- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
Ben sadece bir kutu kullandım ve kutu tam bitmeden hamıle kaldım. Ben de rezerv azlıgı var ve amh 0.5..tüp bebekçiler bıle 0.5 amhlık yumurtan yok tüp bebek zor tutar demişlerdi. Bir Dr aslında tup bebek ı ama önce hastalarına 3 ay bu ılacı kullandırıyo. Bırsuru kısı hamile kaldı dedı.Slm kizlar bende 3 ay klomen ve 3 ayda femara kullandim doktorum bu defa iki kutu klomen ve bu ilaci verdi sizce nasil bi olac
Ben sadece bir kutu kullandım ve kutu tam bitmeden hamıle kaldım. Ben de rezerv azlıgı var ve amh 0.5..tüp bebekçiler bıle 0.5 amhlık yumurtan yok tüp bebek zor tutar demişlerdi. Bir Dr aslında tup bebek ı ama önce hastalarına 3 ay bu ılacı kullandırıyo. Bırsuru kısı hamile kaldı dedı.
Benim ilk cocugum tup bebek. Tedavıye başlamadan önce klomen kullandım ama Mİyom yaptı hem de rahmin tam ortasına. Tup bebek merkezi önce mıyomu aldı cunku yerı cok kotu dedi. Dr klomen yapmıstır dedı. 2.bebeğim normal oldu. 3.bebeği ben istedim drkara gittim. Amh 0.5 ve rezerv azlıgı ve kalitesi kotu cıkınca nasibim de yokmuş dedım. Tup bebek merkezleri bıle olumlu konusmadı zaten tup bebek yapamazdım. Tup bebek sureci yıpratıcı. Prowomana da inanarak baslamadım. Aman dedım ıc nolcak. 1 kutu bitmeden hamile kaldımDarısı başıma inşallah bunun iyi oldugunu dudm ama iki kutu klomen dedi ondan tereddütlüyüm biraz
Benim ilk cocugum tup bebek. Tedavıye başlamadan önce klomen kullandım ama Mİyom yaptı hem de rahmin tam ortasına. Tup bebek merkezi önce mıyomu aldı cunku yerı cok kotu dedi. Dr klomen yapmıstır dedı. 2.bebeğim normal oldu. 3.bebeği ben istedim drkara gittim. Amh 0.5 ve rezerv azlıgı ve kalitesi kotu cıkınca nasibim de yokmuş dedım. Tup bebek merkezleri bıle olumlu konusmadı zaten tup bebek yapamazdım. Tup bebek sureci yıpratıcı. Prowomana da inanarak baslamadım. Aman dedım ıc nolcak. 1 kutu bitmeden hamile kaldım
Bende kullanmıştım bana çok faydası olmadı. Sonradan doğal yoldab hiç beklemefiğim bi zaman hamile olduğumu öğrendim
Ben varım. Önceki yazdıklarımı okuyun lütfen. Bana öneren Dr da öyle unva ı olan bir Dr da degıl. Su an tup bebek egıtım alan bir Dr. Zaten bendeki sıkıntıyı ilk o buldu. Unlu tup bebek merkezleri bıle umut vermedi. Bu drum simdi gebe takibi mı de yapıyor. 3 ay kullan ne kaybedersin dedı. Unancsız sekılde kullandım 1 kutu bitmeden hamıle kaldım. Hemen ona gittim senın gıbı 9 hastam boyle kendiliğinden bunu kullanarak kaldı ıkı uc tanesi 42 yas ve uzerı... Bu almanyada yenu cukan ılaç. Ama nedense tup bebekculer hele bunu bir kullan demediKızlar bunu kullanan arkadaşlar var mı merak ettim bayağı iyi yorumlar var
Sağolasın canım. Bende doktora bı sorayım diyorum adet olunca gideceğim doktora yaklaşık 15 gün sonra kendiligimden alıp kullanamam herhalde reçete lazım dimiBen varım. Önceki yazdıklarımı okuyun lütfen. Bana öneren Dr da öyle unva ı olan bir Dr da degıl. Su an tup bebek egıtım alan bir Dr. Zaten bendeki sıkıntıyı ilk o buldu. Unlu tup bebek merkezleri bıle umut vermedi. Bu drum simdi gebe takibi mı de yapıyor. 3 ay kullan ne kaybedersin dedı. Unancsız sekılde kullandım 1 kutu bitmeden hamıle kaldım. Hemen ona gittim senın gıbı 9 hastam boyle kendiliğinden bunu kullanarak kaldı ıkı uc tanesi 42 yas ve uzerı... Bu almanyada yenu cukan ılaç. Ama nedense tup bebekculer hele bunu bir kullan demedi
