• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktı mı benden ?

beninmki de senden anlayış bekliyorum diyo bana maddi konuda. bende tabiki gösteririm dedim ama bakalım oralara gelebilecek miyiz

Sizin adam zaten hep sizden anlayış bekliyor maddi konuda anlayış bekliyor
Ailesi konusunda anlayış bekliyor
İş degistirmek istiyor anlayış bekliyor
Peki hiç dediniz mi canım benim sen hep benden anlayış bekliyorsun sen benim isteklerine düşüncelerine niye anlayış gostermiyorsun
Cevabı da şey olur ama canım sen abartiyorsun hep bahane hep Bir de sen çok konuşuyorsun der konuyu kapatmaya çalışır
Bu tür adamlar konuyu konuşmayı oteleyince sorunu çözülmüş sanıyorlar
Sonra onlar bırikip birikip patlıyor iste

sen cok seye katlanmıssın gercekten. bizde olursa herseyi kendimiz yapcaz cünkü aileler zor durumda sevgiliminde kenarında birikmişi yok borcu da var ama bu konulara girince beni paragöz ilan ediyor bana hergün evlenelim diyo çok borcun var nasıl gecincez saçmalama lütfen benim bi işim olsa sana destek olurum da oda yok simdilik dedim diye neler etti bana

oooo siz tam bizdensiniz yaa !! bende sevgili oldugumuz zamanlar sordum bi kez senin birikmisin varmi bak istemeye gelirseniz soz nisan olursa zor bi doneme gircez elin dardaysa bekleyelim daha dedim. benim iki mahalleyi alcak param var ne diyon sen diye etmedigini birakmamisti bana simdi kaynana olcak kadin kicinda donu yok oglumun diyor. heralde benim don almami bekliyor ogluna. birikmisi yok borcu varsa iyi dusun bak benden sana tavsiye. ben tekrar soyluyorum bak bana soylediler bi kulagimdan girdi digerinden cikti sen benim dediklerimi dusun canim benim. bana dediki herseyi ben yapcam ailemin parasi yok dedi uc bucuk ay once iste dugun tarihi kararlastirmaj icin konusmustuk tartisma gunu : o zamanda annesi dediki oglum hicbisey yapmayacak biz yapcaz bizim dedigimiz olcak dedi. iyi dusun bak...

anneme göre hayatım daha düzene oturmadı sen evlenmek içinmi okudun bak o işini gücünü eline almış sende yap aynısını evlenince yapamazsın sonra evlenirsin diyo biz ne heveslerle okuttuk seni yaptıgına bak diyo

Staj bittikten sonra bul bir iş gir ondan sonra aç konuyu o zaman.Ki bence bu bişeyi değiştirmez aslında çünkü sevgilin polis.Yarın bir gün evlendiğiniz zaman tayini çıktığında sen yine başka iş aramak zorunda kalıcaksın gittiğin yerde.Tayinci kocanın memur olmayan eşinin kaderi bu.Bakınız: Annem. Yani istanbulda mesleğini eline alıp evlenmişte 2 sene sonra zonguldağa tayin çıkmış yani. Bu hep böyledir.Ama yinede ailenin bakış açısı buysa, stajını bitir işine başla sonra söyle. Çalışmaya başladıktan 1 ay sonra mesela.Zaten evlenmek dediğin karar verdim yarın evleniyorum değilki.Bunun istemesi ayrı sözü ayrı nişanı ayrı düğünü ayrı sen yine işe girdikten sonra hiç yoksa yaza kadar çalışırsın bu nişandı sözdü bilmemneydide o arada yapılır mesela. Yani bunlarıda söyleyebilirsin. İŞe girdim 1 ay oldu çalışıyorum böyle böylede bi durum var zaten yaz aylarına kadar bu durum ilerlicek bende çalışıyo olucamo zamana kadar bbilmemne yani.Gerçi ben daha çok bir kız olarak evlenip barklandıktan sonra işe girme taraftarıyım kendi açımdan.Sonra sabah işe git akşam hazırlıklara koştur zor be. Artık oda senin yada aileninkararı.

