Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğiniz ne durumda? Pco muydunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Bende promotil kullanıyorum

Canım bende kullanıyorum bakalım 1 Aydan beri sonucu bende bekliyorum

Kızlar merhaba ben yeniyim bu vitamini kullandım prowomen 20 gün kullandım Regl tarihimde bıraktım ama 18gün oldu adet görmedim adetime 6gün geciktiğinde kan verdim gebelik yok dedi tarlusal verdi ama kullanmak içimden gelmedi böyle birşeyler yaşayan varmı

Merhaba prowomen K kullananlar sü an öneriyor musunuz bir faydası oldu mu ?
ben önermiyorum. açıkcası para tuzağı olduğunu düşünüyorum. bu ilaçtansa doğal yoldan incir kürü vs deneyin derim. doktorların ilaç firmaları ile anlaşıp hastalara bunu empoze ettiğini düşünüyorum kesinlikle..

Gebeliğiniz ne durumda? Pco muydunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Bende promotil kullanıyorum

Merhaba, şükür yolunda gidiyor şimdilik... 14. haftanın içindeyim ikiz bebeklere hamileyim :) PCO değildim sadece AMH değerim düştüğü için doktorum vermişti. eğer ihtiyacı olan varsa yarım kutu prowomanı isteyene gönderebilirim.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh, darısı biz bekleyenlerin başına.. kaç yaşındasınız, öncesinde ne kadar bir süreç beklediniz, bir de hiç aşılama tüp bebek falan oldu mu, çok sordum kusura bakmayın, insan pozitif şeyler okuyunca umutlanıyor, umutlanmak istiyor:)))

Kaç kutu kullandınız gebe kaldınız? Tedavi ile mi kendiliğinden mi?

Ay olur mu sorun tabii ki :) 37 yaşındayım. Aslında çok kısa anlatayım benim mart- nisan gibi adet düzensizliğim oldu. mayıs ayında doktora gittim ve benden AMH değerimi istedi (adetin 2. günü kan alarak bu hormona bakıyorlar bu hormon sizin gebe kalmanızı sağlayan yumurtalarınız durumu hakkında bilgi veriyor. ) benim değerim 0.45 çıktı.
1.4 ve üzerinde hamile kalma olasılığınız çokkk daha yüksekmiş. Doktorda bana erken menapoza girebilirsin eğer 2. çocuk istiyorsan, ya yumurtalarını dondur yada denemeye başla ama çocuğunun olmama durumu olabilir dedi. Prowoman önerdi. Bu takviye yumurtalarının kalitesini arttırır hamile kalma olasılığını yükseltir dedi. Haziran ayında 1 kutu bitirdim diğer kutuya başladığımda çok az içtim sonra bıraktım. Çünkü 2. çocuğa hazır olmadığımıza karar vermiştik ki Ekim ayında adet olmayınca hamile kaldığımı öğrendim. 8. hafta da ikiz olduğu kesinleşti. Gerçekten şok olduk...
Buarada prowomandan öte ben duphaston diye bir ilaç kullanarak düzenli adet oluyordum (haziran ayından bu yana) doktor bana duphastonun bunda rolü olduğunu söyledi.
Hiç tüp bebek yada aşılama olmadı
Normal bir ikiz gebelik bendeki...
Allahım tez zamanda inş size de nasip eder , yar ve yardımcınız olsun...

Reactions: 10N
Duphastonu adetin 16-25.günleri arası kullandınız sanırım

Amin canım çok teşekkürler...
Ben de 4 yıldır uğraşıyorum, 3 tüp bebek denemesi, yumurta takipleri , laparoskopiler derken zaman geçiyor işte.. temmuzdan beri aslnda prowoman kullanıyorum, son zamanlar çok düZenli olmadı gerçi.. Allah büyük hayırlısı inşallah...
Sen de evlatlarını sağlıcakla kucağına al inşallah canımm...

Çokkk teşekkür Allah razı olsun... inş tez zamanda da sizin hayırlı haberlerinizi duyarız...

Aynen öyle kullandım. Bu da adet düzenimi sağlamış oldu.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir prof hocamda bana böyle tavsiye etmişti. Bende bu ayı aşılamam tutmazsa boş geçeceğim. 16-25 duphaston tb kullanacağım. Hem zamanında adet görürürüm hem rahim içimi destekler.

Aynen öyle kullandım. Bu da adet düzenimi sağlamış oldu.
Canım bende kullandım prowomen adet 9gün gecti kanda baktırdım cıkmadı ve üstünden 12gün daha gecti halen adet olmadım yarın tekrar hastaneye gitcem vitamin faydası yok mu ozaman öğrenicm sen prowomen lemi kaldın

Gerçekten bu konuda kesin konuşmak istemem. Sadece şunu söyleyebilirim. Haziran ayında full 1 paket içtim. diğer kutudan çok az içtim. Ekim ayında hamile kaldım. mutlaka etkisi olmuştur ama prowomanla hamile kaldım diye keskin bir cümle kullanamam. Yukarıdaki mesajları okuduysanız eğer ben Adet düzenim için Duphaston kullandım. bu yüzden de adetimin başlangıcı bitişi 6 aydır çok düzenli oldu. Doktorum prowomandan öte duphastanun etkili olabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…