Sağolasın canım. Bende doktora bı sorayım diyorum adet olunca gideceğim doktora yaklaşık 15 gün sonra kendiligimden alıp kullanamam herhalde reçete lazım dimi
Adet olunca gidicem doktora soracağım o zaman teşekkür ederim bilgi içinYok cnm reçetesiz satılıyo hem zaten tam ilaçta değil toz bişey suya karıp karıştırıp içiyorsun eczaneden alip direk kullana bilirsin ama doktorunada bi danış durumuna göre tavsiye eder
Adet olunca gidicem doktora soracağım o zaman teşekkür ederim bilgi için
İnşallah canım benim inşallah öyle olurRica ederim bende bu defa adet olunca doktora gidip başliyacam umarım bu ilaç ikimizede yarar ve hamile kalırız
Hayırlı olsun bebeğin canım,darısı bize olsun sağlıkla,aldığın sitenin adını özelden yada buradan yazabilir misin,en azından güvenilir olduğunu öğrenmiş olduk sendenAldım faturası berseyıyle geldi. Ilacı eczaneye gösterdim orjinal dedi zaten ılac firmasının sayfasından aldım.. Benım de aklıma gelmedi değil. Ama tup bebek 10 bini gecmiş bir de stres sıkıntıyı saymıyorum bile. Simdi baktım ılac deposundan 139 tlye almısım
Benım ilk cocugum tup bebek. İkinci kendiliğinden oldu. İkisi de erkek. Ben 3.yu cok istiyordum ıkı yıldır deniyorduk olmuyordu. Dra gittim rezerv azlıgı dedı amh ilk yıl 1.00 cıktı son yaptırdığım bu gecen Aralık 0.5 çıktı. Hemen tedavı tup bebek dediler. Bir tup bebekcı hıc ugrasmam yumurta kaliten 0.5 lik bıle degıl ben 1 tane yumurtayı zor göruyorum dedı. Cok agladim. Bır tup bebek ı omega 3 quanzım 10 kullan sonra tedavıye baslayalım dedı. Kullanmadım. Kafada bitirdim zaten ıkı cocugum var. Adetlerim ıyıce 30 gune cıkınca normal bir dra gittim. Anlattım herseyı nıye umutsuz oluyorsun ki 0.5 ve 0.2 amh ile cok hastam gebe kaldı. Kafandan cocuk duduncesını cıkar ve yeni bir ılac cıktı prowoman al kullan 3 ay dedı. Eczaneye sordum pahalı netten daha uygun aldım. Sadece 1 kutu bitirdim. 2.yı de al ayacaktım o kadar kafamdan cıkarmustım. Adet gecikince test yaptım allahım hamileyim. Bu prowoman bence cok faydalı 1 ay ıctım suya katılıyor portakal tadı var vitamin ılacı gıbı. Simdi 7 haftalık hamileyim kızlar.. Doktorum bu ılac la sende dahil 9 hastam gebe kaldı.. Hele ıkı tanesi 42 yasında. Tup bebekcıler bizim gıbı rezerv azlıgını hemen tedavıye almak ıcın ugrasıyor. Önce inanın ve cocuk fikrini cıkarın aklınızdan.. Çok bebek dıye kafaya taktıkça olmuyor
Merhaba hayırlı olsun öncelikle saglıcakla kucaklayın inşBen sadece bir kutu kullandım ve kutu tam bitmeden hamıle kaldım. Ben de rezerv azlıgı var ve amh 0.5..tüp bebekçiler bıle 0.5 amhlık yumurtan yok tüp bebek zor tutar demişlerdi. Bir Dr aslında tup bebek ı ama önce hastalarına 3 ay bu ılacı kullandırıyo. Bırsuru kısı hamile kaldı dedı.