Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bence gebelik öncesinde basla icin rahat eder. Ben korunmayı bırakmadan 1 ay önce kullanmaya başladım. Folattro verdi bana da doktorum. 30lusundansa 90lisi daha uygun fiyatlı dedi onu aldım

Doktor yok dedi ama beta HCG de 0.298 ama bazı kadınlar 2. Regli geldiğinde çıktı BNm ki falan deyince
Hissettiğin bir belirtin var mı canım,yarın testi tekrarlayıp adaçayı içebilirsin eğer yoksa

SelamünaleykümAllah bağışlarsa 2evladım var,eşimin aşırı ısrarlarıyla 3.çocuğa niyetlendik martta düşük yaptım ve 5aydır olmayınca dikkatimi çekti üstelik artık regli çok az oluyorum 3.günde bitiyordu,kürtajdan sonra değişiklik oldu bende hormon tedti yaptırfım fsh 12.3çıktı doktorum prowomen verdi bugün başladım,önce sağlık Allahın izniyle reglim eskisine döner inşallah,doktoruma sormaya unuttuğum bişey var bu ilacı kullanırken korunmalımıyızAllah herkesin güzel gönlüne göre versin,her zaman önce sağlık olsun

Evlatlarınızı rabbim bagışlasın . hayır zaten bu yumurtlama sağlıyor sağlıklı gebelik için kullanıyorsunuz :)

Merhaba arkadaşlar
Bu ilacı kullanıp tansiyon sorunu yaşayan oldu mu? Daha önce 2 ay kullandım ama yanında ekstra ilaçlar vardı sıkıntı olmadı. Şuan tek olarak içiyorum.3 gün oldu tansiyonum düşüyor galiba. Mide bulantısı ve sersemlik hissi var.

Ben epey uzun süre kullandm 7-8ayı bulmuştur ama tansiyonumu düşürdü çok da mide bulantısı yaptı bende de ondan sürekli kullandım dersem yalan olur.. sonradan başka doktora geçtim değiştirdi allahtan ilaçları vitaminleri..

İlk başladığımda inofolic combi, devit 3 birde ikili balık yağı kullandım.ilacın adını hatırlamıyorum. Şimdi tek kullanıyorum 3 gün oldu. Tansiyonum normalde de düşüktür ilaçtan sonra böyle bulantı sersemlik olmaya başladı. Stresten mi neyden anlayamadım

Ne kullanıyorsunuz şuan
Şuan prowomana eşdeğer gonamax ve omegaq10 alıyorm yanında dhea da var.. prowomanın aslında yararını vücutta hissettm saç dökülmesinden tutun da dirençli hissetmeye kadar ama içtikten aonra illa bi baş ağrısı mide bulantısı hissettiriyordu bana, bünyemle de ilgili olabilir. Hap şeklinde daha rahat oldu benim için

Aynı benim de cnm tansiyonum hep çok düşüktür zaten dediğin gibi bende de sersemlik yapıyordu.. bikaçgün sonra alışırsınız diye düşünüyorum ama, tadını da çok sevmemiştm ben ondan da aksattm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…