• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk'nın akıllı kadınları akıl verin bana lütfen!

karı mı getirecekmiş baban tam bir .... mış

annenin şu zamana kadar bu adamı boşamayıp birde üstüne üstlük birde sana krediler çektirmesi olacak şey değil

bu duruma gelinmesinin en büyük sorumlularından biri de o olan sizlere olmuş sen ve kardeşine

Son düzenleme:
O ev halen taksitleri sürüyor olsa da evlilik içindeyken alındığı için annenizin o ev üzerinde yarı pay hakkı var. Bunu annenize iletin ki biraz daha güçlü hissetsin kendini. Belki evinden ayrılmak zorunda kalmak onu düşündürüyordur...
zaten iki katlı ev babam kirasını da kendi alıyor yani illaki kalır evin taksiti yok zaten de tapu alabilmek için tapu taksidi ödüyoruz

çok teşekkürler ilgin için
Ne demek rica ederim
Keşke daha fazlası gelse elimizden
Mesela babanı atsan şu topiğin ortasına bunca kadınız evire çevire hakkından gelirdik sanırım ama nerdee
Siz kurtulun da o kendi belasını kendi bulur, kuduran köpek misali

Peki annenizi ikna edip taşınamaz mısınız?
Tüm eşyaları toplar kaçarsınız dımdızlak kalır babanızda..
Sizi de bulamaz...

Sen kardeşinle birlikte çık annen de isteksiz olsa da gelşcekmiş madem varsın isteksiz olsun kurtulacaksınız ya sonunda annen de zamanla alışır ikna olur soğur hallolur yani söyleyin üstüne bizim yaşıöızda bi kuma gelse daha mı iyi falan dersiniz ama isteksiz de olsa öncelik o evden çıkmak...

Ben olsam bunu ypardim.
Ilk once evden ayrilin.
Ve anneniz bi " yasamak" ne demekmis gorsun. Gorsun her aksam her aksam kavga nin adet olmadigini. Gorsun ezilmeye hicte mahkum olmadgini.
Herseyi duzene sokunca belki farkeder babansiz hayatin cok daha guzel oldugunu ve bosanir.
Simdilik sdece sizle gelsin annen.

Soylediklerimi ukalalık olarak algılamayın lütfen:

Kizkardesinle ikiniz ayri eve çıkın önerisinde bulunan bir hanıma cevap olarak iki kıza kim ev verir antalya gibi bir yerdeyiz filan demissiniz.
Ben bunu bahane olarak kabul ediyorum. Bence anneniz babanızdan boşanmak istemiyor. Siz de eviniz dağılsın istemiyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok ağır şeyler yaşadım.

Bize de annem çektirdi. Hem de çok.
Annemle babam boşansın ya da annem evden gitsin istemiyorduk. Sonunda ablamla ayrı eve çıktık. Hem de başka şehirde.

Lise öğrencisiydim. Sınavlara hazirlaniyordum evde çok olumsuz etkilendigim için böyle bir işe kalkıştık. Kendi evimizi kurduk.
Ablam evin her işine koştu,benim okulumu ayarladı,derslerimi,kitaplarımı,evin işleri,her gün yemek yapıyordu,çamaşır bulaşık temizlik hepsi ondaydı (sen sadece ders çalış derdi) her gün okula gidiyordu ve günlük işlere gittiği de oluyordu.

Merak etmeyin kimse bir şey demedi kimse kötü gözle de bakmadı. Aile apartmaninda oturuyorduk zaten. Ben 18 yaşındaydım o 23. Ve antalya'yi bilmem konya gibi bir şehirde yaşadık.
Konya çok tutucudur bilirsiniz belki.

O yıl eğer ayrı eve çıkmasak kesinlikle üniversiteyi kazanamazdim. Denemeden önce çok tereddüt ettik ama oldu.

Dedigim gibi sizinkiler bana bahane gibi geldi.
İsterseniz çaresini istemezseniz bahanesini bulursunuz demişler.

