- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 42
bende kullanıyorum 2 ay olacakProwomen hala kullanıyor musunuz acaba
sana neden verdi kuzum mesela benim 3 kimyasalım oldu bu yüzden önerdi şu an 2 ay olcak içmeye başlayalı betam dün 582 çıktı ama umarım kimysal değildir bu daBen daha yeni başladım beş gün oldu doktorum bununla hamile kalan çok hastam var dedi ama ilacı içipte çok memnun olana rastlamadım. İnfolicde içtim iki ay fakat bir sonuç elde edemedim evleneli bir yıl olacak on aydır istiyoruz ama bir türlü sonuca ulaşamadım her ay heyecanla bekleyip hüsranla karşılaşmak çok üzücü
Doktorum bana 57 kilo olmama rağmen bir iki kilo vermemi ve sabah akşam yürüyüş yapmamı tavsiye etti. Sizin doktorunuz birşey söyledi mi acababende kullanıyorum 2 ay olacak
Bilmiyorum hormonlarım herşeym normal çıkıyor ben hiç hamile de kalamadım belki o yüzden vermiştir. Umarım değilsindir sağlıkla alırsın kucağına Allah isteyen herkese nasip etsinsana neden verdi kuzum mesela benim 3 kimyasalım oldu bu yüzden önerdi şu an 2 ay olcak içmeye başlayalı betam dün 582 çıktı ama umarım kimysal değildir bu da
yok kuzum 1.60 boy 52 kilom bişey demedi bana sadece 3 kimysal sebebiyle verdi prowomen hatta eşime de promen k önerdi oda içiyorDoktorum bana 57 kilo olmama rağmen bir iki kilo vermemi ve sabah akşam yürüyüş yapmamı tavsiye etti. Sizin doktorunuz birşey söyledi mi acaba
amin kuzum Allah ım isteyen herkese versin inşallahBilmiyorum hormonlarım herşeym normal çıkıyor ben hiç hamile de kalamadım belki o yüzden vermiştir. Umarım değilsindir sağlıkla alırsın kucağına Allah isteyen herkese nasip etsin
Nasıl bişey bilmiyorum bu ya insan düşündükçe strese giriyo ister istemez üzülüyorum düşünme diyorlar ama elimde değilyok kuzum 1.60 boy 52 kilom bişey demedi bana sadece 3 kimysal sebebiyle verdi prowomen hatta eşime de promen k önerdi oda içiyor
insanın elinde olmuyor valla kuzum herşeyi düşünüyorsun her şey geliyor aklına şimdi yarın ben kan vericem mesela artmış mı diye aklımdan geçmeyen yok valla inşallah sağlıklı artmıştırNasıl bişey bilmiyorum bu ya insan düşündükçe strese giriyo ister istemez üzülüyorum düşünme diyorlar ama elimde değil
Insallah bu sefer turnayi gözünden vurmussundur canim. Saglikli olmasini diliyorum. Rabbim aratmasin cümlemize.insanın elinde olmuyor valla kuzum herşeyi düşünüyorsun her şey geliyor aklına şimdi yarın ben kan vericem mesela artmış mı diye aklımdan geçmeyen yok valla inşallah sağlıklı artmıştır
inşallah kuzumInsallah bu sefer turnayi gözünden vurmussundur canim. Saglikli olmasini diliyorum. Rabbim aratmasin cümlemize.
Noldu canım gittin mi doktora umarım sonuçların artmıştırinsanın elinde olmuyor valla kuzum herşeyi düşünüyorsun her şey geliyor aklına şimdi yarın ben kan vericem mesela artmış mı diye aklımdan geçmeyen yok valla inşallah sağlıklı artmıştır
Şimdi kan verdim canım bekliyorum bir saate çıkar inşallah artmıştırNoldu canım gittin mi doktora umarım sonuçların artmıştır
Merhaba merak ettim sonucunuzuŞimdi kan verdim canım bekliyorum bir saate çıkar inşallah artmıştır
2041 çıktıMerhaba merak ettim sonucunuzu
Canım tebrik ediyorum benim de biri Haziran diğeri kasım iki kimyasalım var2041 çıktı3 kimyasalın üzerine gerçekten müthiş bir sonuç prowomen bence çok işe yaramış