• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla aramızda çözemediğimiz evlilik öncesi eşya problemi:(

Nisanlin icinden gecenleri soylemis anlasilan. Genelde erkekler soyleyemez boyle seyler ama neyse. Zaten babanda geceleri uyuyamayacak kadar duygusal biriyse senin icin de madem imkani var ise en iyisini alacaktir. Nisanlina senden once babam zaten beni dusunuyor ustumuze duseni yapariz sizin gibi deseydin. Sonucta bir onun akli yok seni doldurmaya calisiyor ama bosuna.

Nisanlin icinden gecenleri soylemis anlasilan. Genelde erkekler soyleyemez boyle seyler ama neyse. Zaten babanda geceleri uyuyamayacak kadar duygusal biriyse senin icin de madem imkani var ise en iyisini alacaktir. Nisanlina senden once babam zaten beni dusunuyor ustumuze duseni yapariz sizin gibi deseydin. Sonucta bir onun akli yok seni doldurmaya calisiyor ama bosuna.

Nisanlim bunu bana doldurua getirecek sekilde soylemedi guzelce anlatri ama ben sert tepki verdim sorun bende mi acaba. Hatta eger ben zengin olsaydim senden boyle biseyi hic istemeden babandan istetmeden ben kendim eve en kaliteli esyalari alirdim dedi

Arkadaslar kusura bakmayin dunden beri moralim cok bozuk oldugu icin girmek istemedim siteye ayrica dunden beri anlam veremiyorum nisanlimla yasadigimiz bu duruma. Birincisi nisanlimi sanki cok kotulemis gibi oldum ilk mesajimda aslinda o o kadar kotu niyetli biri degil hatta annem bana kizim evlilik sozlesmesi imzalat dediginde bile hic cekinmeden imzalamaya hazirim dedi benim kimsebin parasinda gozum yok demisti bana. Evlendigimizde eve bakabilecek bir erkek yapisina sahip babamin malinda gozu yok ama benim yapimda babamdan kaliteli urun aldirmak yok yillarca babamiz bizi hep alt sinif esyalarla gecindirdi bu sayede artan paralarla hep tarla arsa falan aldi. O yuzden zengin olduk sanki biz. Ama nisanlim dunku konusmada evlenince bizim ekonomik durumuzuz o kadar iyi olmicak sen bari evlenmeden babandan iste en azindan bir kere evleniyosun ve evlilik bahanesiyle bari guzel esyalarin olsun evimizde dedi. Hatta nisanlimin ogrenim kredisi borcu var o da aslinda hakli ama ne yapacagimi bilemiyorum istemelimiyim babandan:KK43::KK43: nisanlim da o kadar kotu biri degil cok seviyorum onu bu zamana kadar 5.5 yildir beraberiz hic mutsuz olmadim iliskimiz hic monotonlasmadi benimle hep ilgilendi hic sikilmadi benden ama siz ayrilin ondan yazmissiniz hep. Ben ayrilmak istemiyorum. Ben yemek yapmayi bilem biri de degilim cok nisanlim da unide hep evine gittigimde bana bulasik bile yikatmazdi temizlik konusunda cok titiz, ne ickisi ne de kumari var gayet masumane biri ben sanki gozunuzde biraz buyuttum olayi:KK43::KK43::KK43: cok arada kaldim arkadaslar yardim edin bu arada gec yazdigim icin de kusura bakmayin:KK43::KK43:

Konunun aynısını niye tekrar yazdınız ki
Zaten bu sayfaya kadar yazilanlarla size yardım etmeye çalıştık ama değişen bir şey olmamış
Ayrilmazsaniz ayrılmayın
Burdaki insanlar sizin iyiliğiniz için yazıyor
Gerçekleri görmek istemiyorsanız sizin bileceginiz is
Ama sonra burada gelip aglasmayin siz hakliymussoniz keşke devam etmeseymisim zamanında diye
Ayrıca sevgililik ile evlilik aynı şey değil
Bulaşık yikatmamasi da iyi biri olduğunu göstermez

Ayrica yorumlarin bazilarinda nisanlimla ilgi evlenince aizi mutlu edecek seyler kaliteli urun almaniz degil onemli olan ikinizin mutlulugu diyordu. Ben nisanlimla cok mutluyum o sadece simdiye kadar hic kaliteli esya kullanmadin bari evlendikten sonra kullan diye istetiyor babamdan hatta dun benim param olsa ben alicam hic bu konuyu acmazdim dedi orda biraz duygylandim ama belli etmedim:(:(