İnsallah her şey gönlünüzce olur.

Annen çile çekmeyi seviyor.Bence kardeşini de al eve çık düzeninizi kurun annende ya özler gelir ya da orada o adamın yanında bir ömür kalır.Bence kardeşini bırakma hem kardeşinin psikolojisi de bozulmasın daha fazla o da kurtulsun hem de illa dedikodunu yapacaklar ama adının çıkmasını az da olsa engellersin.

Su durumda cozum evi terketmek degil. Arkanda annen ve kardesin mutsuz ve caresizken kendi hayatini kurmaya calisman bence cok bencilce.
Artik anneninde gozleri kor degilse bosanmayi kabul eder. Aldatmayi ispatlayin tazminatta alsin. Evinizde oturun. kardesinle sen de calisiyorsunuz daha ne olsun. O adami cikarin hayatinizdan. Suurunu kaybetmis.

Ben olsam bunu ypardim.
Ilk once evden ayrilin.
Ve anneniz bi " yasamak" ne demekmis gorsun. Gorsun her aksam her aksam kavga nin adet olmadigini. Gorsun ezilmeye hicte mahkum olmadgini.
Herseyi duzene sokunca belki farkeder babansiz hayatin cok daha guzel oldugunu ve bosanir.
Simdilik sdece sizle gelsin annen.
hmm önce boşanmasın diyorsunuz anladım belki bu olur

Soylediklerimi ukalalık olarak algılamayın lütfen:

Kizkardesinle ikiniz ayri eve çıkın önerisinde bulunan bir hanıma cevap olarak iki kıza kim ev verir antalya gibi bir yerdeyiz filan demissiniz.
Ben bunu bahane olarak kabul ediyorum. Bence anneniz babanızdan boşanmak istemiyor. Siz de eviniz dağılsın istemiyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok ağır şeyler yaşadım.

Bize de annem çektirdi. Hem de çok.
Annemle babam boşansın ya da annem evden gitsin istemiyorduk. Sonunda ablamla ayrı eve çıktık. Hem de başka şehirde.

Lise öğrencisiydim. Sınavlara hazirlaniyordum evde çok olumsuz etkilendigim için böyle bir işe kalkıştık. Kendi evimizi kurduk.
Ablam evin her işine koştu,benim okulumu ayarladı,derslerimi,kitaplarımı,evin işleri,her gün yemek yapıyordu,çamaşır bulaşık temizlik hepsi ondaydı (sen sadece ders çalış derdi) her gün okula gidiyordu ve günlük işlere gittiği de oluyordu.

Merak etmeyin kimse bir şey demedi kimse kötü gözle de bakmadı. Aile apartmaninda oturuyorduk zaten. Ben 18 yaşındaydım o 23. Ve antalya'yi bilmem konya gibi bir şehirde yaşadık.
Konya çok tutucudur bilirsiniz belki.

O yıl eğer ayrı eve çıkmasak kesinlikle üniversiteyi kazanamazdim. Denemeden önce çok tereddüt ettik ama oldu.

Dedigim gibi sizinkiler bana bahane gibi geldi.
İsterseniz çaresini istemezseniz bahanesini bulursunuz demişler.

İnsallah her şey gönlünüzce olur.
yok gerçekten ama gerçekten bahane değil ama sizin söyledikleriniz bana güven verdi

Annen çile çekmeyi seviyor.Bence kardeşini de al eve çık düzeninizi kurun annende ya özler gelir ya da orada o adamın yanında bir ömür kalır.Bence kardeşini bırakma hem kardeşinin psikolojisi de bozulmasın daha fazla o da kurtulsun hem de illa dedikodunu yapacaklar ama adının çıkmasını az da olsa engellersin.
evet erkek kardeşim de var 15 yaşında olmadı onu da alırız zaten kız kardeşim abla ben sensiz yapamam diyor

Back