Kızlar bu konuda bende çok üzülüyorum.
2020 de evlendım
2 sene bebek istemedık sonra denedık oldu
Ama boş gebelık gecırdım
Arastıralım dedım neden böle oldu
Bikaç doktora gıttım
İlk gebeklerde böle olur takılmayın devam edın dedıler kürtaj oldum yola devam ettım. 3 ay sonra tekrar denemek ıstedım denedım bu sefer kimyasal oldu
Gene gıttım doktorlara bakın bısey normal deıl bellıkı dedım
Tahlıller yapıldı eşinizde sizde normalsınız devam dedıler. Tamam dedım ama bıraz dınlenmek ıstedım 8-9 ay gectı yıne ıstedım yıne oldu bu sefer kalp sesıne kdr duyduk ama kese işe bebek doğru orantılı gıtmedı bebeğin kalbi durdu sonuç gene kürtaj ve sorununuz yok devam dendı.O kdr mutsuzum kı dedım kı yanı 3 ayrı sonuçsuzluk kımsede olmamıstır herhalde 1 sene bıraktım kendımı.Sonra bu senenın nisan ayı gb bende adet duzensızlıgı başladı düzenli adetim düzensız oldu
Başka doktora gıttım tesadufen Allah ondan da razı olsun.Bırak dedı adeti o dğzrne gırer
Senın bu bebekler neden düşüo?
Ahh dedım bılsem kımse gıttıysem allahtandır deyıp gonderdıler benı dedım
Kadın güldü
Senın sıkıntın %99 pıhtılaşma gb gorunuı dedı
Ailede var mı diye sordu
Valla dedim babam 9 kardes ben 5 kardes en ufak ölü doğum yada düşük yok.Yok sen test ver dedı tamam gıttım test verdım 6 lı panel de 4 mutasyon cıktı meger bende 4 genımde pıhtılaşma varmıs bunlarda cenin in tutunmasını engelleyenlermıs.Ey buyuk allahım dedım önceden bir doktorda aklımda şu ampulu yaksa nolurdu..
Ee tamam sorunu anladık hadı olsun dedık bu seferde bebek olmuo
Çıldırcam
Hsg cektırdık sağ tüpde az bi genıslık cıktı ama sebebı hidrosalnks değilmiş dahs once gecırılmıs bı cıkolta kıstı genıslestmıs olabılır tüplerde genıslık var sorun yok dedı cevat bey.Derkennnnnn ben hazırandan berı 4 ay spontene 1 kere de klomenle denedım tutmadı Allah versin