Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3/6 ay arası düzenli kullanırsanız etkisi gerçekten büyük yanında teatrio kapsül alırsanız ikisi combo oluyor tavsiye ederim. 3,5 kutu kullanımında gebe kaldım ama kimyasal oldu. Tüp bebeğe başladım çok şükr 1 tanede olsa sağlıklı ve kaliteli embriyom oldu. Bana inanın çok ama çok etkisi var. Aynı doktora giden birçok kişi bunu kullanıyor ve herkes memnun.
Teatrio ile birlikte kullandınız da bile kimyasal gebelik mi oldu. Bende teatrio kullanıyordum.kabizlik sorun oluyor du.baska bir doktor da bunu verdi bugün başladım iyi olur inşallah

3/6 ay arası düzenli kullanırsanız etkisi gerçekten büyük yanında teatrio kapsül alırsanız ikisi combo oluyor tavsiye ederim. 3,5 kutu kullanımında gebe kaldım ama kimyasal oldu. Tüp bebeğe başladım çok şükr 1 tanede olsa sağlıklı ve kaliteli embriyom oldu. Bana inanın çok ama çok etkisi var. Aynı doktora giden birçok kişi bunu kullanıyor ve herkes memnun.
Teatrio ile birlikte kullandınız da bile kimyasal gebelik mi oldu. Bende teatrio kullanıyordum.kabizlik sorun oluyor du.baska bir doktor da bunu verdi bugün başladım iyi olur.ikisi beraber kullanıldığında bir problem olurmu acaba

Merhaba, bugün bende dr tavsiyesi ile aldım bu takviyeyi. Pko olduğu için insülin direnci ilaçla birlikte kullanacağım. Sormak istediğim pko olup güzel haber alındı mı

X