Konunun aynısını niye tekrar yazdınız ki
Zaten bu sayfaya kadar yazilanlarla size yardım etmeye çalıştık ama değişen bir şey olmamış
Ayrilmazsaniz ayrılmayın
Burdaki insanlar sizin iyiliğiniz için yazıyor
Gerçekleri görmek istemiyorsanız sizin bileceginiz is
Ama sonra burada gelip aglasmayin siz hakliymussoniz keşke devam etmeseymisim zamanında diye
Ayrıca sevgililik ile evlilik aynı şey değil
Bulaşık yikatmamasi da iyi biri olduğunu göstermez
Birincisi ben aglsmiyorum ikincisi ben cocuk yasta biri degilim sevgililik hayatiyla evlilik hayatini ayirt edemeyecek kadar ve nisanlimin benimle oyun oynayup oynamadigini ayirt edemeyecek kadar salak degilim. Herkes ayril terket yazmis burda 5.5 seneden bahsediyorum arkadaslar cope mi atayim o kadar yillari cozum yolunuz sadece ayrilik mi sizin ??

Birincisi ben aglsmiyorum ikincisi ben cocuk yasta biri degilim sevgililik hayatiyla evlilik hayatini ayirt edemeyecek kadar ve nisanlimin benimle oyun oynayup oynamadigini ayirt edemeyecek kadar salak degilim. Herkes ayril terket yazmis burda 5.5 seneden bahsediyorum arkadaslar cope mi atayim o kadar yillari cozum yolunuz sadece ayrilik mi sizin ??
Ben sizden cozum yolu istedim yardim edin dedim siz bana ayrilin terkedin dediniz surekli ben sanirim olayi tam anlatamadim size nisanlim o kadar kotu biri degil arkadaslar sadece cozum yolu istiyorum sizden ne yapayim diye aldirayim mi babama aldirmayayim mi. Nisanlim eger aldirmazsan seni asarim seni keserim demedi aldirmazsan da sen bilirsin dedi ben senin iyiligin icin istedim dedi:(

Nisanlim bunu bana doldurua getirecek sekilde soylemedi guzelce anlatri ama ben sert tepki verdim sorun bende mi acaba. Hatta eger ben zengin olsaydim senden boyle biseyi hic istemeden babandan istetmeden ben kendim eve en kaliteli esyalari alirdim dedi
O guzel cumlede ki Nisanlinizin samimiyetini siz biliyorsunuz. Gercekten oyle dusunuyorsa ne mutlu size. Biz sizin anlattiginiz kadarini biliyoruz. Durumunuz musaitse ve baban alacak biriyse zaten nisanliniz soylemese de alirsiniz ve durumu olan insan bence de kalitelisini almali. Orda sikinti yok. Tek sikinti nisanlinizin dile getirmesi. Bu sizi ne derece rahatsiz etti yani.

Sizi kirmadan nasil ifade edecegim bilemedim ama bana bazi konularda kompleksleriniz var gibi geldi. Yemek yapamama ragmen beni seviyor falan gibi cumleleriniz var. Bir kadinin yemek yapmamasi sevilmeme nedeni degildir.

O guzel cumlede ki Nisanlinizin samimiyetini siz biliyorsunuz. Gercekten oyle dusunuyorsa ne mutlu size. Biz sizin anlattiginiz kadarini biliyoruz. Durumunuz musaitse ve baban alacak biriyse zaten nisanliniz soylemese de alirsiniz ve durumu olan insan bence de kalitelisini almali. Orda sikinti yok. Tek sikinti nisanlinizin dile getirmesi. Bu sizi ne derece rahatsiz etti yani.
Sikinti orda iste babam hen istemeden alma ihtimali %100 degil cunku bu zamana kadr iyi seyler almadi bize hic evlenince de almaz diye dusundu nisanlim herhalde acaba benim iyiligimi mi istiyot hala konusmuyoruz nisanlimla ama sanki kotu niyetle soylemedi onu ben kotu niyetle anladim biraz cunku mantikli dusununce biraz hakli gibi eger zengin olsaydi babamdan hic boyle bisey istetmezdi cok iyi taniyorum onu cok comerttir bu konuda:(

