Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bnde prowomen kullanıyorum bulunduğum ilin en iyi doktoru verdi hatta 2 kutu bitir dedi bi de b12 kan pıhtılaşması çıktı coraspin alıyorum aynı zmnda Rabbim herşeyin hayırlısını versn

kızlar prowomen kullanıyorum nerdeyse iki aydır dün beta hcg değerim 582 çıktı henüz doktora gitmedim bat 10 ocak acaba kullanmaya devam etmeli miyim zararı olur mu benim 3 kimyasalım vardı bu yüzden vermişti doktor ama bundan da emin değilim henüz

Ben daha yeni başladım beş gün oldu doktorum bununla hamile kalan çok hastam var dedi ama ilacı içipte çok memnun olana rastlamadım. İnfolicde içtim iki ay fakat bir sonuç elde edemedim evleneli bir yıl olacak on aydır istiyoruz ama bir türlü sonuca ulaşamadım her ay heyecanla bekleyip hüsranla karşılaşmak çok üzücü

sana neden verdi kuzum mesela benim 3 kimyasalım oldu bu yüzden önerdi şu an 2 ay olcak içmeye başlayalı betam dün 582 çıktı ama umarım kimysal değildir bu da

sana neden verdi kuzum mesela benim 3 kimyasalım oldu bu yüzden önerdi şu an 2 ay olcak içmeye başlayalı betam dün 582 çıktı ama umarım kimysal değildir bu da
Bilmiyorum hormonlarım herşeym normal çıkıyor ben hiç hamile de kalamadım belki o yüzden vermiştir. Umarım değilsindir sağlıkla alırsın kucağına Allah isteyen herkese nasip etsin

Doktorum bana 57 kilo olmama rağmen bir iki kilo vermemi ve sabah akşam yürüyüş yapmamı tavsiye etti. Sizin doktorunuz birşey söyledi mi acaba
yok kuzum 1.60 boy 52 kilom bişey demedi bana sadece 3 kimysal sebebiyle verdi prowomen hatta eşime de promen k önerdi oda içiyor

Bilmiyorum hormonlarım herşeym normal çıkıyor ben hiç hamile de kalamadım belki o yüzden vermiştir. Umarım değilsindir sağlıkla alırsın kucağına Allah isteyen herkese nasip etsin
amin kuzum Allah ım isteyen herkese versin inşallah

Nasıl bişey bilmiyorum bu ya insan düşündükçe strese giriyo ister istemez üzülüyorum düşünme diyorlar ama elimde değil
insanın elinde olmuyor valla kuzum herşeyi düşünüyorsun her şey geliyor aklına şimdi yarın ben kan vericem mesela artmış mı diye aklımdan geçmeyen yok valla inşallah sağlıklı artmıştır

Insallah bu sefer turnayi gözünden vurmussundur canim. Saglikli olmasini diliyorum. Rabbim aratmasin cümlemize.

2041 çıktı 3 kimyasalın üzerine gerçekten müthiş bir sonuç prowomen bence çok işe yaramış
Canım tebrik ediyorum benim de biri Haziran diğeri kasım iki kimyasalım var Çare arıyorum. Bu süreçte neler yaptığını benimle paylaşırsan duacın olurum Ben de prowomen alayım. Sen eşine de kullandırdın mı Promen? Hsg çektirmiş miydin? Bir de kan pıhtılaşması gibi testler yaptırdın mı? Çok soru sordum hakkını helal et Fırsat bulup da yanıtlarsan hepsini çok memnun olurum. Ben bu ay hsg çektirdim 4mm septum(polip) çıktı. Doktor bunda sorun olmadığını söyledi ama bilemiyorum. Bir de sağ tüpüm kapalı çıktı o açıldı hsg sırasında. Bildiğim başka sorunum yok. Eşimin testleri gayet iyi geldi. Sorun nerde çözemedim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…