Babam ve eşim

Eşine ailenle babanla ilgili her ayrintiyi anlatmamaliydin. Ne kadar kötü olursa olsun 20 yıllık babanı 1 yıllık eşine ezdirmişsin anlatarak. Ne diye anlatılır hiç anlamiyorum bu hatayı çok yapan var. 10 yıl sonra ne olacağı belli mi.simdiden sahipsiz gibi algılattın kendini anlatarak.
Neyse...eşinin ailenin evine göndermemesi gorusturmemesi kabul edilemez bana göre.ama bunu sen sağlamışsin.
Annen abin gelsin senin evine.onlar niye gelmiyor ki?

Aslında eşim çok anlayışlı, iyi bir insan ama babama çok kızıyor bana yaptıkları için.:KK43: abimi annemi seviyor. Telefonla konusuyorlar sürekli anneme hep anneciğim diyor. Bir ihtiyacınız varsa söyleyin diyor gelin yıldızı görün diyor ama onlar babam yüzünden gelemiyorlar:KK43:

En kizdigim konulardan bir taneside bu. Neden evleneceğine kisilere ailenizin kotulersiniz anlamıyorum. Baban çok kötü bir insan olabilir size yapmadığını birakmamista olabilir fakat neticede o sizin babanız. Ortamı yumusatabilirdiniz.babanızın yapısı gereği sevgisiz olduğunu, psikolojik problemleri falan olduğun söyleyerek eşinizide yumuşatmis olurdunuz.

Eşine ailenle babanla ilgili her ayrintiyi anlatmamaliydin. Ne kadar kötü olursa olsun 20 yıllık babanı 1 yıllık eşine ezdirmişsin anlatarak. Ne diye anlatılır hiç anlamiyorum bu hatayı çok yapan var. 10 yıl sonra ne olacağı belli mi.simdiden sahipsiz gibi algılattın kendini anlatarak.
Neyse...eşinin ailenin evine göndermemesi gorusturmemesi kabul edilemez bana göre.ama bunu sen sağlamışsin.
Annen abin gelsin senin evine.onlar niye gelmiyor ki?

Aynen katılıyorum sana. Düşüncelerimi okumuşsun resmen..

Hiç mi evden çıkamıyorlar , birine oturmaya gidicez diyip. Önce abin çıkıp takılır sonra annen çıksa bir iki saatliğine sizi görmeye gelse aslında :110:
Allah kolaylık versin. Ama birazcık zamana bırakın

Kızlarr Dün akşam annemle konuştum. Ağladım Yeter artık gelin dedim. Ben ağlayınca annemde tamam babanla konuşurum dedi.
Şimdi tekrar konuştum
Annem bana gelmek isteyince babam köpürmüş annemi yine dövmüş:KK43:
Abimde ordaymış sinirlenmiş babamla tartışmışlar. Annemi alıp gecenin bir yarısı bize geldi. Şimdi bizdeler annem boşanıcam diyor. Abimde kız tarafıyla konuşayım düğünü hemen yapalım dedi. İyimi oldu kötümü? Bilmiyorum.

Kızlarr Dün akşam annemle konuştum. Ağladım Yeter artık gelin dedim. Ben ağlayınca annemde tamam babanla konuşurum dedi.
Şimdi tekrar konuştum
Annem bana gelmek isteyince babam köpürmüş annemi yine dövmüş:KK43:
Abimde ordaymış sinirlenmiş babamla tartışmışlar. Annemi alıp gecenin bir yarısı bize geldi. Şimdi bizdeler annem boşanıcam diyor. Abimde kız tarafıyla konuşayım düğünü hemen yapalım dedi. İyimi oldu kötümü? Bilmiyorum.

Annen geçte olsa isabetli bir karar vermiş, anneni destekleyin ve yanında olun.

Değilmi? Yıllardır abimde bende boşan diye ısrar ettik ama sizin için sabrediyorum dedi. Biz büyüyünce elalem bu saatten sonra ne der dedi. Ayrılmadı. Ama abim ikna etmiş simdi. İnşallah babam zorluk çıkarmaz:KK43:

Siz annenizin arkasında durun ve küçükken onun size kol kanat gerdiği gibi şimdi siz ona kol kanat gerin. Sizin desteğinizi hissetmezse mecburen yine babanızın yanına gidebilir.

Teyzenler falan yokmu yakında orada görüşseniz. abin gün içinde mutlaka dışarıya çıkar o zaman gelsin yanına . Babanı bilemem ama eşinle konuş baban için değilde annen ve abin için gittiğini anlat ... Ve herşeyi eşine anlatma ailenle ilgili. Onlar senin sende kalsın . İnşallah herşey düZelir . Allah yar ve yardımcın olsun ... Bol bol dua et ..

abiniz ve anneniz de evlenme arefesinde olduğu için tatsızlık çıkmasın diye görüşmüyordur sonuçta karşı taraf babanız birşey yapsa da kendilerine yapmasa da unutmaz
abiniz evlenip yerleşince rahatlayacağınızı düşünüyorum

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Babanızla görüşmemeniz; eşinin değil, senin kararın olmalıydı.. Annen ve abin seni ziyarete gelebilirler.. Dışarıda da görüşebilirsiniz.. Senin annen ve abine, onların da sana ihtiyaçları var.. Umarım en kısa zaman da görüşme imkanı bulursunuz.

Teyzenler falan yokmu yakında orada görüşseniz. abin gün içinde mutlaka dışarıya çıkar o zaman gelsin yanına . Babanı bilemem ama eşinle konuş baban için değilde annen ve abin için gittiğini anlat ... Ve herşeyi eşine anlatma ailenle ilgili. Onlar senin sende kalsın . İnşallah herşey düZelir . Allah yar ve yardımcın olsun ... Bol bol dua et ..
Saol canım
Annem bizde şimdi:)
Dün babamla kavga etmisler benim yüzümden
xenforo-smilies-kk13.gif
o_O

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Babanızla görüşmemeniz; eşinin değil, senin kararın olmalıydı.. Annen ve abin seni ziyarete gelebilirler.. Dışarıda da görüşebilirsiniz.. Senin annen ve abine, onların da sana ihtiyaçları var.. Umarım en kısa zaman da görüşme imkanı bulursunuz.
Teşekkür ederim
Annem ve abim dün gece bize geldiler.
Annem benimle görüşmek istediği için babamla kavga etmisler.
Abimde annemi alıp geldi
Boşanıcam diyor annem.

Teşekkür ederim
Annem ve abim dün gece bize geldiler.
Annem benimle görüşmek istediği için babamla kavga etmisler.
Abimde annemi alıp geldi
Boşanıcam diyor annem.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Anneniz zaten babanızın yanında da çok mutlu değilmiş.. Herkes kendi yoluna baksın..
Umarım bu zor zamanları atlatırsınız ailenizle birlikte..
Sağlıklı, huzurlu, mutlu ggünler yaşarsınız..

X