Peki hiç dediniz mi canım benim sen hep benden anlayış bekliyorsun sen benim isteklerine düşüncelerine niye anlayış gostermiyorsun
Cevabı da şey olur ama canım sen abartiyorsun hep bahane hep Bir de sen çok konuşuyorsun der konuyu kapatmaya çalışır

ha valla agzina saglik ne guzel konustun. hep bizden bekliyolar zaten hic kendileri biraz caba gostermezlerki

Yaşın küçük hakkaten ama babanda çok sert biri öyle de olmaz ki.
Tamam şu an evlilik düşünmeni istemiyor olabilir ama bunu insan gibi konuşup anlatmalı.
Döverek bağırarak kimse yola gelmez.
Gün gelir o çocuk seni beklemek istemez artık, sende babanın baskısından sıkılırsın.
Babanın medeni olması lazım kusura bakma da.

sen beni ne kadar düşünüyosun veya benim düşüncelerimin senin hayatında ne kadar önemi var dedim diye nankör oldum malesef dün akşam bile sana artk hakettiğin gibi davrancam seni düşündüğüm halde bana beni kim düşünüyo dedin ya senin nankörlüğüne en güzel cevap hakettiğin gibi davranmak dedi o böyle yapınca ne yaptımki ben ne dedimki diyorum mal gibi oluyorum o an ağzımı açamıyorum şaşkınlıktan

sen beni ne kadar düşünüyosun veya benim düşüncelerimin senin hayatında ne kadar önemi var dedim diye nankör oldum malesef dün akşam bile sana artk hakettiğin gibi davrancam seni düşündüğüm halde bana beni kim düşünüyo dedin ya senin nankörlüğüne en güzel cevap hakettiğin gibi davranmak dedi o böyle yapınca ne yaptımki ben ne dedimki diyorum mal gibi oluyorum o an ağzımı açamıyorum şaşkınlıktan

siz nisanlanin veya sozlenin o sevdigin kisi senin agzindan burnundan getirecek bak gor. sanki bizi anlatiyosun sen bizim yasadigimiz seyler bunlar hep

Staj bittikten sonra bul bir iş gir ondan sonra aç konuyu o zaman.Ki bence bu bişeyi değiştirmez aslında çünkü sevgilin polis.Yarın bir gün evlendiğiniz zaman tayini çıktığında sen yine başka iş aramak zorunda kalıcaksın gittiğin yerde.Tayinci kocanın memur olmayan eşinin kaderi bu.Bakınız: Annem. Yani istanbulda mesleğini eline alıp evlenmişte 2 sene sonra zonguldağa tayin çıkmış yani. Bu hep böyledir.Ama yinede ailenin bakış açısı buysa, stajını bitir işine başla sonra söyle. Çalışmaya başladıktan 1 ay sonra mesela.Zaten evlenmek dediğin karar verdim yarın evleniyorum değilki.Bunun istemesi ayrı sözü ayrı nişanı ayrı düğünü ayrı sen yine işe girdikten sonra hiç yoksa yaza kadar çalışırsın bu nişandı sözdü bilmemneydide o arada yapılır mesela. Yani bunlarıda söyleyebilirsin. İŞe girdim 1 ay oldu çalışıyorum böyle böylede bi durum var zaten yaz aylarına kadar bu durum ilerlicek bende çalışıyo olucamo zamana kadar bbilmemne yani.Gerçi ben daha çok bir kız olarak evlenip barklandıktan sonra işe girme taraftarıyım kendi açımdan.Sonra sabah işe git akşam hazırlıklara koştur zor be. Artık oda senin yada aileninkararı.
İşin kötü tarafı bizim yasadığımız yer sevgilimin de memleketi yani burda görev yapamayacak hiç bi zaman ocak da staj bitiyor söylememi bekliyor nasıl yapıcam bilmiyorum ama ondan da tam anlamıyla emin olmam sart . ona böyle diyince de evlenmeyelim madem emin değilsin uzaktan uzaga nasıl emin olmayı düşünüyorsun diye kzıyor

