Polikistik over demek. Bir yumurtalık durumu yapısıPco ne demek arkadaşlar
Pco ne demek arkadaşlar
Bende adetimden sonra başladım bu ay 2. Deyim inş faydasını görürümKızlar prowomenı başlama zamanı var mı adetin 6. Günündeyim klomeni tekrar kullanmak istemiyorum prowomenı yeni duydum dr la görüşmeden sizlere sorayım dedim bu ay için geç kalmış mı sayılıyorum hiç bir bilgim yok
merhaba,o son iki ilacın birisi inofolic sanırım diğeri nedir arkadaşım,bir de inofolic kaç ay kullandın,günde kaç kere içtin,benim çok karışık 3 tüp geçmişim var sıfır transfer sonrasında aşılama ile hamile kaldım kimaysal oldu şubatta doğal yolla hamile kaldım 6 haftalıkken kürtaj oldum kesede sorun vardı gelişmemiş gebelik denildi. benim bu süreçte deneyimlediğim birçok ilaç var . tüp dr yumurtaların kalitesiz dedi . bunun için qenzim kullandım e vitamini kullandım 3.tüpe öyle başladık 5.güne 1 embriyo gitti transfer tutunmaz diye iptal oldu . sonra aşılama oldum o dönemde keçi boynuzu pekmezi içtim hayıt tohumu çayıda içtim aslan pençesi çayı da içeriği karışık bitki çayının. sonra doğal yolla hamile kaldığımda omepa 3 kullandım. inofolic combi kullandım birde bence son 2 ilaç bana çok iyi geldi birde pekmezi unutmamak lazım ayrıca kilo da verdim 78lerden 68 e her düştüğümde hamile kaldım çok uzun oldu
2 ay kadar inofolic kullandım canım. sabah akşam kullanmıştım . omega 3 sanırım diğeri demerhaba,o son iki ilacın birisi inofolic sanırım diğeri nedir arkadaşım,bir de inofolic kaç ay kullandın,günde kaç kere içtin,
teşekkürler canım,bende kullandım ama kist yapıyor falan diye okuduğum için günde bir tane kullanmıştım2 ay kadar inofolic kullandım canım. sabah akşam kullanmıştım . omega 3 sanırım diğeri de
kist olayını duymadım hiçteşekkürler canım,bende kullandım ama kist yapıyor falan diye okuduğum için günde bir tane kullanmıştım
bende burda okumuştum,inofolic kullandım kist oldu diye,ondan korktum 1 tane içtim,zaten bugün doktorada sordum kist yaparmı diye yapmaz folic asit bu neden yapsın dedi,bende günde 2 tane içmeye başlayacağım,teşekkürler canımkist olayını duymadım hiç
MERHABA ARKADAŞIM BENİMDE AMH 0,42 ÇIKTI 38 YAŞINDAYIM AYNI DURUMDAYIZ DURUMUNU MERAK ETTİM YAZARMISIN BİRDE ADETİNİN 15.GÜNÜ 25 GÜN ARASI KULLANDIĞIN İLACI SÖYLERMİSİNSelam kızlar,
Benim de son 2 aydır adet düzensizliğim vardı. AMH değerim düşük çıktı 0.45 doktorum adet söktürücü verdi bunun yanında Prowomen'i önerdi. Dün içmeye başladım. Bunun yanında adet olunca 15. gün ve 25.gün arasında içmem gerekn bir ilaç daha var. Allah hayırlısını nasip etsin. Öncelikle kafamızın sakin olması gerekiyor sonrasında tevekkül... Allah hepimiz için hayırlı olanı versin inş... Bir gelişme olursa mutlaka buradan yazarım...
