- 26 Mayıs 2020
- 7.100
- 37.308
- 498
- Konu Sahibi minimus098
Yorumlarda hiç kimseye birşey deme diyenleri amiyane tabirle salağa yatmayı önerenleri gördükçe şok geçiriyorum. Nasıl aile anlayışı bu, nasıl anneye saygı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama arayıp konuşmamışlar belki de gerçekten adı odur.Erkek adıyla kaydetmiş.
E ağlamanız çok normal, neden bu sakınmak istiyorsunuz ki? Eğer konuşurken ağlamak istiyorsanız ağlayın, daha insani ne var :) Boşanmak istemiyorum derse, o zaman buna son vermesi gerekecek. Size en azından bunun sözünü verecektir. Tutar tutmaz bilemem, ama en azından sizin içiniz rahat eder.Ağlamadan bunu söyleyebilsem keşke. konuştuğumu düşününce bile gözümden yaşlar boşalıyor. bir de yok ben boşanmak istemiyorum derse ne diyeceğim? çocuk kontrol eder gibi kontrol edemem sonuçta konuşuyorlar mı konuşmuyorlar mı diye.
Anne boşanmayacaksa ben böyle konuları çocuk olarak çok deşmeme taraftarıyım. Halaya kadar yaymaya gerek yok bence. Annenizin gururunu da düşünmelisiniz şu durumda. Kendi aralarında geçen bir şeyde görmezden gelebilir, affedebilir ama olay ortalığa döküldükten sonra görmezden gelme şansını elinden alırsınız affettim demek gururuna dokunur.
Yorumlarda hiç kimseye birşey deme diyenleri amiyane tabirle salağa yatmayı önerenleri gördükçe şok geçiriyorum. Nasıl aile anlayışı bu, nasıl anneye saygı?
bana sanki annem de boşanmazmış gibi geliyor ama dediğiniz gibi şu anda da aklımı meşgul ediyor böylemortaya çıktıkçaYani annenize saygısı varsa ya boşanır ya da diğer kadını bırakır
Babanızı siz daha iyi tanıyorsunuz eğer bunları yapmayacaksa annenize söyleyin bence yine de sürekli aklınızı meşgul edecek çünkü.
ona yetişkin olduktan sonra evliliği için ben de çok üzüldüm ama boşanma gibi bi seçenekleri vardı öyle kimsenin boşanamadığı bir ortamda yaşamıyoruz çünkü. boşanma sadece iki taraf için de düzenlerinin bozulması anlamına gelir. öyle çok büyük bir yıkım olacağını sanmıyorum. aldatma yolunu seçmesi daha kötü bence boşanmaktan.Eşler birbirinden kopmuş zaten sohbet yok, yatak teması yok, neyin zorlaması duygusal birliktelik yok , 60 yaşındaki adama tehdit sökmez bildiğini okur onların hormonları azgın kadınınkine benzemez tek çözüm ayrılık , babanızın olayı evlilik içindeki yalnızlık
bana karşı her zaman mükemmel bir baba olmuştur kardeşime karşı da aynı şekilde. ben de büyük ihtimalle en çok o yüzden üzüldüm. gerçi aldatma olayının bir tarafı değilim ama insan üzülüyor yine de.kimsenin utanacağı bir durum yok. bizler cocuklar olarak anne babalarımız arasındaki ilişki dinamiklerini bilemeyebiliriz. kim ne kadar incindi neler istiyor karsısındakinden hayattaki ilişki anlamında eksikleri neler vs bunlar çok bireysel konular. siz eğer babanız size evlat baba ilişkisinde sorun cıkarıyorsa o zaman söz söyleme hakkınız olur. onun dışında gönül ilişkisine karışma hakkınız olduğunu düşünmüyorum. sevmek sevilmek cinsellik vs kişiinn kendi kararında olan şeyler. dilerseniz annenizle paylaşırsınız dilerseniz babanıza söylersininiz annemin bilme hakkı var diye. gerisine de onlar karar verirler
çoğu zaman ben de sizin gibi düşünüyorum aslında. o yüzden hiç müdahil olmak istemedim. ama diğer yandan da vicdanım rahatsız ediyor biraz beni.Sadece anlattıklarınıza dayalı olarak tahminim, bence de anneniz biliyor ve bilmemezlikten geliyor. Anne babanız sadece kağıt üstünde evli, ortak çocukları, düzenleri, geçmişleri var, bu sebepten aynı evde yaşamak istiyorlar. Bakın babanız da diğer kadınla ilişkisi için iki senedir adım atmamış, boşanma lafı etmemiş, gizliyor. Bana anne ve babanız aynı evde yaşamak istiyor gibi geldi. Annenizle babanızın evlilik hayatı olsa kesinlikle söyleyin derdim, anneniz kandırılıyor olurdu. Ama bu durumda bilemedim, anneniz biliyor da üstünü örtüyor gibi.
bu kullanma işini hiç düşünmemiştim. halama güveniyorum ama yine de dünyanın bin bir türlü hali var haklısınız.bence kendin konuşmalısın. ailede başkalarının kulağına giderse sorun olurbunu yarın bigün kullanırlar
Niye kapatasınki evli olmasa bile baban evli, evli bi adamla konusmakta normal değil. Ne bilim ben arardım kadını babamla konustuğunu bildiğimi söylerdim. Sen konusamazasanda o söylerdi babana ve baban belki bildiğini öğrenirse çekinirdi. Hem belki bayan tanıdığınız biri bunu da bilmek lazım değil mi.karşıdaki kadını muhatabım olarak hiç görmüyorum. belki kadın evli değil. sen önce babana bak evli olan o derse ne diyeceğim kadına haklısın bacım deyip kapamam gerekir yani. bi rezalet de orda yaşarım