- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
Ben doktora adetin 2.günü gittim. Çıkısta eczaneler pahalı geldi netten aldım hemen. O da 2 günde geldi. Sanırım adetın 5.günü. Ama bunda belli bir gün yok sanırım ben de sormadım. Cunku hergun 1 tane ıcılıyor. Toz halde. Kutuda 30 tane var. Bır su bardagına bir tane atıp karıstırıp ıcıyoruz. Ben 5 dk beklettim ıyıce erisin diye...... Benim arkadasım da oğlu ilkokul ye gıdıyor yıllardır deniyor olmuyordu. Ona da önerdim hatta ben de 5 tane kalmıştı sonra o da kendine bir kutu aldı. O ikinci ayda kaldı.. Dün haber verdi nasıl mutlu oldum nasıl dua ediyor. Valla onun fazla sorunu da yoktu. Benım gıbı rezerv azlıgı ve amh 0.5 lik birinde işe yaradıysa herkeste yarar. İlk ay tutmadı diye bırakmayın. Drum zaten 3 ay kullan sonra tedavı düşün demiştiMerhaba hayırlı olsun öncelikle saglıcakla kucaklayın inş
Günde kaç tane içiliyor bide adetin kacıncı günü baslamak gerek
Tamam cnm cok teşekkürlerBen doktora adetin 2.günü gittim. Çıkısta eczaneler pahalı geldi netten aldım hemen. O da 2 günde geldi. Sanırım adetın 5.günü. Ama bunda belli bir gün yok sanırım ben de sormadım. Cunku hergun 1 tane ıcılıyor. Toz halde. Kutuda 30 tane var. Bır su bardagına bir tane atıp karıstırıp ıcıyoruz. Ben 5 dk beklettim ıyıce erisin diye...... Benim arkadasım da oğlu ilkokul ye gıdıyor yıllardır deniyor olmuyordu. Ona da önerdim hatta ben de 5 tane kalmıştı sonra o da kendine bir kutu aldı. O ikinci ayda kaldı.. Dün haber verdi nasıl mutlu oldum nasıl dua ediyor. Valla onun fazla sorunu da yoktu. Benım gıbı rezerv azlıgı ve amh 0.5 lik birinde işe yaradıysa herkeste yarar. İlk ay tutmadı diye bırakmayın. Drum zaten 3 ay kullan sonra tedavı düşün demişti
meraba aldınızmı prowomanıTamam cnm cok teşekkürler
Gerçi bizde erkek infertilitesi var ama yinede denemek istiyorum
Eşimde ilaç alıyor bende kendimi bos bırakmayayım dedim
Banada dua edersen cok sevinirim cnm
üzülme daha yeni evlisin en hayırlı zamanda olsun inşallah stres yapma kendine canımMerhabalar bende 1 senelik evliyim 1 kez klomen kullandım o ay hamile kaldım ama kimyasal düşük oldu. 1 kez de klomen+ovitrelle kullandım olmadı. Bir ay ara verdim doktorumu değiştirmeye karar verdim bugün sabah gittim. Pro woman verdi. Adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başla dedi. Bakalım ne olacak inşallah Allah cc bu sefer yüzümüzü güldürür çok stres yapıyorum ama elimde değil maalesef
Yapmamaya çalışıyorum ama çevre baskısı da beni etkiliyor maalesefüzülme daha yeni evlisin en hayırlı zamanda olsun inşallah stres yapma kendine canım
baskı yapanlara ver cevabınıYapmamaya çalışıyorum ama çevre baskısı da beni etkiliyor maalesef
baskı yapanlara ver cevabını
ben evleneli 5 sene oldu banada diyende çok boşboğazlar işte
sizmi bakıcaksınız diyorum ben yap artık diyenlere
az bile diyorum bence
sen kendine bak boşver insanları susturamazsın
birinciyi doğur 2. için başlarlar bu defa
mrb sizin son durum ne oldu acaba .. bende pro women kullanacağım inşHerkese merhaba pro women kullanan var mı ?sizce folik asit ve diğer vitaminler açısından gebelik öncesi yeterli mi?? Bitkisel bir şeymiş çok da pahalı kullansam mı bilmiyorum doktor önerdi ama ilk defa duyuyorum. Yumurta gelişimi için çok iyi dedi.
Merhaba bu ilaçtan sonra hamile kaldım ama 3. defa yine kaybettim kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bence kullanmaya değer. Her şey gönlünüzce olsunmrb sizin son durum ne oldu acaba .. bende pro women kullanacağım inş
Bende hiçbir yan etki yapmadıProwomen kullanıp tansiyonu yukselen oldu mu
1 haftadır kullanıyorum bende prowomen.tansiyon çıkmadı ama karnım hep şiş kocaman bir göbeğim çıkıyor garip bir şekildeProwomen kullanıp tansiyonu yukselen oldu mu