Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet oldum dun 19,38 de progesteronum cok ıyıydı sımdı tekrar basa donecem fsh falan doktor sızlere klomende verdı mı

adet oldum dun 19,38 de progesteronum cok ıyıydı sımdı tekrar basa donecem fsh falan doktor sızlere klomende verdı mı
Yumurta rezervi az olduğundan doktor doğal yoldan zor gördüğü için bana hiç ilaç vermedi. Bende bitkisel kür lerden deneyecem bakalım ne olacak

Yumurta rezervin az olduğunu FSH ya da amh testinden mi anladi yumurta rezervi az olsun zaten kaliteli 1 tane yumurta bile yeter

Merhabalar bende eşdeğer promotil woman kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüz

Arkadaslar bende hamile kalamiyorum prowomeni onerir misiniz kullanmaya deger mi? Gebeliği kolaylaştırıyor mu ? Biraz da pahalı oldolduğu icin tereddüt ediyorum. Bilgiisi olan paylasabilir mi

Merhaba. Ben nisan ayında 7 aylık bebegimi kaybettim maalesef. Sebebi kan pihtilasmasi cikti. Ve ben gebelik düşünüyorum 3 aydır ,ovulasyon takibi yapıyorum kendim ama olmadı. Bende bu ay prowomene basladim faydasını görürüm belki diye. Çok umutlu başlamıştım fakat dün ovulasyonda pik yapmasi gerekliydi ama tek çizgi cikiyor bugünde öyle. Acaba geç mi olacak ya da olmuycak mi bilmiyorum

Canim merhaba benimde bir kaybım var Allah sabır versin öncelikle . Bende mayıstan beri gebelik istiyorum 2 aydir ovulasyonlada takip ediyorum ama gebelik olmadi henüz . Prowomeni doktor mu onerdi size bende tereddütteyim.

Bu arada bazen gec yumurtlama olabiliyor takip et 2 3 gune olabilir . Strese bagli olabilir benimde değişiyor yumurtlama günü .

Canim merhaba benimde bir kaybım var Allah sabır versin öncelikle . Bende mayıstan beri gebelik istiyorum 2 aydir ovulasyonlada takip ediyorum ama gebelik olmadi henüz . Prowomeni doktor mu onerdi size bende tereddütteyim.
Merhaba. Insallah Allah sana da sabır versin. Inşallah rabbim bizlere de saglikli hayirli evlat nasip etsin. Bana doktor herhangi bir sey önermedi. Ama 3 aydır ovulasyonla takip etmeme ragmen olmayinca acaba yumurta mi iyi gelismiyor sorusu aklima takildi. Zaten kaybimdan sonra histereskopi vs bi kac operasyon oldu ve bi süre hormon ilaclari kullanmak durumundaydim. Arastirdim vitamin takviyesinin iyi gelebilecegini düşündüm ve bi zarari olmadigindan kullaniyorum

Bu arada bazen gec yumurtlama olabiliyor takip et 2 3 gune olabilir . Strese bagli olabilir benimde değişiyor yumurtlama günü .
Testim 15.güne yetecek kadar kalmıştı ben de geçen aylardan emindim bu zamana kadar görürüm diye ama öyle olmadı. Testim de bitti bakalım hayırlısı olmadı bi dahaki aya insallah

Testim 15.güne yetecek kadar kalmıştı ben de geçen aylardan emindim bu zamana kadar görürüm diye ama öyle olmadı. Testim de bitti bakalım hayırlısı olmadı bi dahaki aya insallah
Testin yoksa akıntını takip et yada 2 günde 1 iliski olsun böylece kaçırmamış olursun

bu prowomwn pek ıse yaramadı bence degerlım duzledı gıbı ama hamıle kalamadım bı de ben estrofem kullandım klomen rahmı ıncelttıgı ıcın doktor verdı acaba o mu fsh mı duzeltı dıyorum estojenı artırdıgı ıcın

bende dogru duzgun yumurtlama akıntısı da olmuyor ben bıdaha pro women almam bakalım bu qay catlama ıgnesıı vurdurdum pazar gunu adet olmam lazım sızler de durum ne

arkadaslar mrb yıne adet oldum doktor bu sefer dogum kontrol hapı verdı anlıcagınız pro women pek ıse yaramadı ben ıncır kuru yapacam bu ay belkı hsg cektırırım hamıle kalmayı kolaylastırıyor dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…