Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

selam prens annelerii hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorumm prenslerinizi çokkkk öpüyorumturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

selam prens anneleri cumanız mübarek olsunn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

prens anneleriiii nasılsınız neden kimse uğramıyor bu topiğee:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: aaaa gelinde iki dedi kodu yapalım azcık yahuu

iZABELLEM bugün yol hazırlığındadır dügüne gidiyo ya hanımefendi :teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemustopiğini bos bırakmayayım dedim
Herkese sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

Hayırlı cumalar güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar prens anneleriii ben geldimm bir saat kadar önce valizi boşalttım hemen size koştum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay düğünü yaptık canım yaa çok güzel bir gelin olmuştuu ee sizlerde ne var ne yokk aslanlar nasıl bakalımm:roflol::roflol:

iZABELLEM bugün yol hazırlığındadır dügüne gidiyo ya hanımefendi :teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemustopiğini bos bırakmayayım dedim
Herkese sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
ayyy canım arkadaşım evet hiç giremedim çarşamba günü erken çıktık birde yolaa çok sağol sende olmasan kimse ilgilenmez buralarlaŞenizŞeniz

iyi akşamlar prens anneleriii ben geldimm bir saat kadar önce valizi boşalttım hemen size koştum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay düğünü yaptık canım yaa çok güzel bir gelin olmuştuu ee sizlerde ne var ne yokk aslanlar nasıl bakalımm:roflol::roflol:
Vay İzabelle'cim hoşgeldin,sen olmayınca tadı yoktu buraların,bu arada evlenen kimdi,hayırlı olsun,allah bir yastıkta kocatsın inşallah

ayyy canım arkadaşım evet hiç giremedim çarşamba günü erken çıktık birde yolaa çok sağol sende olmasan kimse ilgilenmez buralarlaŞenizŞeniz

Canım arkadasım benim ne demek görevimiz hosgeldin sefalar getirdinvereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba bende hem aslan annesi hemide prenses annesiyim topiğinide çok beğendim kaydirigubbakcemile5

Vay İzabelle'cim hoşgeldin,sen olmayınca tadı yoktu buraların,bu arada evlenen kimdi,hayırlı olsun,allah bir yastıkta kocatsın inşallah
canım benim hoşbulduk evlenen yeğenim teyzemin kızı amin güzel dileklerin için ayy bende kk sız nasıl sıkıldım ordada girmeye fırsat olmadıı çok özledim yahu sizleriii:roflol::roflol::roflol:

merhaba bende hem aslan annesi hemide prenses annesiyim topiğinide çok beğendim kaydirigubbakcemile5
ayyy canım benim hoşgeldin topiğimee çok sağol sefalar getirdinn ayy ne güzel iki ayrı mutluluğuda tatmışsın darısı başıma:roflol::roflol:öyle cee deyim kaçmak yokk devamlı pekliyorumm prensin ve prensesimizle senii çokk öptümmmmŞenizŞeniz

hoş geldin ızabella, Allah mesut etsin evlenen çifti, mutluluklar dilerim a.s..tüm prensleri öpüyorum,HUZURLU GÜNLER :nazar:

hoş geldin ızabella, Allah mesut etsin evlenen çifti, mutluluklar dilerim a.s..tüm prensleri öpüyorum,HUZURLU GÜNLER :nazar:
hoşbulduk tatlımm aminn inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın canım prensin nasıll? öpüyorum ikinizideeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy canım benim hoşgeldin topiğimee çok sağol sefalar getirdinn ayy ne güzel iki ayrı mutluluğuda tatmışsın darısı başıma:roflol::roflol:öyle cee deyim kaçmak yokk devamlı pekliyorumm prensin ve prensesimizle senii çokk öptümmmmŞenizŞeniz

amin kıı amin :Saruboceq: aboneyim konuna bakacam hergün bizde öpüyoruz opuyorumnanaktan

Selam hanımlar bende bir prens annesiyim zemuszemus

Nasılsınız hanımlar prensleriniz nasılllar?

Selam hanımlar bende bir prens annesiyim zemuszemus

Nasılsınız hanımlar prensleriniz nasılllar?
hoşgeldinnn canımmm prensini çokkk öpüyorummm ben iyim canım oğlum uyuyor şimdi bende takılıyorum bir kaç gün yoktum işlerimi hallettim temizlik yaptım şimdide sizlere bakayım dedim benim prensim 2.5 yaşında seninki kaç yaşında canım?:1hug::1hug:

X