırlıcam mesela biber dolmalarını doldurucam öle koyucam biraz eziyetim çok olucak ama yemegimi kendim yapmak istiyorum kimseye agzımı eyemem daha unutmadım ömürümde bir tabak çorba için agladıgımıyemeye gelince sag olsun sülalen komşular gelirlerdi hamile kaldım tık yok insanın hırsına giiyorama birdaha gebe kalırsam kimseye demeyi düşünmüyorum taksi bile çagırsam köşeye gelmesini isticem normal gebeler gibi yrümek istiyorum arda bey yürüyebilrisin metroyla otobüsle gelebilrisin dedi nasip bakalım bakıcezsofika akıntı bende de başladı..hatta tırstım bişey geliyor diye..ama beyaz çok şükür..
ben çantayı kapıya koydum üstelik bebe kıyafetleride hazır bez bile aldırdım:)) 2 kilo üstü:))
artık nidilatı bırakıyorum son celestonlerın üstünden de 3 gün geçti..başımı zonklatıyor artık ilaçlar.. bu sıcakta çarpıntıdan gidicem..bundan sonrasına da Allah kerim..
sinem maşalllah atlattınız zor günleri inşallah gerisi çok daha iyi olur..
eylülgülü Allah kolaylık versin..
chnb sen de iyisin maşallah:))
herkese kolay gelsin ..
eşim de fırını siliyor bi yandan da söyleniyor ee iftar üstü..başına vurdu..hiç ellemese sevaba girer diycem de yapıcak iş aıyor galiba..
kızlar sinem girip rapor verdimi yavrularım nasıl :18::18::18: