- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
cok üzüldüm senin adına canım benim insallah hakınnda hayırlısı olur :) benimki ailelere bisey anlatılmasından hoşlanmıyor bide genelde o hatalı olduğu için annesi babası öttürüyo valla onu :) ama bizde bi kavga ediyoruz umrunda olmuyo eskiden dertlenirdi. dün gece bana bundan sonra sana hakettiğin gibi davrancam annene de söyle bende ince ince düşüncem sizin gibi madem siz öle yapıyosunuz dedi
annesi babası öttürüyo demissin canim sen gordunmu ailesinin ona kizdigini yoksa onun dediklerimi bunlar. benimkide oyle diyodu seninle tartisinca ailem anliyo sevdiginle tartisma kizi uzme karsinda bizi bulursun diyolarmis. simdi ne nisanlimi ortaya kattiklari var nede tartisinca ona kizdiklari var hersey 360 derece cevrildi.
ne deger vermiski daha yolun basindasiniz nisanlimda bana dedi aynisini deger verdim sana tepeme ciktin dedi (kufurlu dedi ama ben nazikce yazdim.) benimkide sevgiliyken cok uzulurdu kavgaliyiz canim sikkin hic keyfim yok barisalim falan derdi. ama bi nisanlandik allaaahhh onunden gecilmez oldu. hakliysamda hep haksiz durumuna getirmek icin elinden geleni yapti.