MERHABA ARKADAŞIM BENİMDE AMH 0,42 ÇIKTI 38 YAŞINDAYIM AYNI DURUMDAYIZ DURUMUNU MERAK ETTİM YAZARMISIN BİRDE ADETİNİN 15.GÜNÜ 25 GÜN ARASI KULLANDIĞIN İLACI SÖYLERMİSİN
Selam kizlar bende ilk defa adet baslancindan 16-25. Gunleri aarasinda duphaston kullandim ilac biteli 3 gun oldu yarin bugun yarin adet olmam lazimdi bugun olmadim bakalim yarin olucak miyim asiri bel agrim var kasik agrim var gogusler hafif aciyo sizliyo dislerimin etleri cekiliyo resmen agzimda damaklarim sisti zaten bu ilacin boyle etkileri varmiki ilk defa oluyo bende gebeliktende suphelenip umitlenmek istemiyorm sonra aglamaktan helak oluyorum iki seneyi geckindir deniyoruz hic kalamadim hamile
Selam kızlar. Bende bu ay prowomen kullanmaya başladım. Aralık ayında laparaskopi ile kapalı olan iki tüpümde açıldı. Bugün adetimin 28. Günü. İki gün önce iki damla kan gelmişti. Şimdide her an adet olcak gibi belirtilerim var. Rabbim kimseyi çok bekletmesin. Çok yıpratıcı bi süreç gerçekten her ay hayal kurup beklemek
Yok canim kullanmadim zaten ganola basladim asilama icin bakalim nasipSelam, ben Duphaston kullanırken hiç bu tarz şeyler yaşamadım. Acaba bir doktora sorsanız? Belki sizde olan etkileri farklıdır ve başka ilaca yönlendirir. Prowoman kullandınız mı hiç?
Gözün aydın...Benım ilk cocugum tup bebek. İkinci kendiliğinden oldu. İkisi de erkek. Ben 3.yu cok istiyordum ıkı yıldır deniyorduk olmuyordu. Dra gittim rezerv azlıgı dedı amh ilk yıl 1.00 cıktı son yaptırdığım bu gecen Aralık 0.5 çıktı. Hemen tedavı tup bebek dediler. Bir tup bebekcı hıc ugrasmam yumurta kaliten 0.5 lik bıle degıl ben 1 tane yumurtayı zor göruyorum dedı. Cok agladim. Bır tup bebek ı omega 3 quanzım 10 kullan sonra tedavıye baslayalım dedı. Kullanmadım. Kafada bitirdim zaten ıkı cocugum var. Adetlerim ıyıce 30 gune cıkınca normal bir dra gittim. Anlattım herseyı nıye umutsuz oluyorsun ki 0.5 ve 0.2 amh ile cok hastam gebe kaldı. Kafandan cocuk duduncesını cıkar ve yeni bir ılac cıktı prowoman al kullan 3 ay dedı. Eczaneye sordum pahalı netten daha uygun aldım. Sadece 1 kutu bitirdim. 2.yı de al ayacaktım o kadar kafamdan cıkarmustım. Adet gecikince test yaptım allahım hamileyim. Bu prowoman bence cok faydalı 1 ay ıctım suya katılıyor portakal tadı var vitamin ılacı gıbı. Simdi 7 haftalık hamileyim kızlar.. Doktorum bu ılac la sende dahil 9 hastam gebe kaldı.. Hele ıkı tanesi 42 yasında. Tup bebekcıler bizim gıbı rezerv azlıgını hemen tedavıye almak ıcın ugrasıyor. Önce inanın ve cocuk fikrini cıkarın aklınızdan.. Çok bebek dıye kafaya taktıkça olmuyor
Aldım faturası berseyıyle geldi. Ilacı eczaneye gösterdim orjinal dedi zaten ılac firmasının sayfasından aldım.. Benım de aklıma gelmedi değil. Ama tup bebek 10 bini gecmiş bir de stres sıkıntıyı saymıyorum bile. Simdi baktım ılac deposundan 139 tlye almısımGözün aydın...
Bende internette güvenemiyorum ordan daha ucuza geliyor