Doktoruma msj attım bir gün ara ver o günkü durumuna bak aynı sorunları yaşayacak mısın dedi. Benimde ağzımda kum gibi kalıyor ama yapcak bişey yokAynı benim de cnm tansiyonum hep çok düşüktür zaten dediğin gibi bende de sersemlik yapıyordu.. bikaçgün sonra alışırsınız diye düşünüyorum ama, tadını da çok sevmemiştm ben ondan da aksattm:)
Bi ben çok sevdim herhalde :)Doktoruma msj attım bir gün ara ver o günkü durumuna bak aynı sorunları yaşayacak mısın dedi. Benimde ağzımda kum gibi kalıyor ama yapcak bişey yok
Ne çok soğuk ne çok sıcak olsun eriyoErise bende sevdim de erimiyor
Bir de öyle denerim eğer tansiyon sorunum o kaynaklı değilseNe çok soğuk ne çok sıcak olsun eriyo
Allah allah evlat için yapmadıgımız şey kalmadı hayırlı vakitte gelin artık minikler bekletmeyin anneleriniziBir de öyle denerim eğer tansiyon sorunum o kaynaklı değilse
Ben ekstradan vajinismus tedavisi görüyorumAllah allah evlat için yapmadıgımız şey kalmadı hayırlı vakitte gelin artık minikler bekletmeyin annelerinizi
Hadi bakalım 2. Ayım prowomen bitti 3 . kutu almadımarkadaslar mrb uzun zamandır burayı takıp edıyorum bende sıze yardımcı olmak ıstedım 7 aydır ıkıncı bebege hamıle kalmak ıstedım olmadı ılk cocuguma doktor esıme senın cocugunun olması cok zor varıkosol amelıyatı olmustu amelıyatın hıc bır ıse yaramadı dedı bende cocuk dusunmedıgım halde yaptım ve ılk ay hamıle kaldım şimdi 3,5 yasında ama ıkıncı cocugum 7 aydır olmuyor doktor bana da pro women verdı ve bende cok ıse yaradı yumurtamı buyuttu klomenle bıle benım yumurtam buyumemıstı yanında da esrofem dıye rahım kalınlastırıcı ılac verdı adetımın 13.gunu yumurtam 22mm olmustuı adetıme 5 gun var sonucu sıze soylıcem
25 inde yumurtlama oldu 24 ünde ilişki oldu 28 ine kadar olmadı tek ilişki oldu rabbim büyük ama bu ayı telef ettik galibayumurtanız buyudu mu zaten cok pahalı bır ılac yıne 2 kutu kullanmıssınız hamıleysem sonucu yazacam yarın adet olmam lazım en gec cumartesı bakalım artık
neden oyle bısey yaptınız keske 3 gun en azından 2 gun degerlendırseydınız yumurta mm soyledı ı doktor yumurtladıgınız doktor mu soyledı kendınız mı anladınız bana doktor soyleyınce benım pek akıntım olamdıgı ıcın yumurtlama testıyle teyıt ettım:)25 inde yumurtlama oldu 24 ünde ilişki oldu 28 ine kadar olmadı tek ilişki oldu rabbim büyük ama bu ayı telef ettik galiba