Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

amin kıı amin :Saruboceq: aboneyim konuna bakacam hergün bizde öpüyoruz opuyorumnanaktan
gel canım herp beklerimm bende çok giremiyorum malum ev işi çocuk ee gezmede oluyor tabii neyse kış geldi artık bol bol evde oluruzz kk dayız artık:roflol::roflol:

Benimki 6 yaşında teyzesi okulda şuanda bende birazdan onu almaya gidicem.Maaşallah canım seninkide büyümüş işte ne güzel

Benimki 6 yaşında teyzesi okulda şuanda bende birazdan onu almaya gidicem.Maaşallah canım seninkide büyümüş işte ne güzel
ohhh ne güzel sende büyütmüşsün maşallah evet dünyaya gelen büyüyor hemde çok çabukk insan anlamıyor bile zamanın nasıl geçtiğini bende bütün gün onunla evdeyim ama iş arıyorum şimdi anneannemiz bakıcak malum kriz tek kişinin çalışmasıyla olmuyor artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi gecelerr prens annelerii prenseslerinize ve aslanlarınıza iyi uykularr tatlı rüyalarr:1hug::1hug:

İyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hadi acılısta benden olsun herkese GÜNAYDINLARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

selam kızlarrrr nasılsınızz bugün ayy ben siteye çok zor girdim anlamadımki neden:uhm::uhm: herkes iyidir inşallah öpüyorum prenslerinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr nasılsınızz bugün ayy ben siteye çok zor girdim anlamadımki neden:uhm::uhm: herkes iyidir inşallah öpüyorum prenslerinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyiyim canım,yorgunum,ev işleri,prensler,prenses,kocişim,yeni oturabildim pc başına,ama Allahım sağlık,sıhhat versin de koşturalım.Öptüm ben de Taha beyi

hepinize güzel bir gün diliyorummm güzel annelerrrrşakkıdışakkıdışakkıdı

yakışıklı beylerin güzel kızlarınn güzell anneleriiiii hepinizin cuması mübarek olsun ŞenizŞeniz

iyi haftasonlarıııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn prens anneleriii hepinize güzel bir hafta diliyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…