- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
37 yasındatum amh 0. 8 di. Tüp bebekçiler aşırı rezerv azlığı dedi. Tedavi başarısı bıle düşük dendi. Ben de başka dra gıttım. Prowomanı 4 ay kullan dedi. 1 kutu kullandım ama hiç inancım yoktu cunku tum drlR normal asla olmaz diyordu bir de zaten cocugum var dedım kafamdan bebek dusunce sını attım. 1 kutu bitince hamıle oldugumu öğrendım. İnşşalh sağsalım kucagıma alırım. Allah olmayan herkese versinProwomenle hamile kaldiniz mi ileri yaslardada etkisi oluyor mu kullananlar yazarsa sevinirim
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin .bende doktora gittigimde yasimdan dolayi yumurtalik yaslanmasi var olmaz dedi tup bebekle belki diyince zaten cocugum var bide maddi olarak kulfet diye ustunde durmadim bir yildir akisina biraktim olmadi sonra nette arastirirken prowomeni gordum kendim netten aldim oyle kullaniyorum ins faydasini gorurum umut oldunuz cok saolun Allah isteyen herkese nasip etsin37 yasındatum amh 0. 8 di. Tüp bebekçiler aşırı rezerv azlığı dedi. Tedavi başarısı bıle düşük dendi. Ben de başka dra gıttım. Prowomanı 4 ay kullan dedi. 1 kutu kullandım ama hiç inancım yoktu cunku tum drlR normal asla olmaz diyordu bir de zaten cocugum var dedım kafamdan bebek dusunce sını attım. 1 kutu bitince hamıle oldugumu öğrendım. İnşşalh sağsalım kucagıma alırım. Allah olmayan herkese versin
Haziran uğurlu gelir inşallah hepimizeBende pro woman kullandım ayni zamanda soğan kürü yaptım ama olmadı bu ay
Burda kullanip faydasini gorenler oldu bende bu ay basladim gorcez bakalim ise yariyomu doktorlar 3 ay dioBize de onermişti baska bir doktor biz almadik hiçbir etkisi yok diye duymuştum bosuna para vermeye gerek görmedik
çok ümitliydim ama adet oldum malesef bugun.Umarım senden güzel haber gelirIns gunler gecmiyoki beklerken
Benimde bata 5 gun var ins tutar bekliyorum bakalim saolçok ümitliydim ama adet oldum malesef bugun.Umarım senden güzel haber gelir
Ne zaman başladınız kullanmaya adet döneminde mi yoksa yumurtlama döneminde miMerhaba bu ilaçtan sonra hamile kaldım ama 3. defa yine kaybettim kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bence kullanmaya değer. Her şey gönlünüzce olsun
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz , sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, prowoman katkısı oldumuHerkese merhaba kızlar, benim 5. kutum bitecek bu ay sonunda. Gebelik için engel teşkil eden bir sorunumuz yoktu süreci hızlandırmak adına önermişti doktorum. 5 aydır hamiş olamadım ama içeriğindeki vitaminler den sanırım bağışıklık sistemim kuvvetlendi 0 hastalıkla kış bitiyor :)) En azından bu işe yaradı
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , direkt olarak katkısı oldu mu emin değilim açıkcası ama yardımcı bir etken olduğuna inanıyorum.hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz , sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, prowoman katkısı oldumu
Üzülmeyin lütfeniçindeki vitaminler çok güzel bağışıklık sistemini yükseltiyor hastalıklara karşı güçlendiriyor ama malesef hamile kalmakta etkisi çok yavaş.Her sabah kalkar kalkmaz içmeyi artık içim almıyor ümidim de kalmadı hamile kalabileceğime dair
Yumurta kalitesini arttırmayı hedefliyor :)Yumurta kalitesini arttırmak için mi bu takviye yoksa regl düzensizliği için mi?
Ne zaman başladınız kullanmaya adet döneminde mi yoksa yumurtlama dönemind
Teşekkür ederimYumurta kalitesini arttırmayı hedefliyor :)