- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geç etkisini gösteriyor vücutta.tabi olacağı varsa olur Allah bilir zamanını ama bizde kullandığımız için hemen ümitlenmeyin insan çok üzülüyor. : ( 5.aydan sonra ilacımızı değiştrdik bizede doktor söylemişti ilk 3 ay zaten birşey beklemeyin diye.Sizin değerleriniz daha iyidir eylülde olur inşallahKarı koca bu ay promen k ve prowomen aldık bakalım eylül bize ne getirecek
İlaç derken bu gıda takviye ürünlerini mi değiştirdiğinizi belirtmek istediniz ?Doktorunuz en fazla kaç ay kullanınız dedi ? Bazı dr lar en çok 3 ay kullanın diyor.çok geç etkisini gösteriyor vücutta.tabi olacağı varsa olur Allah bilir zamanını ama bizde kullandığımız için hemen ümitlenmeyin insan çok üzülüyor. : ( 5.aydan sonra ilacımızı değiştrdik bizede doktor söylemişti ilk 3 ay zaten birşey beklemeyin diye.Sizin değerleriniz daha iyidir eylülde olur inşallah
Sizin bebiş var mı şimdiçok geç etkisini gösteriyor vücutta.tabi olacağı varsa olur Allah bilir zamanını ama bizde kullandığımız için hemen ümitlenmeyin insan çok üzülüyor. : ( 5.aydan sonra ilacımızı değiştrdik bizede doktor söylemişti ilk 3 ay zaten birşey beklemeyin diye.Sizin değerleriniz daha iyidir eylülde olur inşallah
Siz şuan kullanıyor musunuzİlaç derken bu gıda takviye ürünlerini mi değiştirdiğinizi belirtmek istediniz ?Doktorunuz en fazla kaç ay kullanınız dedi ? Bazı dr lar en çok 3 ay kullanın diyor.
Açıklanamayan infertilite , yaş faktörü , erkek infertilitesi gibi ekstra durumlarda sorun daha da zorluyor insanı.Keşke geç etki gösterse bile , etki gösterebileceğini bilebilsek :) .5 aya da razıyım .Nasipse 1 ay kullanınca da oluyor değilse 1sene de kullansak ......
Kullanıyorum.Siz şuan kullanıyor musunuz
Yok henüz .Sizin bebiş var mı şimdi
Pardon ya bu soruda bana sorulmuş gibi okumuşumSizin bebiş var mı şimdi
yok cnm malesef .Hala takviyelere,vitaminlere devam ediyoruz.Sizin bebiş var mı şimdi
bizimki en fazla 5 ay kullanın dedi.Zaten 2 ayda anca etki edip yumurtada ve spermde gelişme oluyormuş.Bizim olmayınca zaman kaybetmeyin tüp bebek yapalım demen dedi doktorum ama eşimin spermleri düzelmeden de tüp bebek denemek daha yıpratıcı olur bizim için maddi manevi diye düşünüyoruz.O nedenle benden ilacı kesti şimdi tamamen sperm morfoloji düzelten ,kaliteli sperm üretimini sağlayan bir takviye önerdi ona başladık cnm .İlaç derken bu gıda takviye ürünlerini mi değiştirdiğinizi belirtmek istediniz ?Doktorunuz en fazla kaç ay kullanınız dedi ? Bazı dr lar en çok 3 ay kullanın diyor.
Açıklanamayan infertilite , yaş faktörü , erkek infertilitesi gibi ekstra durumlarda sorun daha da zorluyor insanı.Keşke geç etki gösterse bile , etki gösterebileceğini bilebilsek :) .5 aya da razıyım .Nasipse 1 ay kullanınca da oluyor değilse 1sene de kullansak ......
Benim son kutum işte elimdeki cnm .bi 3 tane felan var onu da içince bitiyor benim tedavim.Eşime ağırlık vericez : )Siz şuan kullanıyor musunuz
Eşine hangi ürünü önerdi doktorun ?bizimki en fazla 5 ay kullanın dedi.Zaten 2 ayda anca etki edip yumurtada ve spermde gelişme oluyormuş.Bizim olmayınca zaman kaybetmeyin tüp bebek yapalım demen dedi doktorum ama eşimin spermleri düzelmeden de tüp bebek denemek daha yıpratıcı olur bizim için maddi manevi diye düşünüyoruz.O nedenle benden ilacı kesti şimdi tamamen sperm morfoloji düzelten ,kaliteli sperm üretimini sağlayan bir takviye önerdi ona başladık cnm .
E hepimiz bütünüz :)Pardon ya bu soruda bana sorulmuş gibi okumuşum
Hangi takviye canımbizimki en fazla 5 ay kullanın dedi.Zaten 2 ayda anca etki edip yumurtada ve spermde gelişme oluyormuş.Bizim olmayınca zaman kaybetmeyin tüp bebek yapalım demen dedi doktorum ama eşimin spermleri düzelmeden de tüp bebek denemek daha yıpratıcı olur bizim için maddi manevi diye düşünüyoruz.O nedenle benden ilacı kesti şimdi tamamen sperm morfoloji düzelten ,kaliteli sperm üretimini sağlayan bir takviye önerdi ona başladık cnm .
Hoşgeldin kervanaIlk defa duydum meraktan geldim kızlar
Hosbuldum canim ❤Hoşgeldin kervana
Sizde bizim gibi sıkıntılı mısınHosbuldum canim ❤