Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prowomenle hamile kaldiniz mi ileri yaslardada etkisi oluyor mu kullananlar yazarsa sevinirim
37 yasındatum amh 0. 8 di. Tüp bebekçiler aşırı rezerv azlığı dedi. Tedavi başarısı bıle düşük dendi. Ben de başka dra gıttım. Prowomanı 4 ay kullan dedi. 1 kutu kullandım ama hiç inancım yoktu cunku tum drlR normal asla olmaz diyordu bir de zaten cocugum var dedım kafamdan bebek dusunce sını attım. 1 kutu bitince hamıle oldugumu öğrendım. İnşşalh sağsalım kucagıma alırım. Allah olmayan herkese versin

Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin .bende doktora gittigimde yasimdan dolayi yumurtalik yaslanmasi var olmaz dedi tup bebekle belki diyince zaten cocugum var bide maddi olarak kulfet diye ustunde durmadim bir yildir akisina biraktim olmadi sonra nette arastirirken prowomeni gordum kendim netten aldim oyle kullaniyorum ins faydasini gorurum umut oldunuz cok saolun Allah isteyen herkese nasip etsin

Bize de onermişti baska bir doktor biz almadik hiçbir etkisi yok diye duymuştum bosuna para vermeye gerek görmedik

Merhabalar! Benim 1 ay oldu prowomen kullanmaya başlayalı.Hergün aynı saatte ve her gün sektirmeden kullanamasam da ikinci kutuya yeni başladım.İçeriğini epey inceledim ve muadilleriyle karşılaştırdığımda güzel bir kombinasyon bence.

Benim 7-8 aydır saçlarım tutam tutam dökülüyordu , neler neler denedim olmadı.Dermatologa da gittiysem de aşırı dökülme kesilmemişti.Saçlarımın yarısını kaybetmiştim.Yaşamayan ne demek istediğimi anlayamaz.Normal dışı bir dökülmeydi yaşadığım.Ve aylarca hiç hızı kesilmeyen bir dökülme. Prowomeni infertilite için kullanmaya başlamıştım ama ilginçtir saç dökülmem durdu.Bence faydası oluyor bünyeye.
Kimi arkadaşların hamile haberlerini okumak ümit verici. Pes etmemek lazım.Herkes ilk ayda bu ürünle hamile kalamayabilir.Zaman tanımak lazım bünyeye de.Eğer hamileliğe engel fizyolojik patolojik ya da endokrinal bir engel yoksa tabi.

Merhaba bu ilaçtan sonra hamile kaldım ama 3. defa yine kaybettim kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bence kullanmaya değer. Her şey gönlünüzce olsun
Ne zaman başladınız kullanmaya adet döneminde mi yoksa yumurtlama döneminde mi

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz , sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, prowoman katkısı oldumu

merhabalar.. bende bu ay başladım hem eşim hem kendim kullanıyorum,faydasını göreceiz inş.. prowomanı kullanmaya başlayınca foliği bıraktım.. içerisnde folik de var..

içindeki vitaminler çok güzel bağışıklık sistemini yükseltiyor hastalıklara karşı güçlendiriyor ama malesef hamile kalmakta etkisi çok yavaş.Her sabah kalkar kalkmaz içmeyi artık içim almıyor ümidim de kalmadı hamile kalabileceğime dair

Üzülmeyin lütfen Bende aylar süren bekleyişten sonra ancak hamile kalabildim. İnanın ki sağlık açısından hiçbir probleminiz olmasa dahi bu minik bedenler geleceği zamanı kendileri seçiyorlar en yok artık bu ay olmaz dediğiniz ay bir bakmışşınız ömürlük misafiriniz çoktan sizinle

Yumurta kalitesini arttırmak için mi bu takviye yoksa regl düzensizliği için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…