Sizi kirmadan nasil ifade edecegim bilemedim ama bana bazi konularda kompleksleriniz var gibi geldi. Yemek yapamama ragmen beni seviyor falan gibi cumleleriniz var. Bir kadinin yemek yapmamasi sevilmeme nedeni degildir.
Tabiki degildir ama bazi erkekler hep kadinlarin yemek yapmasini ister ama o bunu hic dert etmedi simdiye kadar.bazen bardagin bos tarafindan mi bakiyorum diyorum kendime:(

O zaman neden bu konuyu actiniz?

Nişanlınızın söylemesi gereken 'hayatım tabi ki herşeyin en iyisini almak isterim sana ama benim imkanlarım bu kadar.Sen de çalışmaya başladığında zamanla yenileriz'gibi şeyler olmalıydı.Babana duygu sömürüsü yap,yoksa bi daha kaliteli eşya yüzü göremeyiz vs demek çok yakışıksız.Bence ailenize hiçbir şey aldırmayın ve onun alacaklarıyla mutlu olacağınızı söyleyin.Bakalım gerçekten sizi düşündüğü için mi bunları söylemiş.

Madem öyle ayırt edebiliyorsunuz çok iyi tanıyorsunuz niye bize sordunuz

Kaliteli esyadan kasit ne acaba? Şu 70 bin tl lik yatak odalarindan, ozel yapim beyaz esyalardan mi aldirmayi dusunuyor?
Yoksa gider bit pazarindan alirsiniz diye mi korkmus? Yaptigi sey cok cok asagilayici bir davranis.

ayrıca nişanlımın babamın malında gözünün olduğunu düşünmeye başladım. ne yapacağımı bilemiyorum yanlış mı yapıyorum acaba:KK43::KK43:

Altta ki yazıyı yazan da sizsiniz, beklediğiniz cevapları alamayınca böyle mi oldu? Madem sizin tabirinizle yazıyorum, o kadar salak değilsiniz, neden yazdınız bu cümleyi? Hayır o zaman ne diye gelip bize soruyorsunuz. Görgüsüz, nişanlınızın isteği ile babanıza en pahalı olanları aldırın olsun bitsin. Adam mecbur mu size en pahalı şeyi almaya? Babamın parasının hesabını yapan, marka meraklısı birinden soğurum evet. Benim evleneceğim adamın ONURU olmalı...

Altta ki yazıyı yazan da sizsiniz, beklediğiniz cevapları alamayınca böyle mi oldu? Madem sizin tabirinizle yazıyorum, o kadar salak değilsiniz, neden yazdınız bu cümleyi? Hayır o zaman ne diye gelip bize soruyorsunuz. Görgüsüz, nişanlınızın isteği ile babanıza en pahalı olanları aldırın olsun bitsin. Adam mecbur mu size en pahalı şeyi almaya? Babamın parasının hesabını yapan, marka meraklısı birinden soğurum evet. Benim evleneceğim adamın ONURU olmalı...
Nişanlısı benim eltinin erkek versiyonu karı koca öğretmenler bursa gibi yerde birimizin maasi kiraya gidecek diye evlenmeden evini aldirmisti 13 yıl önce kurmuştu bu cümleleri düşünün yanı.şimdi değişti mi hayır kocası da kendi gibi mutlu mesut yaşıyorlar .bırakalım nişanlısı ile sağa sola duygu somurudu yapıp para koparsinlar.onursuz aşka gelince belki aşk yoktur ve hiç olmayacaktır aralarinda

Ben sizden cozum yolu istedim yardim edin dedim siz bana ayrilin terkedin dediniz surekli ben sanirim olayi tam anlatamadim size nisanlim o kadar kotu biri degil arkadaslar sadece cozum yolu istiyorum sizden ne yapayim diye aldirayim mi babama aldirmayayim mi. Nisanlim eger aldirmazsan seni asarim seni keserim demedi aldirmazsan da sen bilirsin dedi ben senin iyiligin icin istedim dedi:KK43:

Aldır, en pahalılarını aldır hatta tüm eşyaları baban alsın parası varsa elbette kızına harcayacak, düğünü bile yapmalı

Back