Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle saglıcakla kucaklayın inş
Günde kaç tane içiliyor bide adetin kacıncı günü baslamak gerek
Ben doktora adetin 2.günü gittim. Çıkısta eczaneler pahalı geldi netten aldım hemen. O da 2 günde geldi. Sanırım adetın 5.günü. Ama bunda belli bir gün yok sanırım ben de sormadım. Cunku hergun 1 tane ıcılıyor. Toz halde. Kutuda 30 tane var. Bır su bardagına bir tane atıp karıstırıp ıcıyoruz. Ben 5 dk beklettim ıyıce erisin diye...... Benim arkadasım da oğlu ilkokul ye gıdıyor yıllardır deniyor olmuyordu. Ona da önerdim hatta ben de 5 tane kalmıştı sonra o da kendine bir kutu aldı. O ikinci ayda kaldı.. Dün haber verdi nasıl mutlu oldum nasıl dua ediyor. Valla onun fazla sorunu da yoktu. Benım gıbı rezerv azlıgı ve amh 0.5 lik birinde işe yaradıysa herkeste yarar. İlk ay tutmadı diye bırakmayın. Drum zaten 3 ay kullan sonra tedavı düşün demişti

Tamam cnm cok teşekkürler
Gerçi bizde erkek infertilitesi var ama yinede denemek istiyorum
Eşimde ilaç alıyor bende kendimi bos bırakmayayım dedim
Banada dua edersen cok sevinirim cnm

Merhabalar bende 1 senelik evliyim 1 kez klomen kullandım o ay hamile kaldım ama kimyasal düşük oldu. 1 kez de klomen+ovitrelle kullandım olmadı. Bir ay ara verdim doktorumu değiştirmeye karar verdim bugün sabah gittim. Pro woman verdi. Adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başla dedi. Bakalım ne olacak inşallah Allah cc bu sefer yüzümüzü güldürür çok stres yapıyorum ama elimde değil maalesef

üzülme daha yeni evlisin en hayırlı zamanda olsun inşallah stres yapma kendine canım

Yapmamaya çalışıyorum ama çevre baskısı da beni etkiliyor maalesef
baskı yapanlara ver cevabını
ben evleneli 5 sene oldu banada diyende çok boşboğazlar işte
sizmi bakıcaksınız diyorum ben yap artık diyenlere
az bile diyorum bence
sen kendine bak boşver insanları susturamazsın
birinciyi doğur 2. için başlarlar bu defa

Doğru söylüyorsun

mrb sizin son durum ne oldu acaba .. bende pro women kullanacağım inş

Merhaba benim pkom var doktorum klomen ve pro woman vermişti üç ay içinde hamile kaldım ama malesef düşük oldu. Düşükten sonra 3ay geçti adetleri düzeldi bu ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Ama o arada prowomanı kullanmadım şimdi hamile kaldığımı öğrenince tekrar başladım çünkü doktorum hamilelikte de kullan dedi. Varmı hamilelikte kullanan?

Merhaba pro woman da 14. Günüm. Klomen kullandım. Kontrole gittiğimde sağda iki tane güzel gelişmiş yumurtan var yeterli senin için dedi. Doktorum adetin 21. Günü progesteron testi verdi sonucunu al gel dedi. Bakalım neler olacak. Aynı zamanda soğan ve incir kürü uyguluyorum. Sizde gelişmeler var mı acaba? Pro roman kullanıp hamile kalanlar ????

mrb sizin son durum ne oldu acaba .. bende pro women kullanacağım inş
Merhaba bu ilaçtan sonra hamile kaldım ama 3. defa yine kaybettim kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bence kullanmaya değer. Her şey gönlünüzce olsun

teşekkür ederim. Yorumlardan etkili bir vitamin gibi görünüyor gibi hayırlısı olsun . Rabbim en kısa vakitte size de nasip etsin isteyen herkesle beraber .

Arkadaşlar prowomen kullandım hiçbir işe yapamadı yumurtam geç olgulansıyordu letü diye bi ilaç kullandım ıkıncı ay kullanısımda hamile kaldım 6 aylık hamileyim allah isteyen herkese hayırlısıyla versin daha önce de kaybetmiştim bebegımı bi yıl hamıle kalamamıştım kımsenın kucağı boş kalmasın insallah

Prowomenle hamile kaldiniz mi ileri yaslardada etkisi oluyor mu kullananlar yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…