• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla aramızda çözemediğimiz evlilik öncesi eşya problemi:(

Onun ailesi ne alacak ya da kendisi?

Kız tarafı sadece yatak odası takımı alır gerisi erkeğe ait, diğer eşyalar döküntü yatak odası gıcır mı olacak

amannn hep kızlar mı isteyecek,bu defa da erkek istemiş çok mu:KK14:

Ne bu ya kaliteli esyaya takmis yok babana uzuldugunu belli et alsin demeker ayip. Tamam iyi bisey alinir ama en kalitelisi de alinmaz .insan utanir yahu ben olsam kizarim

amannn hep kızlar mı isteyecek,bu defa da erkek istemiş çok mu:KK14:

Abla kız da istemesin yaa,herkes eti budu yettiği kadarını yapar zaten evladına, ele değil ki çocuğuna yapıyo, bence zaten durumları iyi demek bile terbiyesizce, ben eşimle 9 sene çıktım durumları iyidir kötüdür banane, alacağı olur vereceği olur borcu olur,birlikte kazanmadım ki

Ne bu ya kaliteli esyaya takmis yok babana uzuldugunu belli et alsin demeker ayip. Tamam iyi bisey alinir ama en kalitelisi de alinmaz .insan utanir yahu ben olsam kizarim

Bunu bu şekilde ifade eden adam diyelim ki bu kız işe giremedi çocukları oldu gene aynı imaları yapar, işte torunlarına da şunu almadılar işte yapsalar bilmem ne

Çocuğunuz olunca da, ''Yarım altın takacaksa ağla sana kıyamaz cumhuriyet takar,'' da der. Bence sen bunun pantolon ağı yerini kontrol et çok değişik bir sürprizle karşılaşabilirsin.

Abla kız da istemesin yaa,herkes eti budu yettiği kadarını yapar zaten evladına, ele değil ki çocuğuna yapıyo, bence zaten durumları iyi demek bile terbiyesizce, ben eşimle 9 sene çıktım durumları iyidir kötüdür banane, alacağı olur vereceği olur borcu olur,birlikte kazanmadım ki
aynen istemesin ama istiyorlar.hatta oğlunu evlendirecek yemeleri de gezmeleri de durmuyor diye yorumlar yapılıyor ve pek çok kişi tarafından da destekleniyor:KK66:

aynen istemesin ama istiyorlar.hatta oğlunu evlendirecek yemeleri de gezmeleri de durmuyor diye yorumlar yapılıyor ve pek çok kişi tarafından da destekleniyor:KK66:

Halt etmişler, elbette gezecek gençlik zaten çalışmayla çocuk bakmayla geçiyo en güzel zamanları 50 60 lar, ben babamı 53 yaşında kaybettim, ölümü kabullendim ama gezmeden tozmadan kendi keyfine bir iş yapmadan ölmesini kabullenemiyorum

Adam akıllı okur mesleklerini ellerine alırlarsa zaten anne babaya yük olmazlar, anne baba zaten gerekeni yapacaktır ama şunu da yapın bunu da yapın demek haksızlık, bir oh demesin mi insanlar, sonra torun oluyo vay çorap almadılar vay bez almadılar

Bana nisanlin seni ailene karsi ezik gormus gibi geldi. Nolursa olsun iyi esya almazsa birbirimizin yuzune bakamayiz demesi cok itici. Nisanlinin ailesi kendine dusen kisimda en iyi markalari mi alacakmis? Hayat musterek canim benim anam babamdan en iyisini istiyosa onun aileside en iyisini alacak.

Gerci benim bakis acim farkli. ben ne kendi ailemden ne de sevgilimin ailesinden esya istemiyorum. İki yetiskin insanin ev kuracakken ailelerinden beklenti icinde olmasi bana sacma geliyor. Tabii maddi durumada ve ailelerin gonulluluk esasinada bagli. Ama insan kendi alirken 3000 lik seyi kolayca gozden cikarir ama anasi babasi aliyosa ben bunu begendim 3000 tl hadi al denemez. Ben diyemem yani.

Back