Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
251
106
32
Herkese merhaba pro women kullanan var mı ?sizce folik asit ve diğer vitaminler açısından gebelik öncesi yeterli mi?? Bitkisel bir şeymiş çok da pahalı kullansam mı bilmiyorum doktor önerdi ama ilk defa duyuyorum. Yumurta gelişimi için çok iyi dedi.

Eklentiler

• prowomen-sase-30.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 2.215
BİR YERDE görmüştüm bu ilacı ama içeriği hakkında bildim yok tanıtımı yeni yapıldı ilacın bilgi sahibi olursanız bana lütfen bilgi verin haftaya amcama soracam eczacı o bilgisi yoksa da araştırır benim için araştırma sonucundan bilgi edinirsem paylaşırım sizinle

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bir şeyler öğrenince yazarım mutlaka

şuan kullandığın başka ilaç var mı
Adetim 17 gün gecikti gebe değilim tarlusal kullanıyorum söktürsün diye. Bide coraspin kullanıyorum iki tane kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bu sebeple coraspin kullanıyorum .. Femamed kullanıyordum folik asit ve vitamin için. En son gittiğim doktor prowomen daha doğal dedi.ona başlayacağım. Sen neler kullanıyorsun gebelik öykün var mı ilk kez mi gebelik olacak

benim çok karışık 3 tüp geçmişim var sıfır transfer sonrasında aşılama ile hamile kaldım kimaysal oldu şubatta doğal yolla hamile kaldım 6 haftalıkken kürtaj oldum kesede sorun vardı gelişmemiş gebelik denildi. benim bu süreçte deneyimlediğim birçok ilaç var . tüp dr yumurtaların kalitesiz dedi . bunun için qenzim kullandım e vitamini kullandım 3.tüpe öyle başladık 5.güne 1 embriyo gitti transfer tutunmaz diye iptal oldu . sonra aşılama oldum o dönemde keçi boynuzu pekmezi içtim hayıt tohumu çayıda içtim aslan pençesi çayı da içeriği karışık bitki çayının. sonra doğal yolla hamile kaldığımda omepa 3 kullandım. inofolic combi kullandım birde bence son 2 ilaç bana çok iyi geldi birde pekmezi unutmamak lazım ayrıca kilo da verdim 78lerden 68 e her düştüğümde hamile kaldım çok uzun oldu

Çok üzüldüm canım inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur ve inşallah yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. O içtiğin çaylar tohum falan hormonları bozabiliyormuş dikkatli kullan doktora danış mutlaka . İnfolic i de duydum iyiymiş ama bundan önceki doktor o sadece folik asit dedi femamed daha iyi dedi. En son gittiğim doktor da dediğim gibi prowomen femamedden daha iyi, ayrıca bitkisel ve yumurta kalitesini artırıyor dedi.

Çok sık içmiyorum hormonlarda şimdilik sıkıntı yok şükür. Aminnn canım hepimize 2.dediğin ilacı ilk kez duydum onu da araştırayım . Şimdi sen korunuyor musun peki

Çok sık içmiyorum hormonlarda şimdilik sıkıntı yok şükür. Aminnn canım hepimize 2.dediğin ilacı ilk kez duydum onu da araştırayım . Şimdi sen korunuyor musun peki
İnsan hayal kırıklığına uğrayınca dünyadaki bütün doktorlarla konuşmak , bütün ilaçları denemek istiyor sende kendimi gördüm canım.çok zor biliyorum çok zor bazıları istemeden çocuk sahibi oluyor bazıları hiçbir ilaç kullanmadan . Bu da bizim sınavımız . Sabır, umut .. Olacak inşallah. 3 aydır korunmuyoruz canım . Halaa adet olmadım doktor sıkıntı yok rahminde dedi ama bilmiyorum ne olacak

3 aydır adet olmadıysan tarlusal niye vermedi sana . Başka bir drye gitsene fikir almak için . Ben eskiden çok kötüydüm şimdi iyiyim bazı şeyleri odaklı yaşamışım kısmette varsa olur yoksa zaten yapacak birşey yok

Orda bi karışıklık olmuş 18 gündür adet olmuyorum,3 aydır korunmuyoruz . Ben de daha iyiyim odaklanmıyorum böyle daha huzurluyum dediğin gibi kısmette varsa olur hayırlısıyla

Yumurtaların iyileştiğini söyledi bu ilacın etkisidir diye düşünüyorum çünkü yumurta geliştirecek başka bir şey kullanmıyorum
Çok sevindim canım. Yumurtalar için kompleks gıdalar tuketmeni öneririm bir arkadaşın arkadaşı kadın doğumcu organik süt bulursan ondan tüket çok faydası oluyor. Arada gelişmeleri yazarsan sevinirim. Elimdekiler bitince bende kullanmayı düşünüyorum

Süt alıp yoğurt yapıyorum ama süt iki gün sonra kokmaya başlıyor her gün de taze süt almıyorum aslında almak lazım umarım yoğurt da iş görür. Prowomen hepsinden iyi dedi içeriğine dikkat edince çok zengin bir içeriği var. Kullanmanı tavsiye ederim canım onu içince ilaç içiyormuşsun hissinden çok meyve suyu içiyormuşsun gibi hissediyorsun. Portakal suyu gibi tadı.ayrıca bazen kuru incir , keçiboynuzu da yiyorum bakalım kısmet . Gelişme olursa yazarım canım

Keçi boynuzu kalsiyum deposu bende pekmezini içiyorum tahin ile birde kabak çekirdeği yiyorum aslında yaptığım çok şey var hem kilo veriyorum hem de sağlıklı besleniyoum. Süt kokmaz aslında nasıl kokuyor ağzını açık mı bırakıyorsun. Annem cam kavanozda ağzı kapalı saklar 1 hafta kalır dolapta . Icerigi araştırdım bugün çok sağlam vitaminler var ama omega 3 yok içinde o da çok önemli aslında

Sanırım dikkatsiz saklıyorum dolapta ona dikkat edeyim .Ben kilo alıyorum Omega 3 için düzenli balık yemek yetmez mi ki

Merhaba kızlar..
bende 15-20 gündür falan prowomen kullanıyorum.
geçenlerde doktora gittim, yumurta rezervimin az olduğunu söyledi. yaşım 26, amh 1,44 çıkmış.
prowomen kullan bakalım bu ay demişti.
sanırım yeni bir ilaç, çok kullanana rastlamadım. siz kullanıyor musunuz son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…