- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi LastJanissarY
Sanki babanla birlikte kazandı parayı şaka gibi yani, evlenince de her sıkışmada babandan iste demezse ya da bunu ima etmezse bende 30 sene boşa yaşamışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannn hep kızlar mı isteyecek,bu defa da erkek istemiş çok mu
Ne bu ya kaliteli esyaya takmis yok babana uzuldugunu belli et alsin demeker ayip. Tamam iyi bisey alinir ama en kalitelisi de alinmaz .insan utanir yahu ben olsam kizarim
aynen istemesin ama istiyorlar.hatta oğlunu evlendirecek yemeleri de gezmeleri de durmuyor diye yorumlar yapılıyor ve pek çok kişi tarafından da destekleniyorAbla kız da istemesin yaa,herkes eti budu yettiği kadarını yapar zaten evladına, ele değil ki çocuğuna yapıyo, bence zaten durumları iyi demek bile terbiyesizce, ben eşimle 9 sene çıktım durumları iyidir kötüdür banane, alacağı olur vereceği olur borcu olur,birlikte kazanmadım ki
Kesinlikle adam daki huy huy degil.Konu sahibesi de yapistirmiyor ki cevabi hala konusuyor adamBunu bu şekilde ifade eden adam diyelim ki bu kız işe giremedi çocukları oldu gene aynı imaları yapar, işte torunlarına da şunu almadılar işte yapsalar bilmem ne
aynen istemesin ama istiyorlar.hatta oğlunu evlendirecek yemeleri de gezmeleri de durmuyor diye yorumlar yapılıyor ve pek çok kişi tarafından da destekleniyor