Valla şu yazdiklariniz beni bile sinir etti
Siz nasıl dayaniyorsunuz bu adama
Hep kavga hep tartışma hep alttan almak zorunda kalmak yormuyor mu sizi
Değer mi bunca sinir strese daha yaşınız da genç

İşin kötü tarafı bizim yasadığımız yer sevgilimin de memleketi yani burda görev yapamayacak hiç bi zaman ocak da staj bitiyor söylememi bekliyor nasıl yapıcam bilmiyorum ama ondan da tam anlamıyla emin olmam sart . ona böyle diyince de evlenmeyelim madem emin değilsin uzaktan uzaga nasıl emin olmayı düşünüyorsun diye kzıyor

Bence sevgiliniz haklı. Yinede bazı şeyleri göze alarak ailenizle konuşmalısınız.Zaten yaşadığınız şehirde düzzen kuramicakmışsınız.

heh işte en büyük problem de bu. yorulmuyorum ya offf niye yorulmuyorum anlamıyorum ki bazen evlenince düzelir belki diyorum bazende ya düzelmezse o zaman napıcan elini kolunu sallaya sallaya bitti gidiyorum ben diyemezsinki... ama kavga edince de aramadan duramıyorum sorunu konusup halledelim küs kalmaktansa diyorum

anneme göre hayatım daha düzene oturmadı sen evlenmek içinmi okudun bak o işini gücünü eline almış sende yap aynısını evlenince yapamazsın sonra evlenirsin diyo biz ne heveslerle okuttuk seni yaptıgına bak diyo
annenle babani hakli buluyorum.
cok gencsin.biraz ayaklarinin ustunde durman lazim.bu arada gercekten istedigin kisi bu adam mi degil mi anlarsin

Su soylediklerini bi zamanlar banada diyolardi ve ben nolcak sanki her ciftin arasinda yasanan seyler diyodum ama oyle degilmis askmi bagimlilikmi neyse artik insani kör ediyor. karsindaki seni yerden yere vurdugunda anliyosun dunyanin kac bucak oldugunu.
sen cok hakli konustun agzina saglik

Bence sevgiliniz haklı. Yinede bazı şeyleri göze alarak ailenizle konuşmalısınız.Zaten yaşadığınız şehirde düzzen kuramicakmışsınız.

kusura bakmada sevgilisi hakli falan degil anca kendisini degerli gostermeye calisiyor. kolay elde edilen seyden kolay vazgecilirmis. bi zamanlar sevdigim adamda bana aynisini diyodu bende aileme karsi geldim ve gordum simdi noldugunu. ailemi karsima aldigimla kaldim hergun gozyasi doken benim simdi o degil

heh işte en büyük problem de bu. yorulmuyorum ya offf niye yorulmuyorum anlamıyorum ki bazen evlenince düzelir belki diyorum bazende ya düzelmezse o zaman napıcan elini kolunu sallaya sallaya bitti gidiyorum ben diyemezsinki... ama kavga edince de aramadan duramıyorum sorunu konusup halledelim küs kalmaktansa diyorum

bende küs kalmak yerine konusalim birbirimize dokelim icimizi diye ariyodum durmadan o ise beni hic tinlamiyodu ben konustukca off yeter ne cok konusuyosun diyodu

Ben sonumun ne oldugunu anlattim kimseyi dinlemedim kalbimi dinledim ama sonuc ortada yanlis yapmisim. :KK43:

biz yurtdisindayiz sevdigim burda dogmus buyumus turkiyedeki erkekler daha olgun daha anlayisli falan diyodum ama onlarinda yurtdisindakilerden farki yokmus. burdaki erkekler biraz saftiriklerde onun icin oyle dedim yani. daha cocuklar yaslarina gore

Back