- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Senin adına çok sevindim2041 çıktı3 kimyasalın üzerine gerçekten müthiş bir sonuç prowomen bence çok işe yaramış
Kuzum bende eşim de kullandık aynı anda başladık 2 ay dolmadan böyle çıktı sonucum başka yaptığım şey ilişkiden sonra 3-4 saat banyo yapmamaya dikkat ettim bacaklarımı 10 dk falan diktim yukarı .gün aşırı ilişki planlıyordum ama her gün yaptık hatta günde iki olduğu da oldu canım ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı hatta sabah akşam iki kere yaptım adet biter bitmez başladım yapmaya çünkü erken yumurtluyorum .prowomen ı her sabah aynı saatte aç karnımıza içtik düzenli şekilde .Canım tebrik ediyorum benim de biri Haziran diğeri kasım iki kimyasalım varÇare arıyorum. Bu süreçte neler yaptığını benimle paylaşırsan duacın olurum Ben de prowomen alayım. Sen eşine de kullandırdın mı Promen? Hsg çektirmiş miydin? Bir de kan pıhtılaşması gibi testler yaptırdın mı? Çok soru sordum hakkını helal et Fırsat bulup da yanıtlarsan hepsini çok memnun olurum. Ben bu ay hsg çektirdim 4mm septum(polip) çıktı. Doktor bunda sorun olmadığını söyledi ama bilemiyorum. Bir de sağ tüpüm kapalı çıktı o açıldı hsg sırasında. Bildiğim başka sorunum yok. Eşimin testleri gayet iyi geldi. Sorun nerde çözemedim gitti.
Çok teşekkürler canım ilgin ve samimiyetin için gerçekten senin adına inanılmaz sevindim canım çünkü yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum aynı süreçlerden geçtiğim içim. O halde ben de hemen prowomen ve promen alıp başlıyorumKuzum bende eşim de kullandık aynı anda başladık 2 ay dolmadan böyle çıktı sonucum başka yaptığım şey ilişkiden sonra 3-4 saat banyo yapmamaya dikkat ettim bacaklarımı 10 dk falan diktim yukarı .gün aşırı ilişki planlıyordum ama her gün yaptık hatta günde iki olduğu da oldu canım ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı hatta sabah akşam iki kere yaptım adet biter bitmez başladım yapmaya çünkü erken yumurtluyorum .prowomen ı her sabah aynı saatte aç karnımıza içtik düzenli şekilde .
Hsg çekilmedim pıhtılaşma normal çıktı eşim test yaptırmadı fırsat bulamadık
Hatta ben adetin 2. Günü hormon testi yaptırmıştım amh 0.87 çıktı yani yumurta rezervimde bayağı azalmıştı diğer değerlerim fsh azıcık yüksekti ama bunlar için doktor bişey demedi sadece güçlendirmek yeterli dedi deneme sürecimiz 1 yılı doldurmadığı için de aşılama veya tüp bebek bile önermedi döllenme oluyor çünkü dedi böyle kuzum başka sorun varsa sorabilirsin zevkle cevaplarım
Ever kuzum kesinlikle vakti var buna inanıyorum ben de .bu arada alırken tarihlerine dikkat et yeni çıkanlar prowomen act ve promen K act olarak çıkmış içerik olarak bir maddenin değerini arttırmışlar yararlı bir maddeydi bakmıştım ama şu an hatırlamıyorum.Çok teşekkürler canım ilgin ve samimiyetin için gerçekten senin adına inanılmaz sevindim canım çünkü yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum aynı süreçlerden geçtiğim içim. O halde ben de hemen prowomen ve promen alıp başlıyorumÖnerilerin benim için şifa niyetine Bu ay ovulasyon da yapacağım. Benim hormonlar normal ama polip sıkıntı yaratır mı onu bilemiyorum. Pıhtılaşmaya da bu
ay baktırcamGerisi Allah’a kalmış. Vakti ne zamansa o zamandır diye düşünüyorum. Aklıma gelirse sorarım yine
Kesinlikle haklısın sağlıklıysa olsun diye dua ediyorum ben deEver kuzum kesinlikle vakti var buna inanıyorum ben de .bu arada alırken tarihlerine dikkat et yeni çıkanlar prowomen act ve promen K act olarak çıkmış içerik olarak bir maddenin değerini arttırmışlar yararlı bir maddeydi bakmıştım ama şu an hatırlamıyorum.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü gerçekten yıpratıcı bir durum bu kimyasal gebelik resmen hevesimiz kursağımızda kalıyor.
polip için doktor bir sorun görmemişse inşallah sorun teşkil etmez tatlım içini ferah tut ben hep Sağlıklıysa olsun Allah ım diye dua ettim bakalım hayırlısı artık yarın doktora gideceğim inşallah bir sorun yoktur dilerim sen de en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın
Teşekkür ederim kuzum darısı başına inşallahKesinlikle haklısın sağlıklıysa olsun diye dua ediyorum ben deSen gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak ❤ Değerlerin güzel artmış sonucu da çok güzel olsun inşallah Çok teşekkür ederim güzel dileğin için Sen eczaneden mi almıştın yoksa internetten mi? Acaba internettekiler güvenilir mi
Canım şok teşekkür ediyorumTeşekkür ederim kuzum darısı başına inşallah ❤İnternetten almıştım kuzum n11 den farmante diye bir mağazanındı gayet güzel geldi
Rica ederim kuzum güzel haberleri alırsan beni de unutma etiketle merak ederimCanım şok teşekkür ediyorum ❤ Amin en kısa zamanda inşallah
Hemen satın aldımTeşekkür ederim kuzum darısı başına inşallah ❤İnternetten almıştım kuzum n11 den farmante diye bir mağazanındı gayet güzel geldi
Hadi inşallah yararlı olur tatlımHemen satın aldımÇok teşekkürler . Geldiği gibi başlayacağız
Bende pressed jel aldım.yumurtlama zamanı kullanacağım günümü bekliyorum.İnşallah ikimizde de işe yararkızlar ben gecen ay kıs olunca dogum kontrol kullandım pro women tekrar ıcıyorum ama sızde arastırın pressed jel aldım esımde cıft taraflı varıkosel varmıs hamıle kalırsam yıne yazarım dusuk spermlerde herkes bu jelle hamıle kalmıs arastırın ıstersenız esım amelıyat oldu oysa ılerı hızlı yuzde 10 yavas ılerı yuzde 50 ydı benım fsh yuksektı hep bakalım bu ay ne olacak
Ben eczaneden alıyorum , şehir dışına kargo ile de yolluyorlar bildiğim kadarıyla.Internet üzerinden siparis veren var mi ? Orijinal geldimi??
Eczanelerde daha pahali. Internette 170 180 tl yazıyor ama orjinal mi emin olamıyorum.Ben eczaneden alıyorum , şehir dışına kargo ile de yolluyorlar bildiğim kadarıyla.