Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Promotil women kullaniyorum bende 2. Haftam falan yeni daha

Aynı benim de cnm tansiyonum hep çok düşüktür zaten dediğin gibi bende de sersemlik yapıyordu.. bikaçgün sonra alışırsınız diye düşünüyorum ama, tadını da çok sevmemiştm ben ondan da aksattm:)
Doktoruma msj attım bir gün ara ver o günkü durumuna bak aynı sorunları yaşayacak mısın dedi. Benimde ağzımda kum gibi kalıyor ama yapcak bişey yok

arkadaslar mrb uzun zamandır burayı takıp edıyorum bende sıze yardımcı olmak ıstedım 7 aydır ıkıncı bebege hamıle kalmak ıstedım olmadı ılk cocuguma doktor esıme senın cocugunun olması cok zor varıkosol amelıyatı olmustu amelıyatın hıc bır ıse yaramadı dedı bende cocuk dusunmedıgım halde yaptım ve ılk ay hamıle kaldım şimdi 3,5 yasında ama ıkıncı cocugum 7 aydır olmuyor doktor bana da pro women verdı ve bende cok ıse yaradı yumurtamı buyuttu klomenle bıle benım yumurtam buyumemıstı yanında da esrofem dıye rahım kalınlastırıcı ılac verdı adetımın 13.gunu yumurtam 22mm olmustuı adetıme 5 gun var sonucu sıze soylıcem

bu arada doktora ılk gıttıgımde fsh m 11 sonra 13 sonra klomen kıst yaptı dogum kontrol kullandım yasmın 7 ye dustu en son yaptım 14 tu devlet bana tup bebek dedı ozele gıttım cok ıyı bır doktor buldum normal surecı takıp edecez dedı klomen vermedı amh testı yaptı 1 cıktı progesteron testı 4 tu ama adetın 21.gunu yaptım oysa yumurtlamadan 1 hafta sonra yapılacaktı yıne bunu yapan devlet yumurtladıgımı yumurtlama testlerınden anlıyordum.sonra ozele gıttım ultrosonda yumurtam buyudu ve progestronom 19,38 yukseldı ve goguslerımde 1 haftadır agrı var

bılmıyenlere de soylıcem hayıt otu ıctım testere dıslı aslan pencesı hıc bırı ıse yaramadı hatta benım duzenımı bozdular

arkadaslar mrb uzun zamandır burayı takıp edıyorum bende sıze yardımcı olmak ıstedım 7 aydır ıkıncı bebege hamıle kalmak ıstedım olmadı ılk cocuguma doktor esıme senın cocugunun olması cok zor varıkosol amelıyatı olmustu amelıyatın hıc bır ıse yaramadı dedı bende cocuk dusunmedıgım halde yaptım ve ılk ay hamıle kaldım şimdi 3,5 yasında ama ıkıncı cocugum 7 aydır olmuyor doktor bana da pro women verdı ve bende cok ıse yaradı yumurtamı buyuttu klomenle bıle benım yumurtam buyumemıstı yanında da esrofem dıye rahım kalınlastırıcı ılac verdı adetımın 13.gunu yumurtam 22mm olmustuı adetıme 5 gun var sonucu sıze soylıcem
Hadi bakalım 2. Ayım prowomen bitti 3 . kutu almadım

cocuk ıs
25 inde yumurtlama oldu 24 ünde ilişki oldu 28 ine kadar olmadı tek ilişki oldu rabbim büyük ama bu ayı telef ettik galiba
neden oyle bısey yaptınız keske 3 gun en azından 2 gun degerlendırseydınız yumurta mm soyledı ı doktor yumurtladıgınız doktor mu soyledı kendınız mı anladınız bana doktor soyleyınce benım pek akıntım olamdıgı ıcın yumurtlama testıyle teyıt ettım:)

uzulmeyın belkı olur valla ben ılk cocukta hıc dogru duzgun degerlendırmeden hamıle kaldım 7 aydır kalamayınca ona nasıl kalmısım dıye hayret edıyorum

sız kac aydır hamıle kalmak ıstıyorsunuz hormonlarınızda sıkıntı var mı baska prowomwn kullanan yok galıba arkadaslar kullananlar aydınlatsın bızı

X