- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
10 aydır istiyom kayınvalidemlere gittik testte tegit ettiksız kac aydır hamıle kalmak ıstıyorsunuz hormonlarınızda sıkıntı var mı baska prowomwn kullanan yok galıba arkadaslar kullananlar aydınlatsın bızı
bende bu ay başlamayı düşünüyorumbılmıyenlere de soylıcem hayıt otu ıctım testere dıslı aslan pencesı hıc bırı ıse yaramadı hatta benım duzenımı bozdular
Yumurta rezervi az olduğundan doktor doğal yoldan zor gördüğü için bana hiç ilaç vermedi. Bende bitkisel kür lerden deneyecem bakalım ne olacakadet oldum dun 19,38 de progesteronum cok ıyıydı sımdı tekrar basa donecem fsh falan doktor sızlere klomende verdı mı
Nasıl bızdu meselabılmıyenlere de soylıcem hayıt otu ıctım testere dıslı aslan pencesı hıc bırı ıse yaramadı hatta benım duzenımı bozdular
Canim merhaba benimde bir kaybım var Allah sabır versin öncelikle . Bende mayıstan beri gebelik istiyorum 2 aydir ovulasyonlada takip ediyorum ama gebelik olmadi henüz . Prowomeni doktor mu onerdi size bende tereddütteyim.Merhaba. Ben nisan ayında 7 aylık bebegimi kaybettim maalesef. Sebebi kan pihtilasmasi cikti. Ve ben gebelik düşünüyorum 3 aydır ,ovulasyon takibi yapıyorum kendim ama olmadı. Bende bu ay prowomene basladim faydasını görürüm belki diye. Çok umutlu başlamıştım fakat dün ovulasyonda pik yapmasi gerekliydi ama tek çizgi cikiyor bugünde öyle. Acaba geç mi olacak ya da olmuycak mi bilmiyorum
Bu arada bazen gec yumurtlama olabiliyor takip et 2 3 gune olabilir . Strese bagli olabilir benimde değişiyor yumurtlama günü .Merhaba. Ben nisan ayında 7 aylık bebegimi kaybettim maalesef. Sebebi kan pihtilasmasi cikti. Ve ben gebelik düşünüyorum 3 aydır ,ovulasyon takibi yapıyorum kendim ama olmadı. Bende bu ay prowomene basladim faydasını görürüm belki diye. Çok umutlu başlamıştım fakat dün ovulasyonda pik yapmasi gerekliydi ama tek çizgi cikiyor bugünde öyle. Acaba geç mi olacak ya da olmuycak mi bilmiyorum
Merhaba. Insallah Allah sana da sabır versin. Inşallah rabbim bizlere de saglikli hayirli evlat nasip etsin. Bana doktor herhangi bir sey önermedi. Ama 3 aydır ovulasyonla takip etmeme ragmen olmayinca acaba yumurta mi iyi gelismiyor sorusu aklima takildi. Zaten kaybimdan sonra histereskopi vs bi kac operasyon oldu ve bi süre hormon ilaclari kullanmak durumundaydim. Arastirdim vitamin takviyesinin iyi gelebilecegini düşündüm ve bi zarari olmadigindan kullaniyorumCanim merhaba benimde bir kaybım var Allah sabır versin öncelikle . Bende mayıstan beri gebelik istiyorum 2 aydir ovulasyonlada takip ediyorum ama gebelik olmadi henüz . Prowomeni doktor mu onerdi size bende tereddütteyim.
Testim 15.güne yetecek kadar kalmıştı ben de geçen aylardan emindim bu zamana kadar görürüm diye ama öyle olmadı. Testim de bitti bakalım hayırlısı olmadı bi dahaki aya insallahBu arada bazen gec yumurtlama olabiliyor takip et 2 3 gune olabilir . Strese bagli olabilir benimde değişiyor yumurtlama günü .
Testin yoksa akıntını takip et yada 2 günde 1 iliski olsun böylece kaçırmamış olursunTestim 15.güne yetecek kadar kalmıştı ben de geçen aylardan emindim bu zamana kadar görürüm diye ama öyle olmadı. Testim de bitti bakalım hayırlısı olmadı bi dahaki aya insallah
valla 11 olan fsh ım 13 e cıktı sonra 14 de adetım bı duzensız olduasıl bızdu mesela
Arkadaslar bende hamile kalamiyorum prowomeni onerir misiniz kullanmaya deger mi? Gebeliği kolaylaştırıyor mu ? Biraz da pahalı oldolduğu icin tereddüt ediyorum. Bilgiisi olan paylasabilir mi
[/QUsen bılırısn ama bende ıse yaramadı yanı degerlerım duzledı ama hamıle degılım cok pahalı ıkıncı kutuyu aldım bı daha almam