gel canım herp beklerimm bende çok giremiyorum malum ev işi çocuk ee gezmede oluyor tabii neyse kış geldi artık bol bol evde oluruzz kk dayız artık:roflol::roflol:amin kıı amin :Saruboceq: aboneyim konuna bakacam hergün bizde öpüyoruz opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn canımmm prensini çokkk öpüyorummm ben iyim canım oğlum uyuyor şimdi bende takılıyorum bir kaç gün yoktum işlerimi hallettim temizlik yaptım şimdide sizlere bakayım dedim benim prensim 2.5 yaşında seninki kaç yaşında canım?:1hug::1hug:
ohhh ne güzel sende büyütmüşsün maşallah evet dünyaya gelen büyüyor hemde çok çabukk insan anlamıyor bile zamanın nasıl geçtiğini bende bütün gün onunla evdeyim ama iş arıyorum şimdi anneannemiz bakıcak malum kriz tek kişinin çalışmasıyla olmuyor artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıBenimki 6 yaşında teyzesi okulda şuanda bende birazdan onu almaya gidicem.Maaşallah canım seninkide büyümüş işte ne güzel
merhaba bende hem aslan annesi hemide prenses annesiyim topiğinide çok beğendim kaydirigubbakcemile5
Selam hanımlar bende bir prens annesiyim zemuszemus
Nasılsınız hanımlar prensleriniz nasılllar?
Hosgeldiniz arkadaslar Allah bagıslasın yavrularınızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlarrrr nasılsınızz bugün ayy ben siteye çok zor girdim anlamadımki neden:uhm::uhm: herkes iyidir inşallah öpüyorum prenslerinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay canım benim olurmu hiçç bir türlü denk gelemiyoruz bekledim bekledim kimsecikler gelmediisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaızabelle kıızz öylee öpüp çıkmışsın hemen hani sohbet yokmu sohbet :hulya: